!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κραχ στα ακίνητα!

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
talaipwros

Re: Κραχ στα ακίνητα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Εμα, με κατω απο χιλιαρικο διαμεσο μισθό, ποσο τα ηθελες τα νοίκια;

Δεν ειναι φτηνά, τα ακίνητα ειναι ακριβά
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

talaipwros έγραψε: 14 Μάιος 2020, 01:36
Ζαποτέκος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 01:34
talaipwros έγραψε: 14 Μάιος 2020, 01:32

κορυδαλλο; αστειευεσαι; που , περιβολακι; πλατεια ελευθεριας; μεμου; που κοντα;
Δεν την ξέρω καλά την περιοχή . :102: Είμαι από αλλού. Ενδεικτικά θέλω. Από πόσο μέχρι πόσο μπορεί να πουληθεί περίπου.
για μονοκατοικια μιλαμε;
Ισόγειο. Νομίζω έχει δικαίωμα με βάση την άδεια άλλους δυο ορόφους από πάνω.
https://www.xe.gr/property/search?Syste ... rchy=82520

μια χαρα εισαι, κατοσταρικο και πανω , αναλογως καταστασης και θεσης
Κάπου εκεί πιστεύω και εγώ. Η εφορία νομίζω το κοστολογεί 82.000 ευρώ αξία. Ένας γείτονας μου το ζήτησε 50.000 ευρώ.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ζαποτέκος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 02:01 Ένας γείτονας μου το ζήτησε 50.000 ευρώ.
Κανας Παπαδημούλης θα είναι ο γείτονας, πες του να πα στην ευχη.
Ανετα 450 νοίκι
(Υποθέτω δεν μιλάμε για ερείπιο)
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

talaipwros έγραψε: 14 Μάιος 2020, 02:03
Ζαποτέκος έγραψε: 14 Μάιος 2020, 02:01 Ένας γείτονας μου το ζήτησε 50.000 ευρώ.
Κανας Παπαδημούλης θα είναι ο γείτονας, πες του να πα στην ευχη.
Ανετα 450 νοίκι
:lol:

Όχι . :a038: Με τα νοίκια αγανάχτησα. Το κράτος δεν προστατεύει καθόλου αυτόν που νοικιάζει. Βγαίνω και χρεωμένος. Και οι καλοπληρωτές προτιμούν να νοικιάζουν προς Γλυφάδα , Άλιμο και Μαρούσι μεριά.
(Υποθέτω δεν μιλάμε για ερείπιο)
Όταν λέμε ερείπιο τι εννοούμε ; Να φεύγουν οι σοβάδες ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

ενφια να δινει μονο ο παπαδημουλης μη μας γινει κατοικος βρυξελλων και τα ξεχασει, κατα τα αλλα καλοριζικα
παιζει πολυ ρολο η περιοχη, εσεις τα ξερετε καλυτερα αλλα μονο να εχεις τα φεσια που μπορει να αφησουν, τις αλλαγες στα ρευματα τηλεφωνα συν να μην πληρωνουν και να μην βγαινουν μιλαμε για φουλ ταιμ τζομπ
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μεσιτικό στην Αθήνα που να ασχολείται με οικόπεδα στην επαρχία ; :p2:
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

Ζαποτέκος έγραψε: 18 Μάιος 2020, 23:51 Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μεσιτικό στην Αθήνα που να ασχολείται με οικόπεδα στην επαρχία ; :p2:
Kαλά τα πουλάς όλα;
Πολύ κακή περίοδος, βάστα αν δεν είναι θέμα επιβίωσης.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

CRWH έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:02
Ζαποτέκος έγραψε: 18 Μάιος 2020, 23:51 Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μεσιτικό στην Αθήνα που να ασχολείται με οικόπεδα στην επαρχία ; :p2:
Kαλά τα πουλάς όλα;
Τι να κάνω που με έχουν γ... λεντήσει. :a040: :a040: :a040: ENΦΙΑ, δασολόγια , χτηματολόγια, διεκπεραιωτές . Δεν θα βάλω πιο παλιά μηχανικούς , τοπογραφικά , συμβόλαια, εφορίες. Έπρεπε να έχω κρατήσει τα λεφτά μου και να τα έχω γράψει όλα στα @@ μου. Τώρα βάζω το χέρι στην τσέπη και πιάνω την κάλτσα που λέει και ο Γεωργίου. :e040:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ζαποτέκος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:07
Kαλά τα πουλάς όλα;
Τι να κάνω που με έχουν γ... λεντήσει. :a040: :a040: :a040: ENΦΙΑ, δασολόγια , χτηματολόγια, διεκπεραιωτές . Δεν θα βάλω πιο παλιά μηχανικούς , τοπογραφικά , συμβόλαια, εφορίες. Έπρεπε να έχω κρατήσει τα λεφτά μου και να τα έχω γράψει όλα στα @@ μου. Τώρα βάζω το χέρι στην τσέπη και πιάνω την κάλτσα που λέει και ο Γεωργίου. :e040:
Θα ξαναπληρώσεις.
Για να πουλήσεις οικόπεδο χρειάζεται τοπογραφικό με συντεταγμένες και με προδιαγραφές που τα παλιά τοπογραφικά δεν έχουν.
Και αν υπάρχουν διαφορές, που το πιθανότερο να υπάρχουν, διόρθωση κτηματολογίου, διόρθωση Ε9, πληρώνεις τη διαφορά στον ΕΝΦΙΑ, πληρώνεις στο δήμο για την διαφορά στο ΤΑΠ, πριν το πουλήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

perseus έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:21 νεοδημοκρατικα λαμογια ,σας τα εφαγε τα σπιτια ο παπαδημουλης.
Ε, από το να πέφτουν στα χέρια του κάθε τραπεζίτη, καλύτερα να πέφτουν στα χέρια του κάθε λαϊκού παιδιού όπως ο Παπαδημούλης.

Κερδάτε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μηχανικός έγραψε: 19 Μάιος 2020, 16:17
Ζαποτέκος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:07

Kαλά τα πουλάς όλα;
Θα ξαναπληρώσεις.
Για να πουλήσεις οικόπεδο χρειάζεται τοπογραφικό με συντεταγμένες και με προδιαγραφές που τα παλιά τοπογραφικά δεν έχουν.
Και αν υπάρχουν διαφορές, που το πιθανότερο να υπάρχουν, διόρθωση κτηματολογίου, διόρθωση Ε9, πληρώνεις τη διαφορά στον ΕΝΦΙΑ, πληρώνεις στο δήμο για την διαφορά στο ΤΑΠ, πριν το πουλήσεις.
Έχω τοπογραφικά με συντεταγμένες και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Βέβαια πάλι πρέπει να πληρώσω τον μηχανικό γιατί αν θυμάμαι καλά το τοπογραφικό έχει ισχύ για 2 ή 3 χρόνια. Δηλαδή ο μηχανικός μου τον έχωσε στον κώλο την πρώτη φορά που μου έκανε τα τοπογραφικά ( aka ξεπαρθένιασμα ) και μια δεύτερη για συντεταγμένες που μου τον έχωσε στο 1/6 της πρώτης φοράς - ήταν πιο ήπιος. Τώρα βέβαια θα βγάλω τοπογραφικό μόνο αν βρεθεί αγοραστής. Δεν χρειάζεται να διορθωθεί τίποτα στο κτηματολόγιο και στο Ε9. Έχω πάρει και ΚΑΕΚ και είναι όλα τζιτζι. Με τον δήμο και το ΤΑΠ δεν ξέρω τι παίζει και αν χρειάζεται κάτι, αλλά στο παρελθόν ήμουν εντάξει. Αυτό που δεν ξέρω αν ισχύει είναι πως πλέον πληρώνει και ο πωλητής εφορία.

Τεσπα είχα βάλει ΠΩΛΕΙΤΑΙ έξω απ' τα ακίνητα εδώ και 1-4 χρόνια. Αλλά εκτός από κάτι κουτσομπόληδες γείτονες δεν επικοινώνησε κανείς ενδιαφερόμενος. Τώρα έβαλα ιντερνετικές αγγελίες και έχουν ενδιαφερθεί 6 μεσιτικά και κανένας αγοραστής.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Να το αναθέσω και στα 6 μεσιτικά και να προτιμήσω αυτόν που θα φέρει καλύτερη πρόταση ; :smt017 Όλα τα μεσιτικά παίρνουν το ίδιο. 2 % επί της τιμής της πώλησης.

Για επαρχία όμως τα πράγματα είναι σκατά. Ξέρει κάποιος καλά μεσιτικά στην Αθήνα που να ασχολούνται με επαρχία ; :102:
CRWH

Ρε μεγάλε τι δεν καταλαβαίνεις, μην τα πουλήσεις όλα τώρα.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

CRWH έγραψε: 19 Μάιος 2020, 21:31 Ρε μεγάλε τι δεν καταλαβαίνεις, μην τα πουλήσεις όλα τώρα.
Μην τα πουλήσεις όλα τώρα . :smt005:

Βρε δεν πουλιέται τίποτα σου λέω. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν τα χαλάμε στην διαπραγμάτευση της τιμής. Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς υποψήφιος αγοραστής. :a040:
CRWH

Ζαποτέκος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 21:33
CRWH έγραψε: 19 Μάιος 2020, 21:31 Ρε μεγάλε τι δεν καταλαβαίνεις, μην τα πουλήσεις όλα τώρα.

Βρε δεν πουλιέται τίποτα σου λέω. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν τα χαλάμε στην διαπραγμάτευση της τιμής. Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς υποψήφιος αγοραστής. :a040:
Αν τα δώσεις σε μεσίτες θα φύγουν όλα.
Απλά δουλεύουν με ποσότητα, ότι αναλαμβάνουν να φεύγει μπαμ μπαμ, δεν πρόκειται να ασχοληθούν να σου βρούν αξιοπρεπή τιμή αν δεν έχεις εσύ ένα μπούσουλα.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

CRWH έγραψε: 19 Μάιος 2020, 21:36
Ζαποτέκος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 21:33

Αν τα δώσεις σε μεσίτες θα φύγουν όλα.
Απλά δουλεύουν με ποσότητα, ότι αναλαμβάνουν να φεύγει μπαμ μπαμ, δεν πρόκειται να ασχοληθούν να σου βρούν αξιοπρεπή τιμή αν δεν έχεις εσύ ένα μπούσουλα.
Ουσιαστικά ζητάω την αξία του ακινήτου στην αγγελία. Έχεις δει εκεί στο Ε9 που λέει αξία ακινήτου και με βάση αυτό σου χώνουν τον ΕΝΦΙΑ ; Αυτό ζητάω. Οι μεσίτες που επικοινώνησαν μαζί μου έχουν δει την αγγελία και λογικά έχουν δει και την τιμή. Άντε να πέσω στο 80 % της αξίας του ακινήτου. Το να μου φέρουν μια πρόταση στο 50 % δεν σημαίνει πως θα την δεχτώ. Τουλάχιστον όχι μέχρι να εξαθλιωθώ τελείως οικονομικά και να είμαι ένα βήμα πριν το Τυφλοί , ελεήστε τον ανοιχτομάτη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”