!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cavaliere έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:13 :D Ασφαλέστατη η Ελλάδα, ιδίως οδικά. Τέλειες συγκοινωνίες, και πολύ φιλικοί οδηγοί. Κυρίως ασφαλής στο θέμα της οδήγησης, δεν διανοούνται να οδηγήσουν υπό επήρεια αλκοόλ. Δεν συζητάμε για τα νοσοκομεία, Χίλτον. Όποιος δεν ζει εκεί είναι looser δεν είχε τα προσόντα, απέτυχε στο μάθημα χτυπήματος φραπέ, και πήγε σε εύκολες αγορές.
Οδήγηση μετά από κατανάλωση αλκοόλ, Κομισιόν:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

hellegennes

Αυτο το στατιστικο αφορα αυτους που εχουν πιαστει να οδηγουν υπο την επηρεια αλκοολ
Καταλαβαινεις οτι το ποσοστο εξαρταται και απο την ποιοτητα και απο τον αριθμο των ελεγχων; :smt005:

Επισης θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι κανεις εκτος απο εσενα δεν μετραει ποσο ασφαλης ειναι μια χωρα χρησιμοποιωντας στατιστικα ανθρωποκτονιων
Για τον απλουστατο λογο οτι υπαρχει απευθειας στατιστικη μετρηση της ασφαλειας σε καθε χωρα :smt005:
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Achristect

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Achristect »

Δεν ξερω αν τα νουμερα είναι αξιόπιστα, αλλα αν παρεις τον ηλεκτρικό και πας ομόνοια-σύνταγμα και πισω, και αντίστοιχα παρεις το τρένο και πας κεντρο και πισω σε οποιαδήποτε γερμανική πόλη, είναι δεδομένο οτι αντιλαμβάνεσαι μια διαφορα..
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν καταλαβα υπερ ποιας χωρας ειναι η διαφορα που βλεπεις ομως
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:28 hellegennes

Αυτο το στατιστικο αφορα αυτους που εχουν πιαστει να οδηγουν υπο την επηρεια αλκοολ
Καταλαβαινεις οτι το ποσοστο εξαρταται και απο την ποιοτητα και απο τον αριθμο των ελεγχων; :smt005:
Τον Καβαλιέρο ήθελα να τσιγκλήσω αλλά πετάχτηκες εσύ σαν την τσουτσού, ως συνήθως.

Το στατιστικό αυτό δείχνει τι ποσοστό του πληθυσμού δεν οδηγεί μετά από κατανάλωση αλκοόλ. :lol:

Είναι δε αυτοαναφορά, δηλαδή από ερωτηματολόγιο, όχι από ανάλυση στατιστικών της τροχαίας. Ήθελα να δείξω ότι Αυστρία, Γερμανία και Ελλάδα είναι δίπλα-δίπλα. Υπόψη ότι η έρευνα είναι του 2002. Τώρα είναι σαφώς πιο υψηλό το ποσοστό στην Ελλάδα. Η νεότερες γενιές είναι μακράν πιο προσεκτικοί οδηγοί.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:28 Επισης θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι κανεις εκτος απο εσενα δεν μετραει ποσο ασφαλης ειναι μια χωρα χρησιμοποιωντας στατιστικα ανθρωποκτονιων
Για τον απλουστατο λογο οτι υπαρχει απευθειας στατιστικη μετρηση της ασφαλειας σε καθε χωρα :smt005:
Ναι και λέγεται βίαιο έγκλημα ανά μονάδα πληθυσμού, στατιστικό που παράθεσα και είναι τουλάχιστον διπλάσιο για την Γερμανία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 15 Μάιος 2020, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Achristect έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:30 Δεν ξερω αν τα νουμερα είναι αξιόπιστα, αλλα αν παρεις τον ηλεκτρικό και πας ομόνοια-σύνταγμα και πισω, και αντίστοιχα παρεις το τρένο και πας κεντρο και πισω σε οποιαδήποτε γερμανική πόλη, είναι δεδομένο οτι αντιλαμβάνεσαι μια διαφορα..
Ομόνοια Συνταγμα και πισω δεν κινδυνεύεις να σε πετάξει κανας Τούρκος στις γραμμες για πλακα, όντως :102:

Μαλακες μου εχω ζησει επιβιωσει στην Αγγλια, στο εξωτικο Μάντσεστερ, δε φοβαμαι τιποτα πλεον, μετακομιζα ανετα Κολωνο που ειναι μακραν πιο safe
Achristect

EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:43
Achristect έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:30 Δεν ξερω αν τα νουμερα είναι αξιόπιστα, αλλα αν παρεις τον ηλεκτρικό και πας ομόνοια-σύνταγμα και πισω, και αντίστοιχα παρεις το τρένο και πας κεντρο και πισω σε οποιαδήποτε γερμανική πόλη, είναι δεδομένο οτι αντιλαμβάνεσαι μια διαφορα..
Ομόνοια Συνταγμα και πισω δεν κινδυνεύεις να σε πετάξει κανας Τούρκος στις γραμμες για πλακα, όντως :102:

Μαλακες μου εχω ζησει επιβιωσει στην Αγγλια, στο εξωτικο Μάντσεστερ, δε φοβαμαι τιποτα πλεον, μετακομιζα ανετα Κολωνο που ειναι μακραν πιο safe
Τι σχεση εχει το μανσεστερ με τη Γερμανία? Στην Αγγλια ειναι ολο κλασμένοι στο δρομο ετοιμοι για μπουνιες και μαχαιρώματα. Καμια επαφή με Γερμανία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:34 Δεν καταλαβα υπερ ποιας χωρας ειναι η διαφορα που βλεπεις ομως
Υπερ της Γερμανίας προφανώς. Για περπατα βραδυ στα στενά γυρω απτην ομόνοια με γυναικα καλοντυμένη, παρκαρε καλο αμαξι κοντα στο Μοναστηράκι και την Κλαυθμωνος, σκασε ηλεκτρικό με iphone στην τσέπη να προεξεχει. Δεν κρίνω απο τα νούμερα, μπορει να ισχύουν, αλλα η αίσθηση στη Γερμανία ειδικα στις πλούσιες πόλεις στο κέντρο ειναι οτι δε θα γίνει χοντρομαλακια. Στην Αθήνα για να νιωθεις ασφαλής πρέπει να δείχνεις οτι δεν εχεις τπτ πανω σου και να αποφεύγεις συγκεκριμένες περιοχές. Επίσης το φαινόμενο να έχουν ανοίξει σε μια γειτονιά ολα τα σπιτια απο μια φορα εδω δε το εχω ακούσει ποτέ. Κατι βίλες απομονωμένες κοντα σε εθνικες οδους εχω ακούσει να ληστεύουν σπανίως.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Το καλοκαίρι που ήμουν στην Αγγλία, την τελευταία μέρα σταμάτησαν όλα τα νότια δρομολόγια του Waterloo γιατί κάποιος είχε πέσει στις γραμμές και τον χτύπησε το τραίνο. Μπήκα να διαβάσω την είδηση αλλά δυσκολεύτηκα να την βρω γιατί είχε άλλα 2-3 παρόμοια περιστατικά, με μαχαιρώματα σε γραμμές τραίνου, ηλίθιους που κυνηγάνε σκυλιά σε ηλεκτροφόρες γραμμές και σπρωξίματα ατόμων στις ράγες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Achristect έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:52 Υπερ της Γερμανίας προφανώς. Για περπατα βραδυ στα στενά γυρω απτην ομόνοια με γυναικα καλοντυμένη, παρκαρε καλο αμαξι κοντα στο Μοναστηράκι και την Κλαυθμωνος, σκασε ηλεκτρικό με iphone στην τσέπη να προεξεχει. Δεν κρίνω απο τα νούμερα, μπορει να ισχύουν, αλλα η αίσθηση στη Γερμανία ειδικα στις πλούσιες πόλεις στο κέντρο ειναι οτι δε θα γίνει χοντρομαλακια. Στην Αθήνα για να νιωθεις ασφαλής πρέπει να δείχνεις οτι δεν εχεις τπτ πανω σου και να αποφεύγεις συγκεκριμένες περιοχές. Επίσης το φαινόμενο να έχουν ανοίξει σε μια γειτονιά ολα τα σπιτια απο μια φορα εδω δε το εχω ακούσει ποτέ. Κατι βίλες απομονωμένες κοντα σε εθνικες οδους εχω ακούσει να ληστεύουν σπανίως.
Ε, αφού αυτή είναι η προσωπική σου εμπειρία, τα στατιστικά της Eurostat θα είναι λάθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

ασφαλές ειναι το Μάντσεστερ. Σε ποια περιοχη έμενες;
Achristect

hellegennes έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:54
Achristect έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:52 Υπερ της Γερμανίας προφανώς. Για περπατα βραδυ στα στενά γυρω απτην ομόνοια με γυναικα καλοντυμένη, παρκαρε καλο αμαξι κοντα στο Μοναστηράκι και την Κλαυθμωνος, σκασε ηλεκτρικό με iphone στην τσέπη να προεξεχει. Δεν κρίνω απο τα νούμερα, μπορει να ισχύουν, αλλα η αίσθηση στη Γερμανία ειδικα στις πλούσιες πόλεις στο κέντρο ειναι οτι δε θα γίνει χοντρομαλακια. Στην Αθήνα για να νιωθεις ασφαλής πρέπει να δείχνεις οτι δεν εχεις τπτ πανω σου και να αποφεύγεις συγκεκριμένες περιοχές. Επίσης το φαινόμενο να έχουν ανοίξει σε μια γειτονιά ολα τα σπιτια απο μια φορα εδω δε το εχω ακούσει ποτέ. Κατι βίλες απομονωμένες κοντα σε εθνικες οδους εχω ακούσει να ληστεύουν σπανίως.
Ε, αφού αυτή είναι η προσωπική σου εμπειρία, τα στατιστικά της Eurostat θα είναι λάθος.
Δεν ξερω ποσο αξιόπιστα καταγράφονται οι μικροκλοπες στην Ελλαδα. Δεν συνεκρινα φόνους. Επίσης η Ελλάδα μπορεί να εχει μηδενική εγκληματικότητα στην επαρχία και να βελτιώνονται τα ποσοστα, εγω κρινω απο το κεντρο της αθηνας.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύεις ότι γίνεται υποκαταγραφή στην Ελλάδα σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλες δυτικές χώρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:42

Ναι και λέγεται βίαιο έγκλημα ανά μονάδα πληθυσμού, στατιστικό που παράθεσα και είναι τουλάχιστον διπλάσιο για την Γερμανία.
Υπαρχει το safety index για το ποσο ασφαλης ειναι η καθε χωρα
Οποτε ασε τα μαγειρεματα

Ακομη και αν ηθελες να επικαλεστεις στατιστικα εγκληματων θα πηγαινες (λανθασμενα παλι) στο crime index

To safety index δημιουργηθηκε για να μετραμε στατιστικα το ποσο ασφαλης ειναι μια χωρα
Εσυ γιατι δεν το χρησιμοποιεις;
Αρίστος for Tsirpas
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

mao mao έγραψε: 15 Μάιος 2020, 14:55

ασφαλές ειναι το Μάντσεστερ. Σε ποια περιοχη έμενες;
Κανα openshaw τον κοβω
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Ο ζεστοτερος μαιος ( και γενικοτερα καλοκαιρι - καυσωνας ) των τελευταίων 150 χρονων λενε .

https://www.usay.gr/slider/provlepsi-so ... -150-eton/
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”