!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

elchav έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:06 Χαρδαλιά μάγκα και αλήτη
με τσαμπουκά, μας έκλεισες στο σπίτι
στους γύφτους όμως δεν μπορείς
τώρα να επιβληθείς

Και πάνε που λέγαμε το lockdown λήχτο
παίρνεις πίπες στο Βαλάντη το γύφτο
Έχεις ρέντα σήμερα :lol:

Πάντως πέρα από την πλάκα και με την αφορμή του άλλου νήματος που άνοιξες, η τεχνοκρατική προσέγγιση της κυβέρνησης στο θέμα του κωρονοϊού μας έσωσε από μεγάλη ζημιά σε αυτήν την φάση.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

elchav έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:06 Χαρδαλιά μάγκα και αλήτη
με τσαμπουκά, μας έκλεισες στο σπίτι
στους γύφτους όμως δεν μπορείς
τώρα να επιβληθείς

Και πάνε που λέγαμε το lockdown λήχτο
παίρνεις πίπες στο Βαλάντη το γύφτο
Μεταφέρεται στην Ωδή στον Δεξιό.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Αγοραστός για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «H συμπεριφορά της ομάδας των Ρομά δεν ήταν η πρέπουσα»
https://www.real.gr/koinonia/arthro/ago ... sa-637526/

Όσο τους χαϊδεύετε, τόσο θα κάνουν τέτοια.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 »

Καραντίνα χρειάζεται για όσα χωριά Ρομά δεν πειθαρχουν.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Άβαταρ μέλους
NKVD_SMERSH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NKVD_SMERSH »

Η πλάκα είναι ότι αυτοί που υποκίνησαν τα επεισόδια επειδή αιμορραγούν οικονομικά λόγω Καραντίνας και δεν μπορούν να κάνουν τις παράνομες δραστηριότητες τους είναι κολλητάρια του Αγοραστού και ψηφοφόροι της ΝΔούλας.
“He who controls the spice controls the universe.”
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

elchav έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:35
panos291 έγραψε: 15 Μάιος 2020, 16:34 Χρειάζεται να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα των γυφτων.
Οριστικός: συνώνυμο της λέξης τελικός
Ναι το ιδιο πράγμα λέμε :003:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lamia Report και τις δύο φορές, οι Ρομά επιβάτες φέρονται να αντέδρασαν με βίαια ξεσπάσματα όταν οι οδηγοί των λεωφορείων τους ζήτησαν να βάλουν μάσκα και να πληρώσουν εισιτήριο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, πριν από λίγες ημέρες, νεαρός Ρομά στην Ανθήλη άρχισε να ρίχνει κλωτσιές και μπουνιές στο αστικό λεωφορείο όταν ο οδηγός του ζήτησε να φορέσει μάσκα.

Σήμερα, Κυριακή 7/6, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, Ρομά στην πλατεία Πάρκου, επιτέθηκαν στον οδηγό όταν τους ζήτησε να ακυρώσουν εισιτήριο όπως και οι άλλοι επιβάτες και να φορέσουν μάσκα. Τότε, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν, του έσπασαν το κινητό, ενώ χτυπούσαν και το προστατευτικό πλεξιγκλάς του οδηγού.
https://www.real.gr/koinonia/arthro/lam ... eo-644077/

Πώς πάει η εμπιστοσύνη?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”