Σημασία έχει πώς τον καταλαβαίνεις τον νόμο (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω με αυτό τον αδόκιμο τρόπο την λέξη "καταλαβαίνω" αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε στον stavmanr). Το νομίζεις, επιτρέπει ο νόμος να μπαίνει όποιος θέλει σε όποιο εστιατόριο θέλει, ή στο Μέγαρο με μαγιώ;stavmanr έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:18Κατά τη λογική μου μόνο ή και κατά τον νόμο;Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:15Η μόνη διάταξη του νόμου που αναφέρεται στην εμφάνιση είναι εκείνη που αφορά την προσβολή τής δημοσίας αιδούς (ισως να υπάρχει και κάτι γιά τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, δεν ξέρω). Αρα, κατά την λογική σου, όλα τα εστιατόρια θα έπρεπε να επιτρέπουν την είσοδο σε όλους όσους δεν προσβάλουν την δημόσια αιδώ (π.χ. δεν είναι εντελώς γυμνοί) και να επιτρέπουν να μπαίνει κάποιος με μαγιώ.stavmanr έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:08Αν μπορείς να μας παραθέσεις την παραμετροποίηση της ελληνικής νομοθεσίας επάνω στον όρο "ευπρεπής ένδυση"
Μου ανέφερες νόμο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τη θυμάστε αυτή που τσιριζε στην Θεσσαλονίκη για τον ιό;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τη θυμάστε αυτή που τσιριζε στην Θεσσαλονίκη για τον ιό;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Είπαμε, οργανωθείτε με τον Χελ και κάτι γριές 140 ετών, πάρτε μεζούρες κι αρχίστε να μετράτε μήκος φούστας, μαλλιών, άνοιγμα γιακά, ύψος κάλτσας, τακουνιού κλπ.Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:21Σημασία έχει πώς τον καταλαβαίνεις τον νόμο (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω με αυτό τον αδόκιμο τρόπο την λέξη "καταλαβαίνω" αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε στον stavmanr). Το νομίζεις, επιτρέπει ο νόμος να μπαίνει όποιος θέλει σε όποιο εστιατόριο θέλει, ή στο Μέγαρο με μαγιώ;stavmanr έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:18Κατά τη λογική μου μόνο ή και κατά τον νόμο;Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:15 Η μόνη διάταξη του νόμου που αναφέρεται στην εμφάνιση είναι εκείνη που αφορά την προσβολή τής δημοσίας αιδούς (ισως να υπάρχει και κάτι γιά τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, δεν ξέρω). Αρα, κατά την λογική σου, όλα τα εστιατόρια θα έπρεπε να επιτρέπουν την είσοδο σε όλους όσους δεν προσβάλουν την δημόσια αιδώ (π.χ. δεν είναι εντελώς γυμνοί) και να επιτρέπουν να μπαίνει κάποιος με μαγιώ.
Μου ανέφερες νόμο.
Εσύ θα μετράς, οι γριές θα ουρλιάζουν κι ο Χελ θα παριστάνει τον πορτιέρη με τους κανονισμούς του μάρκετ.
Το ποιός γελοιοποιήθηκε σε αυτό το νήμα νομίζω ότι είναι σαφές σε όλους και δεν μπορείς να το αλλάξεις αποφεύγοντας να απαντήσεις συην ερώτηση.stavmanr έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:22Είπαμε, οργανωθείτε με τον Χελ και κάτι γριές 140 ετών, πάρτε μεζούρες κι αρχίστε να μετράτε μήκος φούστας, μαλλιών, άνοιγμα γιακά, ύψος κάλτσας, τακουνιού κλπ.Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:21Σημασία έχει πώς τον καταλαβαίνεις τον νόμο (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω με αυτό τον αδόκιμο τρόπο την λέξη "καταλαβαίνω" αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε στον stavmanr). Το νομίζεις, επιτρέπει ο νόμος να μπαίνει όποιος θέλει σε όποιο εστιατόριο θέλει, ή στο Μέγαρο με μαγιώ;stavmanr έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:18 Κατά τη λογική μου μόνο ή και κατά τον νόμο;
Μου ανέφερες νόμο.
Εσύ θα μετράς, οι γριές θα ουρλιάζουν κι ο Χελ θα παριστάνει τον πορτιέρη με τους κανονισμούς του μάρκετ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Κανείς δεν γελοιοποιήθηκε.Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:31Το ποιός γελοιοποιήθηκε σε αυτό το νήμα νομίζω ότι είναι σαφές σε όλους και δεν μπορείς να το αλλάξεις αποφεύγοντας να απαντήσεις συην ερώτηση.stavmanr έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:22Είπαμε, οργανωθείτε με τον Χελ και κάτι γριές 140 ετών, πάρτε μεζούρες κι αρχίστε να μετράτε μήκος φούστας, μαλλιών, άνοιγμα γιακά, ύψος κάλτσας, τακουνιού κλπ.Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:21 Σημασία έχει πώς τον καταλαβαίνεις τον νόμο (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω με αυτό τον αδόκιμο τρόπο την λέξη "καταλαβαίνω" αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε στον stavmanr). Το νομίζεις, επιτρέπει ο νόμος να μπαίνει όποιος θέλει σε όποιο εστιατόριο θέλει, ή στο Μέγαρο με μαγιώ;
Θα εφαρμόσετε με τον Χελ και τις υπερήλικες γριές που συμφωνούν μαζί σας την ιδεολογία σας.
Απλά, κάντε μου τη χάρη να το τραβήξετε σε βίντεο. Θα έρθω ως μάρτυρας υπεράσπισής σας για τη γραφικότητα του όλου εγχειρήματος.
Σχετικά με το ερώτημά σου:
όπου (σε όποιες περιπτώσεις) υπάρχουν σαφείς κανόνες ένδυσης, ισχύουν.
Όπου δεν υπάρχουν, τίθεται το ζήτημα της δημοσίας αιδούς το οποίο αν δεν ουρείς στον αέρα μέσα στην κεντρική πλατεία ή δεν κάνεις κάτι το εξίσου εξτρίμ δεν ενεργοποιείται ούτε με σφαίρες.
Είναι δύσκολο να ενεργοποιηθεί άρθρο δημοσίας αιδούς σήμερα. Όχι αδύνατο, αλλά δύσκολο, και βάζει στο δικαστικό σώμα εξαιρετικά δύσκολο έργο να πρέπει να διαχειριστεί μία ασαφή έννοια που αφορά τον αυτοπεριορισμό της προσωπικής έκφρασης για λόγους κοινωνικής συμμόρφωσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 16 Μάιος 2020, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δείτε με δική σας ευθύνη
- hellegennes
Εσύ γελοιοποιείσαι από την ελληνική νομοθεσία και δεν το χορταίνεις. Επιμένεις να προωθείς παράνομες ενέργειες.stavmanr έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:40Κανείς δεν γελοιοποιήθηκε.Leporello έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:31Το ποιός γελοιοποιήθηκε σε αυτό το νήμα νομίζω ότι είναι σαφές σε όλους και δεν μπορείς να το αλλάξεις αποφεύγοντας να απαντήσεις συην ερώτηση.stavmanr έγραψε: 16 Μάιος 2020, 12:22 Είπαμε, οργανωθείτε με τον Χελ και κάτι γριές 140 ετών, πάρτε μεζούρες κι αρχίστε να μετράτε μήκος φούστας, μαλλιών, άνοιγμα γιακά, ύψος κάλτσας, τακουνιού κλπ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ε, όλα τα παρατράγουδα ακριβώς σ' αυτό ποντάρουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
μισό τοχω.σταβμαρ,αυτή που υπερασπίζεσαι είναι γραμματέας του αντιμεταναστευτικού μετώπου και ιδρυτικό μέλος των καπνιστών χωρίς όρια.ντροπή
Απόλαυση.
Αγαπάμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Last Veteran
Mα δεν είναι μόνο το κρέας που απέχουν οι vegan.Νταρνάκας έγραψε: 16 Μάιος 2020, 01:22
Από πνευμονικό οίδημα πέθανε, κι απ' ότι λέει εδώ δεν ήταν η βήγκαν διατροφή η αιτία που το προκάλεσε αλλά η χαμηλή πρόσληψη θερμίδων. Θα μπορούσε λέει να το αποφύγει αν έπαιρνε περισσότερες θερμίδες από οτιδήποτε τροφές κι όχι αποκλειστικά και μόνο από κρέας.
https://www.mensjournal.com/health-fitn ... e-w207840/
Αν ηταν μόνο αυτό δεν θα έτρεχε μία.
Αυτοί δεν τρώνε Χριστό. Τα μαρούλια και τα ραπανάκια δεν συγκρίνονται με το τυρί, το μέλι, τα αυγά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Mπα. Θυμήσου τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.nowhere έγραψε: 16 Μάιος 2020, 13:47 μισό τοχω.σταβμαρ,αυτή που υπερασπίζεσαι είναι γραμματέας του αντιμεταναστευτικού μετώπου και ιδρυτικό μέλος των καπνιστών χωρίς όρια.ντροπή
Εγώ νομίζω έχει δίκιο ο σταβμαρ στη δευτερεύουσα συζήτηση για το ντύσιμο.
Αλλά έχει άδικο στην κυρίως συζήτηση.
Όπως είναι οκ να υπάρχει από πριν γνωστός και υποχρεωτικός κώδικας ντυσίματος έτσι είναι και οκ να υπάρχουν από πριν γνωστοί και υποχρεωτικοί κανόνες υγιεινής.
Αλλά έχει άδικο στην κυρίως συζήτηση.
Όπως είναι οκ να υπάρχει από πριν γνωστός και υποχρεωτικός κώδικας ντυσίματος έτσι είναι και οκ να υπάρχουν από πριν γνωστοί και υποχρεωτικοί κανόνες υγιεινής.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Το πάλεψε πολύ για να φάει ξύλο και τα κατάφερε..
Ποτε την εδειραν;Σιγουρα δεν την μπερδευεις με τον Ουαρντα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 1 Απαντήσεις