!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ένα επικίνδυνο ελληνικό φαινόμενο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ένα επικίνδυνο ελληνικό φαινόμενο
ομιλώ για τα παπάκια που μεταφέρουν φιάλες υγραερίου
τα τελευταία χρόνια τα συναντώ σχεδόν καθημερινά
3-4 φιάλες δεμένες σε μηχανάκια που κινούνται στους δρόμους του κέντρου
κανείς δε λέει τίποτα
κανείς δε λέει τίποτα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: ένα επικίνδυνο ελληνικό φαινόμενο
και χωρις τις φιάλες υγραερίου, πάλι επικίνδυνο φαινόμενο είναι.
Μπαρδόν;;;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:29 ομιλώ για τα παπάκια που μεταφέρουν φιάλες υγραερίου
κανείς δε λέει τίποτα
Μα αυτό απαγορεύεται ρητά!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άκρως επικίνδυνο εφόσον συμβαίνει πέραν και του θέματος της νομιμότητας, δεν έχω πετύχει πάντως κάποιο τέτοιο μηχανάκι αν και κυρίως πιο κεντρικά κυκλοφορούσα δύο μέρες την εβδομάδα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:29 ομιλώ για τα παπάκια που μεταφέρουν φιάλες υγραερίου
κανείς δε λέει τίποτα
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Eθνικοκοινωνιστης
we live in a soycietyΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:29 ομιλώ για τα παπάκια που μεταφέρουν φιάλες υγραερίου
κανείς δε λέει τίποτα
καγκουρες και βιζιτες,αυτη η μαστιγα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε μάγκες, κανείς άλλος δεν το έχει παρατηρήσει; θα με τρελάνετε;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ειδες ποτε να σκαει καμια φιαλη ή να γινει τροχαιο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:41 ρε μάγκες, κανείς άλλος δεν το έχει παρατηρήσει; θα με τρελάνετε;
Αντιθετως αυτοί οι οδηγοί ειναι πιο προσεκτικοί
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μιλάς σοβαρά τώρα;nick έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:52Ειδες ποτε να σκαει καμια φιαλη ή να γινει τροχαιο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:41 ρε μάγκες, κανείς άλλος δεν το έχει παρατηρήσει; θα με τρελάνετε;
πρώτον έχω δει μηχανάκι φορτωμένο με φιάλες να πηγαίνει ανάποδα την αχαρνών (ξέρεις, στην άκρη του δρόμου)
δεύτερον δε με νοιάζει πόσο προσεκτικός μπορεί να είναι κάποιος, δεν έχει καμία σχέση με την επικινδυνότητα
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
εγώ λέω να κουβαλάνε και ένα κουτί χειροβομβίδες. Να είναι ακόμα προσεκτικότεροι.nick έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:52Ειδες ποτε να σκαει καμια φιαλη ή να γινει τροχαιο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:41 ρε μάγκες, κανείς άλλος δεν το έχει παρατηρήσει; θα με τρελάνετε;
Ρε μην γράφεις ότι θέλεις!!!nick έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:52Ειδες ποτε να σκαει καμια φιαλη ή να γινει τροχαιο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:41 ρε μάγκες, κανείς άλλος δεν το έχει παρατηρήσει; θα με τρελάνετε;
Κάθε από αυτές τις μπουκάλες είναι κανονική βόμβα εάν κάτι πάει στραβά!!!
Ξέρεις ότι π.χ. στους πολέμους στην Κολομβία τις χρησιμοποιούσαν αντί για βόμβες ή όλμους;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ποσες φορες τα τελευταια χρονια εχει γινει ατύχημα απο μηχανάκι με φιαλες;
Και εγω οταν ειχα παπακι δεν ειχα λεφτα να κανω τακτικα σερβις/λαστιχα κλπ. Φορουσα και ενα κρανος 10ετιας για να μην φαω κληση. Κυκλοφορούσα με προσοχή και ήμουν πιο ακίνδυνος απο καποιον που ειχε την ολοκαινουρια GSXR.
Και εγω οταν ειχα παπακι δεν ειχα λεφτα να κανω τακτικα σερβις/λαστιχα κλπ. Φορουσα και ενα κρανος 10ετιας για να μην φαω κληση. Κυκλοφορούσα με προσοχή και ήμουν πιο ακίνδυνος απο καποιον που ειχε την ολοκαινουρια GSXR.
το εχω δει. με ειδικη κατασκευη για να δενουν πανω του οι φιαλες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:41 ρε μάγκες, κανείς άλλος δεν το έχει παρατηρήσει; θα με τρελάνετε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι φτιάχνουν ειδική μεταλλική κατασκευή να παίρνει μία όρθια δεξιά μία όρθια αριστερά και μία οριζόντια πάνω.Ασέβαστος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:26το εχω δει. με ειδικη κατασκευη για να δενουν πανω του οι φιαλες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:41 ρε μάγκες, κανείς άλλος δεν το έχει παρατηρήσει; θα με τρελάνετε;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κι αυτό είναι επικίνδυνοΑσέβαστος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 19:26το εχω δει. με ειδικη κατασκευη για να δενουν πανω του οι φιαλες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:41 ρε μάγκες, κανείς άλλος δεν το έχει παρατηρήσει; θα με τρελάνετε;
αλλά οι περιπτώσεις που έχω δει εγώ πρόκειται για φιάλες δεμένες πάνω στη σχάρα
καμία κατασκευή, τίποτα
θα αρχίσω να τραβάω φωτό μου φαίνεται
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
κανε εικονα αυτο, το εχω δει σε μια εποχη που δεν υπηρχαν κινητα για να βγαλω φωτο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 20:26
κι αυτό είναι επικίνδυνο
αλλά οι περιπτώσεις που έχω δει εγώ πρόκειται για φιάλες δεμένες πάνω στη σχάρα
καμία κατασκευή, τίποτα
θα αρχίσω να τραβάω φωτό μου φαίνεται
παππους, 80 χρονω. garelli, με πεταλια. φιαλη δεμενη στη σχαρα με τριχιες, και αλλη μια στην "ποδια". τα ποδια να σερνουν στο εδαφος γιατι δεν ειχε που να τα βαλει.
ντελιβερι μπουκαλας, επι ορθοδοξου πασοκ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 1 Απαντήσεις