εμπνευσμενο νημα
τι θα διαβασουμε κανενος δεν μπορει να το συλλαβει ο νους του
τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα παντως - διασκεδαζουμε με τις τεμπελοπροχειρατζες που βαπτιζονται μαγειρικη + οικονομια
εμπνευσμενο νημα
Ναι δεκτόν, απλά μίλησες για εμάς.bolek έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:18ενταξει, εσυ τρως και δεν παχαινεις εγω τρωω και παχαινωMyrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:14Δεν ξέρω, έχεις βάλει τον καθρέφτη πάνω σου;Διότι γω είμαι συφλιδίτσα.Και είναι αλήθεια.Το οποίον και βγαίνει απο το αποκάτω.bolek έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:07 κοριτσια δεν ειναι οικονομια να τρωτε ολα οσα περισσευουν ουτε δικαιολογια η οικονομια για τα κιλα σας.https://el.wiktionary.org/wiki/συλφίδασύλφη, νεράιδα της κέλτικης μυθολογίας,(μεταφορικά) όμορφη, λεπτοκαμωμένη και αέρινη γυναίκα
Να τα λέμε και αυτά χρυσό μου !
Οπότε και δεν καταλαβαίνω για ποιά κιλά μιλάς;Τα δικά ίσως, τα δικά μου είναι τοο λιτλ.![]()
Έχεις και συ γατουλάκι ή έτσι το πέταξες;the comet the course the tail έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:12 έχω μια πάνινη σακουλίτσα που βάνω ό,τι ψωμί ξεμένει και ξεραίνεται. της εβδομάδας ψωμί.και άμα κάνω φακές ή φασολάδα, σερβίρω ζεστό όπως είναι σε βαθύ πιάτο, τα βάνω μέσα και φουσκώνουν.
κάνω το σταυρό μου και τρώω.
αλλιώς κάνω καμιά ταραμοσαλάτα, κανά κεφτέ. δεν πετάω ποτέ ψωμί, ούτε το τρώει ο γατούλης μου
![]()
γατούλη έχω. ναι. έχεις κι εσύ;Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:30Έχεις και συ γατουλάκι ή έτσι το πέταξες;the comet the course the tail έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:12 έχω μια πάνινη σακουλίτσα που βάνω ό,τι ψωμί ξεμένει και ξεραίνεται. της εβδομάδας ψωμί.και άμα κάνω φακές ή φασολάδα, σερβίρω ζεστό όπως είναι σε βαθύ πιάτο, τα βάνω μέσα και φουσκώνουν.
αλλιώς κάνω καμιά ταραμοσαλάτα, κανά κεφτέ. δεν πετάω ποτέ ψωμί, ούτε το τρώει ο γατούλης μου
![]()
![]()
Ναι πανόστιμο το κοτόπουλο σε ψυγείο ότι και να το κάνεις μετά!Naida έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:12 Κοτόπουλο ψητό, την άλλη μέρα κάνεις σάλτσα ντομάτας και το βάζεις κι αυτό στο τέλος και μετά πάνω από μακαρόνια ή ρύζι.
Επίσης γίνεται ωραιότατη κοτοσαλατα.
Ναι ρε το έχω γράψει μάλιστα και στη νύχτα! Απλα μένα είναι γατούλα.Θηλυκιά!the comet the course the tail έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:32γατούλη έχω. ναι. έχεις κι εσύ;Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:30Έχεις και συ γατουλάκι ή έτσι το πέταξες;the comet the course the tail έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:12 έχω μια πάνινη σακουλίτσα που βάνω ό,τι ψωμί ξεμένει και ξεραίνεται. της εβδομάδας ψωμί.και άμα κάνω φακές ή φασολάδα, σερβίρω ζεστό όπως είναι σε βαθύ πιάτο, τα βάνω μέσα και φουσκώνουν.
![]()
![]()
Πως το φτιάχνεις;Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:34Ναι πανόστιμο το κοτόπουλο σε ψυγείο ότι και να το κάνεις μετά!Naida έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:12 Κοτόπουλο ψητό, την άλλη μέρα κάνεις σάλτσα ντομάτας και το βάζεις κι αυτό στο τέλος και μετά πάνω από μακαρόνια ή ρύζι.
Ρε κοτόπιτα θέλω να φτιάξω μια φορά που τρελαίνομαι και δεν έχω φτιάξει ποτέ!Και αυτό γιατί απλά δεν περισσεύει το κοτόπουλο που φτιάχνω για να το κάνω μετά κοτόπιτα.Το χλαπακιάζω!Το φτιάχνω και πανόστιμο να τα λέμε και αυτά!
![]()
Ότι υλικό υπάρχει στο σύμπαν φαντάσου το ,πες το μου και γω θα στο φτιάξω! Μου αρέσει πολύ το άτιμο!Naida έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:36Πως το φτιάχνεις;Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:34Ναι πανόστιμο το κοτόπουλο σε ψυγείο ότι και να το κάνεις μετά!Naida έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:12 Κοτόπουλο ψητό, την άλλη μέρα κάνεις σάλτσα ντομάτας και το βάζεις κι αυτό στο τέλος και μετά πάνω από μακαρόνια ή ρύζι.
Ρε κοτόπιτα θέλω να φτιάξω μια φορά που τρελαίνομαι και δεν έχω φτιάξει ποτέ!Και αυτό γιατί απλά δεν περισσεύει το κοτόπουλο που φτιάχνω για να το κάνω μετά κοτόπιτα.Το χλαπακιάζω!Το φτιάχνω και πανόστιμο να τα λέμε και αυτά!
![]()
Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:35Ναι ρε το έχω γράψει μάλιστα και στη νύχτα! Απλα μένα είναι γατούλα.Θηλυκιά!![]()

Να το διευκρινίσουμε αυτό ναι;the comet the course the tail έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:44Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:35Ναι ρε το έχω γράψει μάλιστα και στη νύχτα! Απλα μένα είναι γατούλα.Θηλυκιά!![]()
![]()
ο δικός μου είναι!Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:49Να το διευκρινίσουμε αυτό ναι;the comet the course the tail έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:44Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:35
Ναι ρε το έχω γράψει μάλιστα και στη νύχτα! Απλα μένα είναι γατούλα.Θηλυκιά!![]()
![]()
Ο δικός σου είναι ή έβαλες φωτογραφι απο το ίντερνε;![]()
Αχμ.Νταξ σε παντρεύομαι τελικά!Πληρείς όλα τα προσόντα!the comet the course the tail έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:49ο δικός μου είναι!Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:49Να το διευκρινίσουμε αυτό ναι;
Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:52Αχμ.Νταξ σε παντρεύομαι τελικά!Πληρείς όλα τα προσόντα!the comet the course the tail έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:49ο δικός μου είναι!Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:49
Να το διευκρινίσουμε αυτό ναι;
![]()
Είναι καρακούκλαρος!Να τον χαίρεσαι!![]()
Αύριο έχω καλεσμένους για μεσημεριανό.Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:08Τι λες ρε; Η χωριατιά έχει όλη τη νοστιμιά!Niki έγραψε: 14 Μάιος 2020, 22:03Eυτυχώς μου δίνεις θάρρος,Myrsini έγραψε: 14 Μάιος 2020, 21:55 Νικάρα μου εξαιρετικό θέμα! Μπράβο!![]()
Βραστό μπροκολάκι που περίσσεψε.Ή και κουνουπιδάκι.Ή και κοτοπουλάκι.Ή και σπανάκι.'Ή και βραστές πατάτες.'Ολα αυτά!
Το φτιάνουμε σουφλέ ή ογκραντέν.
Το βάζουμε σε πυρίμαχό ή οποιοδήποτε ταψάκι, γάλα και αβγά ή μπεσαμέλ,μυρωδικά, τυριά, αν θέλει κάποιος και αλλαντικά, κρεμμύδια σκόρδα ή και όχι ,τριμμένες φρυγανιές απο πάνω, βούτυρο ή ελαιόλαδο και έγινε κόλαση νοστιμιάς.![]()
Άνετα δε φτιαχνουμε κάτι παρόμοιο με ψωμί του τοστ που λήγει σύντομα.Πανόστιμο γίνεται!![]()
είχα αρχίσει να πιστεύω ότι εδώ μαζεύτηκε όλη η μπουρζουαζία και το θέμα ήτανε ξινό και πολύ χωριάτικο για τα γούστα τους.
![]()
![]()
Βεβαιως βεβαίως είμαστε και της γκουρμεδιάς καθώς ό έξυπνος άνθρωπος προσαρμόζεται σε όλα,αλλά η χωριατιά στο φαγητό είναι το κάτι άλλο!![]()