Σημερα πιστευω κι εγω στον 1/1 του Βελγιου . Στην πρεμιερα ξεκινησε μουδιασμενα μ εναν αντιπαλο που υποτίμησε, αλλα σημερα πιστευω οτι θα ειναι το Βελγιο που ολοι ξερουμε.
1/1 και οβερ 2.5 ασφαλεις επιλογες.
Για το Γερμανια-Σουηδια δεν ηθελα να πονταρω αρχικα γιατι το ενιωθα εντελως απροβλεπτο το ματσακι. Το οβερ 2.5 ομως ή για λιγο περισσοτερο ρισκο το (αγαπημενο μου) 2-3 τερματα που παντα το τιμω, ειναι καλες επιλογες.
Για Ν.Κορέα-Μεξικο, τα πραγματα ειναι (θεωρητικα) πιο εύκολα. Βλεπω 2 και λιγο μεγαλυτερο ρισκο ισως και 2/2. Αλλα θα το δουμε πως θα παει, και βλεπουμε
Εγω δεν ακουμπαω Γερμανια-Σουηδια γιατι πιστευω πραγματικα οτι οι Γερμανοι μπορει να μεινουν εκτος.
Ειναι εντελως απροβλεπτο ματς για τα δικα μου δεδομενα.
Η μαλλον, για να ειμαι ακριβης, προβλεπω καρα-under.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ερωτηση απο περιεργια για οσους εχουν σχεση ή παρακολουθουν τι γινεται στην Ελβετια:
Τι γνωμη εχουν οι Ελβετοι για τους 2 αλβανους που κανουν το σημα του αετου οταν σκοραρουν?
Γιατι αυτοι οι 2 αθλητες (που ελεγε και ο Παυλος) δεν ζητησαν να φορεσουν αλλη φανελα, οπως πολυ σωστα επεσημανε ο Mitrovic?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Διασκερφόσαρτος έγραψε: 23 Ιουν 2018, 04:07
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί έκαναν τέτοιους χαιρετισμούς Ελβετοί παίκτες?Τί σχέση έχουν με έναν χαιρετισμό μιας άλλης εθνικότητας?
Ξαδέρφια μας Σκιπετάροι είναι οι μισοί παίκτες της εθνικής Ελβετίας
Στην Ελβετία γεννήθηκαν,στην Ελβετία μεγάλωσαν,οπότε είναι Ελβετοί όσο οι υπόλοιποι,σωστά?Έτσι δεν πάει το ποίημα?
Οι γερμανοι δεν θα μεινουν εκτος, σημερα θα ρολαρουν. Και εγω για διπλο το εδωσα το μεξικο αλλα ειναι το σημειο που φοβαμαι περισσοτερο. Οι επιθετικοι του ειναι φτιαγμενοι για αντεπιθεσεις και οχι για παιχνιδι κατοχης οπως θα ειναι το σημερινο ενω η ομαδα δεν εχει κανενα ειδικο βαρος που να της εξασφαλιζει ευκολες νικες με τους μικροτερους.
Με ποια λογικη το αντερ 2,5? Η κορεα θεωρητικα αν το φαει θα δωσει χωρους γιατι αποκλειεται με ηττα. Και το μεξικο στους χωρους κανει παπαδες. Αλλα ας πουμε πως το μεξικο παει συντηρητικα και η κορεα το ιδιο. Πως προκυπτει οτι το παιχνιδι θα ειναι κλειστο, οταν η κορεα εμφανισε τοσα αμυντικα κενα με τη σουηδια? Θα μπορεσει η αμυνα της να αντεξει στην εστω συντηρητικη προσεγγισητου μεξικου οταν αποδειχτηκε ανεπαρκης με τη σουηδια? Μπορει να βγει αντερ, αν πχ γινει το 0-2 και παρατησει το ματς το μεξικο, αλλα μπορει και οχι.
αυτο το οριακο αντερ ειναι που σκεφτομαι, το 0-2. Το Μεξικο να χτυπαει με ενα γρηγορο (σχετικα) γκολ πιθανως και στο α' ημιχρονο, να ανοιγονται οι κορεατες και να τρωνε αλλο ενα αρκετα αργοτερα ισως, στα μεσα του β'. Θα δουμε. Σιγουρα ασφαλεστερο το αγαπημενο 2-3.
σχετικα με το βελγιο-τυνησια σκεφτομαι ακομα τι θα ηταν πιο ασφαλες. Το 1/1 ή το οβερ 2.5. Και σε αποδοσεις τα βλεπω κοντά-κοντά και τα δύο. Πιστευω φυσικα οτι ανετα τα ριχνει τα 2+ γκολακια το βελγιο, αλλα στην πρεμιερα του με τρομαξε και γι' αυτο ειμαι πιο συγκρατημενος.