ποτε δεν ηταν?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλώς τα δεχτήκατε. Βουλευτής της ΝΔ πήρε θέση κατά του τσιπαρίσματος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Καλώς τα δεχτήκατε. Βουλευτής της ΝΔ πήρε θέση κατά του τσιπαρίσματος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σαφώς όχι.Αρίστος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:42 Γαλη στην Κινα θα σου αρεσε να ζουσες;![]()
Απαντησε πρωτα σε αυτο και μετα δοκιμασε να κοντραρεις το Στυγιο σε νανοτεχνολογια.![]()
.
Σε αντίθεση με κάθε παπάρα που θα ήθελε να ζει σε υποβαθμισμένη περιοχή της Ινδίας ή στον Αμαζόνιο για να γλυτώσει τα προσωπικά δεδομένα του από τον Γκέιτς.
Κατά τα άλλα, αυτός που κοντράρει τους νανοτεχνολόγους είσαι εσύ, βρε κουτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sys3x έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:16Νόμιζα ότι με διάβαζες.
Ναι, φυσικά, βεβαίως, εννοείται, κυρίως να μη σου πω με αριστεράντζες, αριστερόστροφους κτλ, ξέρω, ξέρω, αλλά δεν χρειάζεται να ζηλεύεις, μπορείς και εσύ όλοι το μπορούμε εκτός από τον Ασέβαστος.
![]()
Μα δε μυρίζουν?
Σε διαβάζω όπου σε πετυχαίνω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
σιγα μη διαβασω και λιακοπουλο. για φερε το εδαφιο που λεει για τα τσιπ, εσυ που ξερεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ειπαμε εμεις ενα σφραγισμα πηραμε,στην βαφτιση!Στύγιος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:30 Δε μιλάμε για εμφύτευμα πλέον στο 2020 ,μιλάμε για νανοτεχνολογία ή εγχάραξη-κατάδειξη μέσω λέιζερ, ο νοών νοείτω..
αγνοια δεν εχουμε,δεν θα παρουμε αλλο
αν ποτε φτασουμε σε εκεινο το σημειο να μην καμωνονται πως δεν μπορει να γινει αλλιως!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 14 Μάιος 2020, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κόκκορας
ο λιακοπουλος προφητεψε το τσερνομπιλ(2 χιλιετιες πριν); σε ποιο εδαφιο;
Όταν οι σημερινοί προοδευτικοί συμβίωναν με γαϊδούρια και κότες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μου ζητησες να σου αναλυσω κατι και σε παρεμπεμψα καπου.Ασέβαστος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:52 σιγα μη διαβασω και λιακοπουλο. για φερε το εδαφιο που λεει για τα τσιπ, εσυ που ξερεις.
Αν δεν θες να μαθεις τι λεει απο το πρωτο χερι,για ποιο λογο μου πρηζεις τον τσοκο ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
εγω δεν εχω δει να σφραγιζουνε στις βαπτισεις. τεσπα, και που ξερετε οτι ο τραγος που σκυλοπνιγει τα βρεφη δεν ειναι agent του εξαποδω και δεν ξηγιεται στα κρυφα σατανικο σφραγισμα; ε; ε;Κόκκορας έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:52ειπαμε εμεις ενα σφραγισμα πηραμε,στην βαφτιση!Στύγιος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:30 Δε μιλάμε για εμφύτευμα πλέον στο 2020 ,μιλάμε για νανοτεχνολογία ή εγχάραξη-κατάδειξη μέσω λέιζερ, ο νοών νοείτω..
αγνοια δεν εχουμε,δεν θα παρουμε
αν ποτε φτασουμε σε εκεινο το σημειο να μην καμωνονται πως δεν μπορει να γινει αλλιως!οτι μεχρι τωρα τι γινοταν;
ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ.
ρε ποστηδοι, καλο αυτο που σκεφτηκα, ξερετε τιπτα καναλια να το προωθησουμε να το κανουνε κοπιπαστα στα σοσιαλ οι ψεκ, να γινει λιγο viral και να κολωνουν να βαφτιζουν τα μικρα;
- Κόκκορας
ειπαμε ΑΝ(στις μερες μας συμβει δηλαδη) και οταν ερθει η στιγμη...
να ασχολουμαστε λεει ο Αγιος με τον Χριστο και οχι με τον αντιχριστο,οταν ερθει η εποχη θα ξερουμε πως θα κινηθουμε εχουμε και ιερα συνοδο αλλωστε..επικεφαλης της εκκλησιας να παιρνει θεση σε τοσο σοβαρα ζητηματα.
παντως παιρνουμε πολυ στα σοβαρα την πιστη μας γιατι απλουστατα ειναι αληθινη και δεν χαμπαριαζουμε απο ειρωνειες!
σιγα τα ωα τωρα!
να ασχολουμαστε λεει ο Αγιος με τον Χριστο και οχι με τον αντιχριστο,οταν ερθει η εποχη θα ξερουμε πως θα κινηθουμε εχουμε και ιερα συνοδο αλλωστε..επικεφαλης της εκκλησιας να παιρνει θεση σε τοσο σοβαρα ζητηματα.
παντως παιρνουμε πολυ στα σοβαρα την πιστη μας γιατι απλουστατα ειναι αληθινη και δεν χαμπαριαζουμε απο ειρωνειες!
σιγα τα ωα τωρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 14 Μάιος 2020, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
με παρεπεμψες να διαβασω 10 ωρες ακαταληπτες ανοησιες για να βρω (που δε θα βρω) αναφορα σε τσιπακια κι εγω τωρα πρεπει να το κανω;under έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:54Μου ζητησες να σου αναλυσω κατι και σε παρεμπεμψα καπου.Ασέβαστος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:52 σιγα μη διαβασω και λιακοπουλο. για φερε το εδαφιο που λεει για τα τσιπ, εσυ που ξερεις.
Αν δεν θες να μαθεις τι λεει απο το πρωτο χερι,για ποιο λογο μου πρηζεις τον τσοκο ;
συ που εχεις διαβασει και ξερεις, ευκολακι ειναι να μου δειξεις. στην αναγκη γκουγκλισε.
Μπορεις να βρεις την Αποκαλυψη πανευκολα με ενα απλο γκουγκλισμα.Ασέβαστος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:00 με παρεπεμψες να διαβασω 10 ωρες ακαταληπτες ανοησιες για να βρω (που δε θα βρω) αναφορα σε τσιπακια κι εγω τωρα πρεπει να το κανω;
συ που εχεις διαβασει και ξερεις, ευκολακι ειναι να μου δειξεις. στην αναγκη γκουγκλισε.![]()
Δεν εχω αναγκη να γκουγκλαρω τιποτα εγω.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Όλοι ανεξαιρέτως αυτοί/ες/α που νομίζουν ότι είναι ντεμέκ αναρχικά (στοιχείαKauldron έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:51sys3x έγραψε: 14 Μάιος 2020, 18:16Νόμιζα ότι με διάβαζες.
Ναι, φυσικά, βεβαίως, εννοείται, κυρίως να μη σου πω με αριστεράντζες, αριστερόστροφους κτλ, ξέρω, ξέρω, αλλά δεν χρειάζεται να ζηλεύεις, μπορείς και εσύ όλοι το μπορούμε εκτός από τον Ασέβαστος.
![]()
![]()
Μα δε μυρίζουν?
Σε διαβάζω όπου σε πετυχαίνω.
Λίγη υπομονή χρειάζεται, αγάπη στοργή και όρεξη να κάνεις πλάκα, εγώ έχω ειδικευτεί πλέον, έχω πάνω από 8 μεταπτυχιακά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
και θα βρω κειμεσα να μιλαει για Microchip, 1000 χρονια πριν υπαρξουν; η θα μιλα για τσιπ τσακιρης με ριγανη, και καποιος πεφωτισμενος που εχει καπνισει πολλα λιβανια θα το ερμηνευει με τροπο πυθιας που βγαζει οτι αποτελεσμα θες;under έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:07Μπορεις να βρεις την Αποκαλυψη πανευκολα με ενα απλο γκουγκλισμα.Ασέβαστος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:00 με παρεπεμψες να διαβασω 10 ωρες ακαταληπτες ανοησιες για να βρω (που δε θα βρω) αναφορα σε τσιπακια κι εγω τωρα πρεπει να το κανω;
συ που εχεις διαβασει και ξερεις, ευκολακι ειναι να μου δειξεις. στην αναγκη γκουγκλισε.![]()
Δεν εχω αναγκη να γκουγκλαρω τιποτα εγω.
παμε 5.000 ευρω στοιχημα οτι στο οριτζιναλ κειμενο δεν υπαρχει πουθενα η λεξη microchip; αν ειναι να εχω λογο να κατσω να το διαβασω.
Γω είμαι γραφικός και "ψεκασμένος", μη με παίρνετε σοβαρά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 18 Απαντήσεις