sys3x έγραψε: 15 Μάιος 2020, 23:14
Θα σου πω κάτι χοντρό, το πιο χοντρό πράμα που μπορεί να λεχθεί στο πχόρουμ, κάνεις λάθος, πάλι, δεν παραβίασα καν τον χουντοόρο σου.
Κάνεις λάθος.
Μπορώ να σκεφτώ εκατό πράγματα χειρότερα για να ειπωθούν ακόμα κι εντός πχόρουμ, μέσα σε πέντε λεπτά, έχοντας χανγκόβερ.
sys3x έγραψε: 15 Μάιος 2020, 23:14
Θα σου πω κάτι χοντρό, το πιο χοντρό πράμα που μπορεί να λεχθεί στο πχόρουμ, κάνεις λάθος, πάλι, δεν παραβίασα καν τον χουντοόρο σου.
Κάνεις λάθος.
Μπορώ να σκεφτώ εκατό πράγματα χειρότερα για να ειπωθούν ακόμα κι εντός πχόρουμ, μέσα σε πέντε λεπτά, έχοντας χανγκόβερ.
Ναι ε.
Για δοκίμασε να το πεις αυτό στον φος ή στον Χέλλη, εκεί να σε δω τι σόι άντρας είσαι.
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 23:35
Ώπα ώπα, εσύ δεν γράφεις ότι δεν δέχεσαι να πολιτικοποιήσεις το νήμα, γιατί το φασιστάκι χαίρει ιδιαίτερης μεταχείρισης ενώ τον άλλον τον μπρόκηξες;
Διότι του αλλουνού η ανάρτηση ήταν καθαρά αντικομμουνιστική, ενώ η ανάρτηση του sys3x άφηνε περιθώρια ελιγμών.
Δεν το αντιλήφθηκα στην αρχή, μετά που μου το είπε το συνειδητοποίησα.
Θα στο θέσω αλλιώς: αν με ρωτήσεις τι το αντικομουνιστικό είχε η ανάρτηση του σίσεξ, δεν θα μπορούσα να απαντήσω.
Ακόμα κι αν μου την έφερε, το έκανε έξυπνα, δεν θα μπορούσα να του προσάψω κάτι.
Χάνω τώρα τα πλήκτρα από το πληκτρολόγιο, δεν παίζει να απαντήσω σε κάτι άλλο.
Θα στο θέσω αλλιώς: αν με ρωτήσεις τι το αντικομουνιστικό είχε η ανάρτηση του σίσεξ, δεν θα μπορούσα να απαντήσω.
Ακόμα κι αν μου την έφερε, το έκανε έξυπνα, δεν θα μπορούσα να του προσάψω κάτι.
Όχι δεν θέλω να το θέσεις αλλιώς αλλά όπως στην αρχή.
Ας το κρατήσουμε μη πολιτικοποιημένο το νήμα. Θα μου πείτε "ρε βλήμα, τα πάντα πολιτική είναι" και θα έχετε δίκιο, όμως τουλάχιστον ας μην το χρησιμοποιήσουμε εσκεμμένα ως βήμα επίθεσης σε άλλους χρήστες.
Το να προσαρμόζεις τους κανόνες στα μέτρα σου σε καθιστά αναξιόπιστο. Καλύτερα ας έγραφες όχι αντικομμουνιστικά
Όχι δεν θέλω να το θέσεις αλλιώς αλλά όπως στην αρχή.
Ας το κρατήσουμε μη πολιτικοποιημένο το νήμα. Θα μου πείτε "ρε βλήμα, τα πάντα πολιτική είναι" και θα έχετε δίκιο, όμως τουλάχιστον ας μην το χρησιμοποιήσουμε εσκεμμένα ως βήμα επίθεσης σε άλλους χρήστες.
Το να προσαρμόζεις τους κανόνες στα μέτρα σου σε καθιστά αναξιόπιστο. Καλύτερα ας έγραφες όχι αντικομμουνιστικά
Αυτό το είχα ξεχάσει. Ωραία λοιπόν, sys3x ντουν παίαίαίρν'ς
Μ' ακούς;
Ντουν παίαίαίρν'ς