Σ' αυτό συμφώνησα. Στο είχα γράψει κι' εγώ. Δεν έχω δει τα ονόματα. Δεν πρόλαβα γιατί διαβάζω τα δικά μου, αλλά δεν θυμάμαι να διαφωνήσαμε σ' αυτό. Εντάξει ο άνθρωπος σε συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να κάνει τέρατα και να λειτουργεί με "ζωώδη" τρόπο. Και επίσης έγραψα πως ο εγκέφαλος μας μια μηχανή είναι ουσιαστικά και εκτελεί οδηγίες. Κάποια στιγμή με συγκεκριμένα ερεθίσματα είναι πιο εύκολο να σου στρίψει. Και; Που θες να καταλήξεις και τραβάς την συζήτηση; Εμένα δεν με ενοχλούν τα άκρα που δεν ενοχλούν κανέναν.Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:15Όχι. Οι πραγματικοί ψυχοπαθείς είναι λίγοι και πρόκειται για τα χαλασμένα γενετικά προϊόντα που δεν μπορούν να ελέγξουν τις φυσικές ορμές τους. Απλά θα έπρεπε να καταλάβεις ότι υπό διάφορες (όχι πολύ σπάνιες) συνθήκες πολλοί άνθρωποι μάλλον οι περισσότεροι είναι δυνατόν να αναπτύξουν τέτοιες συμπεριφορές. Τα κοίταξες τα ονόματα που σου παρέθεσα;- Casper - έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:58Antigeist έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:12
Αν μας έχει διδάξει κάτι ή ιστορία είναι η πικρή αλήθεια ότι σχεδόν κάθε άνθρωπος είναι ικανός να ηδονιστεί με τον βασανισμό ζώων (ανθρώπων) όταν τον κυριεύει το μίσος ή το πάθος. Για παράδειγμα όλη η ιστορία του εθνικισμού παντού τι είναι;Εντάξει μωρέ. Είμαστε όλοι ψυχοπαθείς. Αυτό δεν λες;Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:10
Σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη, μέχρι και στην πιο απόμακρη εντοπίζουμε εθνοτικό μίσος. Αυτό το γεγονός τι σου λέει;![]()
Βασικά άκυρο. Δεν θες να καταλήξεις κάπου. Κατέληξες από τον τίτλο. Είπαμε όλοι τις απόψεις μας, οπότε δεν έμεινε κάτι άλλο. Κουμάντο θα κάνουμε στο αν κάποιος αγαπάει ή όχι τα ζώα; Μας ενοχλεί σε κάτι;