!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;
με 1,5κ το μήνα δεν την βγάζετε; την παλέυτε;
Γερμανία αν είσαι Γερμανός.
Πουθενά αν είσαι Έλληνας. Όπου κ να βρίσκεσαι θα γκρινιάζεις
.
Πουθενά αν είσαι Έλληνας. Όπου κ να βρίσκεσαι θα γκρινιάζεις
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Dwarven Blacksmith
Just boomers things. Μάλλον καταλωνουν πολύ απο όποιο είναι το αντίστοιχο αβοκάντο τοστ γι αυτούς. (αμάξια αντίκες με ψυγείο μπύρας για βόλτες με την ερωμένη;)
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
με 1,5κ τον μηνα δεν εισαι αρχοντας
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Με 1,5 χιλιάρικο την παλεύεις, εννοείται. Ειδικά αν έχεις δικό σου σπίτι. Αλλά, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά εναμισάρια εκεί έξω. Αν υπάρχουν τα τσεπώνουν κάτι boomers.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
με 1,500 χιαρικο θα αποταμιευα κιολας.
Άρχοντας του κερατά είσαι , ειδικά αν μιλάμε για εκτός αθηνών.
Εκτός και αν χαλάς 1000 σε ντενεκέδες premium μέλι Γερμανίας.
'Η αν είσαι wooded glade και στα 1500 ευρώ εισόδημα χαλάς 1600 στον ιππόδρομο.
- κυριος Μακης
Φρανκφουρτη με 3 χιλιαρικα καθαρα παντως ζεις ανετα μονος σου. πλην σπιτιου που ειναι πιο δυσκολο να βρεις απο δουλεια, τα υπολοιπα εξοδα δεν ειναι πολυ διαφορετικα σε σχεση με Ελλαδα(κατι αποσμητικα και οδοντοκρεμες ειναι φτηνοτερα, αλλα απο την αλλη αν θες ποιοτικο κρεας και λαχανικα πας σε κανα Αλνατουρα και τα σκας.) Μπυρα αναλογως 3 με 5 ευρω, ποτο αναλογα δινεις μεχρι 10.
- hellegennes
3 χιλιάρικα καθαρά είναι πόσα μεικτά στην Φρανκφούρτη;κυριος Μακης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 02:17 Φρανκφουρτη με 3 χιλιαρικα καθαρα παντως ζεις ανετα μονος σου. πλην σπιτιου που ειναι πιο δυσκολο να βρεις απο δουλεια, τα υπολοιπα εξοδα δεν ειναι πολυ διαφορετικα σε σχεση με Ελλαδα(κατι αποσμητικα και οδοντοκρεμες ειναι φτηνοτερα, αλλα απο την αλλη αν θες ποιοτικο κρεας και λαχανικα πας σε κανα Αλνατουρα και τα σκας.) Μπυρα αναλογως 3 με 5 ευρω, ποτο αναλογα δινεις μεχρι 10.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Medicine Man
- Phorum.gr user: Medicine Man
Ενδιαφέρον ότι η συζήτηση επικεντρώνεται γύρω από τα μπαράκια και τα ξενύχτια... και όχι γύρω από πιο σημαντικά πράγματα πχ σχολική εκπαίδευση, θέματα καθημερινότητας πχ καθαριότητα, ησυχία, εργασιακό περιβάλλον κτλ.
ε ναι - τι περιμενες ;Medicine Man έγραψε: 15 Μάιος 2020, 02:42 Ενδιαφέρον ότι η συζήτηση επικεντρώνεται γύρω από τα μπαράκια και τα ξενύχτια... και όχι γύρω από πιο σημαντικά πράγματα πχ σχολική εκπαίδευση, θέματα καθημερινότητας πχ καθαριότητα, ησυχία, εργασιακό περιβάλλον κτλ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κυριος Μακης
μιλωντας προσωπικα, απο θεμα δουλειας, βρισκεις πολυ πιο ευκολα απο σπιτι. απο θεμα ασφαλειας, εχω παει Ελλαδα δυο βδομαδες χωρις να κλειδωσω. το πιο σημαντικο παντως ειναι καθαρα υποκειμενικα για μενα ειναι οι συγκοινωνιες, δεν αξιζει να κυκλοφορεις με αμαξι μεσα στην πολη, και ευτυχως δε χρειαζεται, το δικτυο ειναι εξαιρετικο για το μεγεθος της πολης.
hellegenes για ανυπαντρο χωρις παιδι, καπου 4800.
Yπάρχει μεγάλη ζήτηση και μικρή προσφορά και τα κόστη για ενοίκιο είναι υψηλά;κυριος Μακης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 02:48 μιλωντας προσωπικα, απο θεμα δουλειας, βρισκεις πολυ πιο ευκολα απο σπιτι. απο θεμα ασφαλειας, εχω παει Ελλαδα δυο βδομαδες χωρις να κλειδωσω. το πιο σημαντικο παντως ειναι καθαρα υποκειμενικα για μενα ειναι οι συγκοινωνιες, δεν αξιζει να κυκλοφορεις με αμαξι μεσα στην πολη, και ευτυχως δε χρειαζεται, το δικτυο ειναι εξαιρετικο για το μεγεθος της πολης.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- κυριος Μακης
δεν εχω ζησει αλλου Γερμανια για να εχω εικονα. ακριβα ειναι, αλλα οχι τοσο οσο το Μοναχο νομιζω. το ζητημα ειναι οπως το βλεπω οτι κοσμος με λεφτα υπαρχει, αλλα τα σπιτια δεν ειναι αρκετα, αν και εχουν ανεγερθει πολλα την τελευταια δεκαετια. ενδεικτικα μου ελεγε ενας Γερμανος απο την δουλεια οτι κοιταζε για σπιτι και ειχαν μεινει 20 ατομα για να διαλεξει ο ενοικιαστης(δεν τον διαλεξε), μια αλλη δε που εψαχνε για συγκατοικο κατεβασε την αγγελια μετα σε μιση μερα γιατι ειχε πανω απο 100 αιτησεις.
-
Medicine Man
- Phorum.gr user: Medicine Man
Είναι μόνο συγκεκριμένες περιοχές ή γενικά; Δεν έχω καμία προσωπική εμπειρία, αλλά η αδερφή της γυναίκας μου με την οικογένεια της πριν από μερικά χρόνια πήγαν να μείνουν μόνιμα στο Βερολίνο. Ο άντρας της δέχτηκε διευθυντική θέση σε κάποια πολυεθνική εκεί. Κάθισαν ένα μήνα, παραιτήθηκε και γύρισαν άρον άρον στο Σιάτλ. Ένας από τους λόγους ήταν το θέμα της κατοικίας, παρόλο που είχε προυπολογισμό αρκετά πάνω από τον μέσο όρο.κυριος Μακης έγραψε: 15 Μάιος 2020, 03:18 δεν εχω ζησει αλλου Γερμανια για να εχω εικονα. ακριβα ειναι, αλλα οχι τοσο οσο το Μοναχο νομιζω. το ζητημα ειναι οπως το βλεπω οτι κοσμος με λεφτα υπαρχει, αλλα τα σπιτια δεν ειναι αρκετα, αν και εχουν ανεγερθει πολλα την τελευταια δεκαετια. ενδεικτικα μου ελεγε ενας Γερμανος απο την δουλεια οτι κοιταζε για σπιτι και ειχαν μεινει 20 ατομα για να διαλεξει ο ενοικιαστης(δεν τον διαλεξε), μια αλλη δε που εψαχνε για συγκατοικο κατεβασε την αγγελια μετα σε μιση μερα γιατι ειχε πανω απο 100 αιτησεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις