!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση λογω κακης κριτικής σε (σκρουτζο;)μαγαζο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση λογω κακης κριτικής σε (σκρουτζο;)μαγαζο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Αλίευσα στο insomnia και παραθετω https://www.insomnia.gr/forums/topic/74 ... %83%CE%B7/

Χθες το βράδυ έγραψα αυτή την κριτική στο google για ένα site που αφορά προιόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου:

Έχω κάνει 3 παραγγελίες από το συγκεκριμένο.Οι 2 πρώτες ήταν ο.κ αν εξαιρέσεις το γεγονός οτι στη μία δεν είχε ένα από τα υγρά και με ειδοποίησαν αλλά το έστειλαν με μεγάλη καθυστέρηση και μετά από τηλέφωνα και πλήρωσα κανονικά τη διαφορά.Στην τρίτη όμως που πραγματοποιήθηκε το νοέμβρη (αξίας 70.8 ευρώ),όταν έφτασε η παραγελία είδα οτι ήταν 58.4 ευρώ.Έλειπε πάλι ένα υγρό αξίας 16 ευρώ χωρίς να έχω ενημερωθεί.Στο τηλέφωνο με βιαβεβαίωσαν οτι θα σταλεί και θα πληρώσω τη διαφορά.Το υγρό δεν ήρθε ποτέ όπως καταλαβαίνετε.Δεν είναι τα 3.5 ευρώ που έφαγαν,αλλά η αδιαφορία και η έλλειψη σεβασμού.Συμπεριφορά τελειώς αντιεπαγγελματική που δεν την έχω ξανασυναντήσει σε κανένα από τα πολλά vape sites που έχω παραγγείλει.

Ελπίζω να είναι κατανοητό τι έγινε.

Ωστόσο,ενοχλήθηκαν πολύ από αυτό που έγραψα γιατί με πήραν το πρωί και με απειλούσαν με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και κάτι άλλα νομικά αν δεν το σβήσω.

Μου έστειλαν mail αυτό:

μα μιλαμε σοβαρα?6 μηνες μετα μας λετε οτι ειμαστε αντιεπαγγελματιες.δεν μπορω να σας καταλαβω.επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα κ θα προβω σε καθε νομιμη διαδικασια για εξασφαλιση των δικαιωματων μου

Και μου απάντησαν και στην κριτική:

Σας φαγαμε 3.5 ευρω????Δεν σας καταλαβαίνουμε πραγματικά τι εννοείτε. Σας χρέωσαμε για κάτι το οποίο δεν π α ραλαλαβατε??? Ποια ακριβώς είναι η αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά?? Ότι δεν παραλάβαμε το συγκεκριμένο υγρό λόγο ελλείψης του προμηθευτή.? Σας απολογουμαστε λοιπόν γι αυτό.Έιναι κρίμα για τα δικά σας νεύρα να χρεώνεστε ένα site με ένα αστέρι .επιφυλασομαστε για καθε νομιμο δικαιωμα μας.

Πληρωμή μέσω Αντικαταβολή. Πληρώθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2019
αν γνωριζεται καλα εχουμε 12/5/20 και θυμηθηκατε 6μηνες μετα να βαλετε ενα αστερι και να μαε πειτε οτι σας φαγαμε 3,5 ευρω.Σας ευχαριστουμε

Δεν έχω ξαναγράψει ποτέ κριτική για κατάστημα αλλά εχθές το βράδυ ψάχνοντας κάτι έπεσα πάνω σε αυτό το site και το θυμήθηκα μιας και βλέπω οτι στέκονται πολύ στο οτι το θυμήθηκα 6 μήνες μετά.

Και ρωτάω εγώ τώρα,έχω κάνει κάτι παράνομο?Εγω έγραψα απλά την εμπειρία μου με αυτό το κατάστημα.Μπορούν όντως να κινηθούν νομικά?Στέκει κάτι τέτοιο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 14 Μάιος 2020, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση λογω κακης κριτικής σε (σκρουτζο;)μαγαζο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Όχι. Κάνε εντιτ στην κριτική και γράψε ότι σε απειλούν νομικά για να ξέρει ο κόσμος.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Αυτο ειναι ο καπιταλισμος.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα κ θα προβω σε καθε νομιμη διαδικασια για εξασφαλιση των δικαιωματων μου
απο που προέκυψε η συκοφαντικη δυσφήμηση; σου την ανεφεραν συγκεκριμένα; δε βλέπω στο μεηλ τους κατι τέτοιο.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Μπορούν να σου κλασουν το παπαρι. Μέχρι εκεί όμως.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Μάιος 2020, 14:54

επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα κ θα προβω σε καθε νομιμη διαδικασια για εξασφαλιση των δικαιωματων μου
απο που προέκυψε η συκοφαντικη δυσφήμηση; σου την ανεφεραν συγκεκριμένα; δε βλέπω στο μεηλ τους κατι τέτοιο.
Ρε μλκ σοβαρά τώρα, τι έχεις πάθει;
Είναι ποτέ δυναμόν να νομίζεις ότι είναι ο george o bi ο πελάτης;
Μία με της πούτσες και τις βούρτσες μία αυτό, έχει πέσει η στάθμη σου ρε μλκ;
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

georgebi έγραψε: 14 Μάιος 2020, 13:46 Στην τρίτη όμως που πραγματοποιήθηκε το νοέμβρη (αξίας 70.8 ευρώ),όταν έφτασε η παραγελία είδα οτι ήταν 58.4 ευρώ.Έλειπε πάλι ένα υγρό αξίας 16 ευρώ χωρίς να έχω ενημερωθεί.Στο τηλέφωνο με βιαβεβαίωσαν οτι θα σταλεί και θα πληρώσω τη διαφορά.Το υγρό δεν ήρθε ποτέ όπως καταλαβαίνετε.Δεν είναι τα 3.5 ευρώ που έφαγαν,αλλά η αδιαφορία και η έλλειψη σεβασμού.Συμπεριφορά τελειώς αντιεπαγγελματική που δεν την έχω ξανασυναντήσει σε κανένα από τα πολλά vape sites που έχω παραγγείλει.

Ελπίζω να είναι κατανοητό τι έγινε.
Όχι δεν είναι. Πιθανόν, τα 3.5 ευρώ που αναφέρεις ότι "έφαγαν" να είναι έξοδα αποστολής. Αυτό, πάντα αναγράφεται.

Όπως έχει σημασία και το ακριβές κείμενο που τους έστειλες.

Το αν είναι δική σου παραγγελία ή άλλου, είναι άσχετο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Απαντησε τους οτι επιφυλασσεσαι κι εσυ παντος νομιμου δικαιωματος σου και οτι αν συνεχισουν να σε απειλουν θ'αναγκαστεις να ενεργησεις τα νομιμα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
georgebi

Δεν ξέρω γιατί δημιουργήθηκε παρεξήγηση - ίσως να φταίω κι εγώ, δεν το είδα για να το ξεκαθαρίσω κ νωρίτερα.. - δεν είμαι εγώ ο παθών. Καθαρά σαν είδηση το παρέθεσα , σαν ενημέρωση για πολιτικές εκφοβισμού (και μόνο..) που έχω ξαναδεί να εφαρμόζουν καταστήματα.memberlist.php?mode=viewprofile&u=108 memberlist.php?mode=viewprofile&u=1340 memberlist.php?mode=viewprofile&u=112 memberlist.php?mode=viewprofile&u=225 memberlist.php?mode=viewprofile&u=150 συγνώμη για την παρεξήγηση ...
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

περαστικος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 14:49 Αυτο ειναι ο καπιταλισμος.
Ε ναι, στον κομμουνισμό θα είχαν έρθει να τον πάρουν από το σπίτι του.
Αν υποθέσουμε ότι είχε λεφτά για να αγοράσει κάτι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

georgebi έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:09 Δεν ξέρω γιατί δημιουργήθηκε παρεξήγηση - ίσως να φταίω κι εγώ, δεν το είδα για να το ξεκαθαρίσω κ νωρίτερα.. - δεν είμαι εγώ ο παθών. Καθαρά σαν είδηση το παρέθεσα , σαν ενημέρωση για πολιτικές εκφοβισμού (και μόνο..) που έχω ξαναδεί να εφαρμόζουν καταστήματα.memberlist.php?mode=viewprofile&u=108 memberlist.php?mode=viewprofile&u=1340 memberlist.php?mode=viewprofile&u=112 memberlist.php?mode=viewprofile&u=225 memberlist.php?mode=viewprofile&u=150 συγνώμη για την παρεξήγηση ...
έπρεπε να το βάλεις σε παράθεση το κείμενο για να φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι δικό σου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
georgebi

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 16:16

έπρεπε να το βάλεις σε παράθεση το κείμενο για να φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι δικό σου
Ο παθών μαθών :smt023
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Von Mackensen έγραψε: 14 Μάιος 2020, 15:10 Μπορούν να σου κλασουν το παπαρι. Μέχρι εκεί όμως.
Α-κρι-βώς!

Κούφιες απειλές για ασήμαντο ποσόν. Θα τους κοστίσει ο κούκος αηδόνι.
Πάντως θα συνιστούσα να ενημερωθεί ο Συνήγορος του Πολίτη.

Σχόλιο:
εαν θελεις, καλυπτω το οικονομικο κομματι μεχρι οπου φτασει για να κινηθουμε νομικα για απειλες μεσω τηλεφωνου & ιντερνετ.

καλοι δικηγοροι απειροι, θα μας συμβουλευσουν πιστευω σωστα.

μην ασχολεισαι με καραγκιοζηδες, βαλε κ 10 φιλους σου & 10 συγγενεις να θαψουν το μαγαζι επειδη κανουν τους νταηδες κ τελος.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Δε νομίζω ότι η κριτική θεμελιώνει κάποιο δικαίωμα για το κατάστημα να κινηθεί νομικά και να έχει ελπίδες να κερδίσει. Αλλά:

είναι κάτι σαν το τέλειο παιχνίδι στο bowling. Έχεις ξεσκιστεί στην προπόνηση, έχεις ξοδέψει του κόσμου τα λεφτά για να παίζεις παρτίδες και μετά από κόπους και βάσανα είσαι μία βολή από το να το καταφέρεις. Και εκεί που πας να ρίξεις έρχεται ένας από πίσω σου και σου κάνει "μπαμ".

Να είσαι τώρα καταστηματάρχης, να έχεις ξεσκιστεί να εξυπηρετήσεις τους πελάτες σου και να έρχεται ένας απίθανος τύπος από το πουθενά και να σου κάνει μία τέτοια κριτική και να σου χαλάει το τέλειο score στις αξιολογήσεις. Ε, το να του κάνεις μήνυση είναι η πολιτισμένη αντίδραση. Στην πραγματικότητα άλλα θέλεις να του κάνεις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”