!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
stergiosbik
Re: Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;
Ελλαδα ή Γερμανια λεει ο τιτλος αλλα ορισμενοι εδω στην λεξη Ελλαδα βαζουν αποκλειστικα το τριμπούρδελο την Αθηνα.
stergiosbik έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:42 Ελλαδα ή Γερμανια λεει ο τιτλος αλλα ορισμενοι εδω στην λεξη Ελλαδα βαζουν αποκλειστικα το τριμπούρδελο την Αθηνα.
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 20:58 Τώρα που είδα το ζωντανό με τα δόντια. Έχω φέρει παλιά μια Γερμανίδα στην Πελοπόννησο, και της έχω πει ότι έχει καρχαρίες, παραμύθι, φτηνός καραμπαμπισμός. Σούζα την είχα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλός τσολιάς, 1,8τόσο, αλλά παρανοϊκή.
Ordem e Progresso.
πως προσκυνησες την Πελοποννησο
Βεβαια δεν ειχες επιλογη με διαφορα η καλυτερη περιοχη κ εχει απ ολα - ειδικα οι Γερμανιδες που ειναι της κουλτουρας + φυσης την λατρευουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Ενταξει γουστα ειναι αυτα.Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:45stergiosbik έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:42 Ελλαδα ή Γερμανια λεει ο τιτλος αλλα ορισμενοι εδω στην λεξη Ελλαδα βαζουν αποκλειστικα το τριμπούρδελο την Αθηνα.Σωστή παρατήρηση. Στη Θεσσαλία θα ζούσα.
Παντως στην Αθηνα,ο μεσος Ελληνας ειναι σα να ζει σε τρελοκομειο.
Τουρνέ, Επίδαυρος, Αργολίδα Μυκήνες κλπ, μετά Ολυμπία. Την έλιωσα, αλλά πολύ τρέλα. Πολύ δύσκολη κατάσταση, καλά να είναι όπου. Τον Μοριά τον έχω τιμήσει πολλάκις, και σε χειμερινές διακοπές. Αλλά αγαπάω Θεσσαλία, Πήλιο, Κόζιακα.Αγις έγραψε: 15 Μάιος 2020, 22:51πως προσκυνησες την Πελοποννησομε ενδιαφερει
Βεβαια δεν ειχες επιλογη με διαφορα η καλυτερη περιοχη κ εχει απ ολα - ειδικα οι Γερμανιδες που ειναι της κουλτουρας + φυσης την λατρευουν
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Κέντρο του Μάντσεστερ:talaipwros έγραψε: 15 Μάιος 2020, 19:32 Φιλοπαππου, 5 λεπτα απο την Ακροπολη
αν σας αρεσει αυτο το χαλι, πασο

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Και αφού ξέρω'γω βάζουμε φωτό από Αττική, γιατί δεν βάζετε και καμιά Καστέλλα, καμιά Φρεαττύδα, καμιά Γλυφάδα, Καμιά Εκάλη, κάνα Κουκάκι;
Α ναι, μπράβο, επίσης άλσος ξέρω'γω Βεΐκου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για τα αθηναΪκά καλό είναι.Cecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 23:00 Και αφού ξέρω'γω βάζουμε φωτό από Αττική, γιατί δεν βάζετε και καμιά Καστέλλα, καμιά Φρεαττύδα, καμιά Γλυφάδα, Καμιά Εκάλη, κάνα Κουκάκι;Α ναι, μπράβο, επίσης άλσος ξέρω'γω Βεΐκου.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Πάρκο Τρίτση (όπως το θυμάμαι τώρα δεν ξέρω σε τι φάση είναι).
Ίδρυμα Νιάρχος ξέρω'γω.
Προφήτη Ηλία, Πασαλιμάνι, Μικρολίμανο.
Βάρκιζα
Βρε ακόμα και την Ηλιούπολη σας βάζω μέσα.
Καβούρι
Κι ακόμα δεν έχουμε πιάσει Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ναύπλιο, νησιά.
Ίδρυμα Νιάρχος ξέρω'γω.
Προφήτη Ηλία, Πασαλιμάνι, Μικρολίμανο.
Βάρκιζα
Βρε ακόμα και την Ηλιούπολη σας βάζω μέσα.
Καβούρι
Κι ακόμα δεν έχουμε πιάσει Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ναύπλιο, νησιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τελευταια φορα που πατησα Αθηνα παντως ειχε πολλη παρακμη
και πηγα και σε καλη χρονια,υπηρχε μια ταξη,η αστυνομια ηταν οπου μπορουσες να δεις
και πηγα και σε καλη χρονια,υπηρχε μια ταξη,η αστυνομια ηταν οπου μπορουσες να δεις
- Cecily Anne
Να δώσω ένα άλλο παράδειγμα.Κόκκορας έγραψε: 15 Μάιος 2020, 23:08 τελευταια φορα που πατησα Αθηνα παντως ειχε πολλη παρακμη
Η Ρώμη είναι κούκλα σωστά; Αδιαμφισβήτητα πιστεύω. Υπάρχει κάποιος που να σου πει ότι η Τιμπουρτίνα είναι ωραία περιοχή; Όχι. Θέλω να πω ότι έχει άσχημα σημεία, δεν παύει να είναι πανέμορφη.
Τώρα να μας λέει ο Ταλαίπωρος, ότι η μία από τις πιο μάπα περιοχές της Αγγλίας, είναι μια χαρά και να μας βγάζει μάπα την Αθήνα, ε συγγνώμη αλλά κλαυσίγελος.
Για τη Γερμανία δεν εκφέρω γνώμη, είμαι φανατική γερμανόφιλος, η αγαπημένη μου πόλη στον πλανήτη είναι η Χαϊδελβέργη, έχω περάσει απίστευτα καλά κάτι τρίμηνα ως φοιτήτρια, αλλά όχι μόνιμα δεν μπορούσα να μείνω, με τίποτα. Δεν παύει να είναι μια κούκλα από πάνω μέχρι κάτω. Αλλά το Μάντσεστερ ρε παιδιά, όντως τώρα;
-
talaipwros
ε τι ειναι αυτο; ενα ανθυπομικρομεσαιο παρκο. Μονο αν εχει 2-3 τετοια καθε γειτονια εχει νοημα να το συζηταμεCecily Anne έγραψε: 15 Μάιος 2020, 23:00 Και αφού ξέρω'γω βάζουμε φωτό από Αττική, γιατί δεν βάζετε και καμιά Καστέλλα, καμιά Φρεαττύδα, καμιά Γλυφάδα, Καμιά Εκάλη, κάνα Κουκάκι;Α ναι, μπράβο, επίσης άλσος ξέρω'γω Βεΐκου.
αν και αμβουργο λεει το λινκ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-