Μ έπνιξες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
Ειμαι αθώος
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
- Υδράργυρος
Εσυ αυτά λες στις ερωτικές εξομολογήσεις;Μηχανικός έγραψε: 14 Μάιος 2020, 08:56Πολιτικά που ανήκεις;sloopy έγραψε: 14 Μάιος 2020, 07:41 Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις μακριναρια,βαριεμαι να τις διαβαζω και με παιρνει ο υπνος.
Δεν το γουστάρουμε ολες το παραμυθι . Να ειστε ολιγόλογοι και περιεκτικοι.
Τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και εγώ.Νταρνάκας έγραψε: 14 Μάιος 2020, 08:16Κοίτα να δεις, τόσο καιρό σε περνούσα για αρσενική περσόνα.sloopy έγραψε: 14 Μάιος 2020, 07:41 Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις μακριναρια,βαριεμαι να τις διαβαζω και με παιρνει ο υπνος.
Δεν το γουστάρουμε ολες το παραμυθι . Να ειστε ολιγόλογοι και περιεκτικοι.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν υπάρχει περίπτωση να τα έφτιαχνα με συριζαία ή αναρχοαυτόνομη.Υδράργυρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 09:31Εσυ αυτά λες στις ερωτικές εξομολογήσεις;Μηχανικός έγραψε: 14 Μάιος 2020, 08:56Πολιτικά που ανήκεις;sloopy έγραψε: 14 Μάιος 2020, 07:41 Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις μακριναρια,βαριεμαι να τις διαβαζω και με παιρνει ο υπνος.
Τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές;![]()
Την κνίτισσα την αντέχω γιατί είναι πιό συντηρητική.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι για να σπάσει ο πάγοςΥδράργυρος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 09:31Εσυ αυτά λες στις ερωτικές εξομολογήσεις;Μηχανικός έγραψε: 14 Μάιος 2020, 08:56Πολιτικά που ανήκεις;sloopy έγραψε: 14 Μάιος 2020, 07:41 Μη μου στελνετε ερωτικες εξομολογησεις μακριναρια,βαριεμαι να τις διαβαζω και με παιρνει ο υπνος.
Τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές;![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
!
o σλούπης είναι κορίτσι;!
o σλούπης είναι κορίτσι;!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οι κνιτισσες έχουν αξύριστες μασχάλες ..Μηχανικός έγραψε: 14 Μάιος 2020, 09:40Δεν υπάρχει περίπτωση να τα έφτιαχνα με συριζαία ή αναρχοαυτόνομη.![]()
Την κνίτισσα την αντέχω γιατί είναι πιό συντηρητική.
"Μη μου στέλνετε ερωτικές εξομολογήσεις" = "στείλτε μου καμιά ερωτική εξομολόγηση, είμαι γυναίκα κι όχι άνδρας όρνια, να και πώς τις θέλω..."
δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου
Όποια θέλει ερωτικές εξομολογήσεις να ποστάρει φωτογραφία.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ πάντως τώρα θα στείλωΒλήμα έγραψε: 14 Μάιος 2020, 10:14 "Μη μου στέλνετε ερωτικές εξομολογήσεις" = "στείλτε μου καμιά ερωτική εξομολόγηση, είμαι γυναίκα κι όχι άνδρας όρνια, να και πώς τις θέλω..."
ήδη έχω φτιάξει το προσχέδιο
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εσύ μη μιλάς
εφόσον δε θες πατριαρχία μη περιμένεις τους άντρες να κάνουν πρώτοι κίνηση
ισότις
να ξεκινήσεις να μας στέλνεις εσύ
περιμένω πμ
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τις οδηγίες τις ακολούθησες προσεκτικά; Μη δώσεις σκάρτο πράγμα στην κοπέλα, θα ζητήσει τα λεφτά της πίσω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 10:30εγώ πάντως τώρα θα στείλωΒλήμα έγραψε: 14 Μάιος 2020, 10:14 "Μη μου στέλνετε ερωτικές εξομολογήσεις" = "στείλτε μου καμιά ερωτική εξομολόγηση, είμαι γυναίκα κι όχι άνδρας όρνια, να και πώς τις θέλω..."
Έχω έτοιμα προσχέδια και φόρμουλες ερωτικών εξομολογησεων , σε φόρουμ και εκτός , και τις χρησιμοποιώ πάντοτε αλλάζοντας μόνο το όνομα της γυναίκας στην οποία απευθύνονται ..ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μάιος 2020, 10:30εγώ πάντως τώρα θα στείλωΒλήμα έγραψε: 14 Μάιος 2020, 10:14 "Μη μου στέλνετε ερωτικές εξομολογήσεις" = "στείλτε μου καμιά ερωτική εξομολόγηση, είμαι γυναίκα κι όχι άνδρας όρνια, να και πώς τις θέλω..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση