!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η Τουρκία όπως την παρουσιάζουν οι τηλεοπτικές σειρές;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Είναι η Τουρκία όπως την παρουσιάζουν οι τηλεοπτικές σειρές;
Βλέπω τώρα τουρκική σειρά στον Σκάι και μου φαίνονται σαν ένας λαός με δυτικές συνήθειες που δε διαφέρει σε πολλα από εμάς. Κατά ποσο αντιπροσωπεύουν αυτές οι σειρές την πραγματικότητα;
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Είναι η Τουρκία όπως την παρουσιάζουν οι τηλεοπτικές σειρές;
Αν πας Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και στις άλλες μεγάλες πόλεις, ειδικά αυτές που είναι στις ακτές του Αιγαίου και δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο των τουριστών, πιστεύω πως αυτό που θα δεις δε θα διαφέρει και πολύ απ' την εικόνα των σήριαλ που περιγράφεις. Αλλά όσο πας πιο ανατολικά, σίγουρα θα βρίσκεις πολλά χωριά όπου ο κόσμος ζει ακόμα "πίσω απ' το φεγγάρι".sman5 έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:40 Βλέπω τώρα τουρκική σειρά στον Σκάι και μου φαίνονται σαν ένας λαός με δυτικές συνήθειες που δε διαφέρει σε πολλα από εμάς. Κατά ποσο αντιπροσωπεύουν αυτές οι σειρές την πραγματικότητα;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
οσο ειναι κ η Ελλαδα του παπακαλιατη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έτσι ακριβώς.Νταρνάκας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:48Αν πας Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και στις άλλες μεγάλες πόλεις, ειδικά αυτές που είναι στις ακτές του Αιγαίου και δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο των τουριστών, πιστεύω πως αυτό που θα δεις δε θα διαφέρει και πολύ απ' την εικόνα των σήριαλ που περιγράφεις. Αλλά όσο πας πιο ανατολικά, σίγουρα θα βρίσκεις πολλά χωριά όπου ο κόσμος ζει ακόμα "πίσω απ' το φεγγάρι".sman5 έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:40 Βλέπω τώρα τουρκική σειρά στον Σκάι και μου φαίνονται σαν ένας λαός με δυτικές συνήθειες που δε διαφέρει σε πολλα από εμάς. Κατά ποσο αντιπροσωπεύουν αυτές οι σειρές την πραγματικότητα;
-
Antigeist
Εσυ από που υπέθεσες ότι είμαστε λαός με δυτικές συνήθειες και δυτική νοοτροπία; Τις χαζοσυνήθειες και την χαζονοοτροπία του υπόδουλου βαλκανικού χωριού έχουμε. Μας αρέσει να παριστάνουμε τους δυτικούς επειδή αυτό αρέσει στους χωριάτες. Να παριστάνουν την αφρόκρεμα σε άλλους χωριάτες για να τους μπουν στο μάτι.sman5 έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:40 Βλέπω τώρα τουρκική σειρά στον Σκάι και μου φαίνονται σαν ένας λαός με δυτικές συνήθειες που δε διαφέρει σε πολλα από εμάς. Κατά ποσο αντιπροσωπεύουν αυτές οι σειρές την πραγματικότητα;
Οι Τούρκοι διαφέρουν σε πάρα πολλά πράγματα από μας. Η ιδέα του ίδιου ή παρόμοιου λαού είναι λάθος. Έχουν μια σοβαρότητα και μια κοσμιότητα και πολλά άλλα θετικά που δεν έχουμε εμείς.
Για τη νέα σειρά του σκαϊ έχω να σχολιάσω μόνο ότι έχω τεράστιες καύλες για την γιατρίνα που βοηθάει τον Αλί.
Νταρνάκας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:48Αν πας Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και στις άλλες μεγάλες πόλεις, ειδικά αυτές που είναι στις ακτές του Αιγαίου και δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο των τουριστών, πιστεύω πως αυτό που θα δεις δε θα διαφέρει και πολύ απ' την εικόνα των σήριαλ που περιγράφεις.sman5 έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:40 Βλέπω τώρα τουρκική σειρά στον Σκάι και μου φαίνονται σαν ένας λαός με δυτικές συνήθειες που δε διαφέρει σε πολλα από εμάς. Κατά ποσο αντιπροσωπεύουν αυτές οι σειρές την πραγματικότητα;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Et go home.. τα βλαμμένα υπάρχουν παντού . Αλήθεια τι γνωστούς έχεις; Δεν ξέρει ότι είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση; Πήγε να αφήσει λεφτά στην κωλοτουρκια σαν τουρίστας; Να τον χαίρεσαι τον γνωστό σου τον προδοτηbolek έγραψε: 15 Μάιος 2020, 23:24Νταρνάκας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:48Αν πας Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και στις άλλες μεγάλες πόλεις, ειδικά αυτές που είναι στις ακτές του Αιγαίου και δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο των τουριστών, πιστεύω πως αυτό που θα δεις δε θα διαφέρει και πολύ απ' την εικόνα των σήριαλ που περιγράφεις.sman5 έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:40 Βλέπω τώρα τουρκική σειρά στον Σκάι και μου φαίνονται σαν ένας λαός με δυτικές συνήθειες που δε διαφέρει σε πολλα από εμάς. Κατά ποσο αντιπροσωπεύουν αυτές οι σειρές την πραγματικότητα;μου εχει πει ενας γνωστο μου οτι ειχε παει διακοπες στην ατταλεια εκει που εχει το μεγαλο τουριστικο θερετρο και ενος μογολικου θηλεου ειχε μπλεχτει το φουστανι σε κατι συρματοπλεγματα και πηγε αυτος η με καποιους αλλους να βοηθησει και μαζευτηκαν αλλα μογγολια και παραλιγο να φανε ξυλο γιατι δεν επρεπε να πλησιασουν ξενο μογγολο θηλεο κτλ κτλ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
και η κωνσταντινουπολη βεβαια εχει αναριθμητες περιοχες,δεν ειναι ολες ιδιο στυλ,ιδιως μετα την μεγαλη μεταναστευση απο τα ανατολικαΝταρνάκας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:48Αν πας Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και στις άλλες μεγάλες πόλεις, ειδικά αυτές που είναι στις ακτές του Αιγαίου και δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο των τουριστών, πιστεύω πως αυτό που θα δεις δε θα διαφέρει και πολύ απ' την εικόνα των σήριαλ που περιγράφεις. Αλλά όσο πας πιο ανατολικά, σίγουρα θα βρίσκεις πολλά χωριά όπου ο κόσμος ζει ακόμα "πίσω απ' το φεγγάρι".sman5 έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:40 Βλέπω τώρα τουρκική σειρά στον Σκάι και μου φαίνονται σαν ένας λαός με δυτικές συνήθειες που δε διαφέρει σε πολλα από εμάς. Κατά ποσο αντιπροσωπεύουν αυτές οι σειρές την πραγματικότητα;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εδω γενικα ισχυει,δειξε μου τον πρωθυπουργο.προεδρο που ψηφιζεις να σου πω τι εισαι ως χωρα
εκπροσωπει τον μεσο ορο
δεν αντιπροσωπευει ολους,αλλα παντως πολλους
εκπροσωπει τον μεσο ορο
δεν αντιπροσωπευει ολους,αλλα παντως πολλους
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί, δεν είναι έτσι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith