Ε, καλό είναι με ψάρια, ακόμα και πέστροφα.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:24δεν τρωω πεστροφες ουτε γνωριζω απο κρασια
μοσχοφιλερο πινω αν τυχει - ετσι ρωτησα να μαθω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ordem e Progresso.
Μπα, εμένα ήτανε πολύ κουλ, αποστασιοποιημένοι, αλλά όντως, με τα εγγόνια παθαίνουν κάτι. Ο Πατέρας μου ομολογεί πως τον Jr τον αγαπάει περισσότερο από μένα. Η Μάννα μου λέει όχι, εμένα, αλλά ποιός την πιστεύει.Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:26Μένα κάτι άρχισαν να μουρμουράνε όταν καβάτζωσα τα 34-35 και τα έκανα πουτάνα όλα έχοντας πάρει και το καλο το κάρο, αλλά με τον μικρό και μετά έχουν λουφάξει, δε μιλάνε, οτι και να κάνω στομπουτσομου κουλουριαCavaliere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:17 Κι εγώ μοναχοπαίδι ήμουνα, αλλά οι γονείς μου στον πούτσο τους. Στα 18 μου κιόλας ήμουνα εκτός σπιτιού. Δεν τους ένοιαξε ποτέ αν παντρευτώ, αν κάνω παιδί, τίποτα. Πολύ κουλ.
Ordem e Progresso.
Και εμένα έχουν πάθει με τον μικρό. Τωρα με την quarantina ειχαν τρελαθεί οτι θα τους ξεχάσει ο μικρός.
Η μάνα παρόλο που ειναι ιταλίδα ποτέ δεν έβγαλε το να γινουμε μαμάκηδες. Πολυ φοβάμαι οτι όλη αυτή την ενέργεια θα τη δώσει στον Jr
Η μάνα παρόλο που ειναι ιταλίδα ποτέ δεν έβγαλε το να γινουμε μαμάκηδες. Πολυ φοβάμαι οτι όλη αυτή την ενέργεια θα τη δώσει στον Jr
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για Ιταλίδα, σπάνιο. Ταξιτζού στη Ρώμη, με ρωτούσε πώς ζω στο εξωτερικό και η μάνα μου το αντέχει. Και ήμουνα Ιταλία, μιάμιση ώρα με το αεροπλάνο. Μόνο όταν πρωτοπήγα Κίνα, μου λέει, μακριά πήγες, μωρέ. Αλλά το συνήθισε κι αυτό, κάναμε το δρομολόγιο Αθήνα-Πειραιάς. Αλλά τα εγγονάκια τους τρελαίνουνε, να δεις πόσα λεφτά θα ξοδεύουνε για τον εγγονό, και θα κλαις το κατοστάρικο που διεκδικούσες ως έφηβος για το σινεμά.Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:42 Και εμένα έχουν πάθει με τον μικρό. Τωρα με την quarantina ειχαν τρελαθεί οτι θα τους ξεχάσει ο μικρός.
Ordem e Progresso.
Ναι πολύ σπάνιο θα έλεγα. Ειδικά μετά απο μια ηλικία που την έλεγαν που δεν έφευγα απο το σπίτι να νοικοκυρευτώ.
Έφτασε ο καιρός, ήρθε και αυτό.
Έφτασε ο καιρός, ήρθε και αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άρα περνούσες ωραία.moiraia ola έγραψε: 12 Μάιος 2020, 01:11μπορεί και να με είχαν πει τότε με την αλλαγήJuno έγραψε: 12 Μάιος 2020, 00:17Δεν ήξερες για το νέο phorum;moiraia ola έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25 ...
έφαγα τον κόσμο να σας βρω και θέλω τώρα αγκαλιτσες κι αγαπούλες και τετοια![]()
αλλα μετά ξεχάστηκα, δεν ξέρω
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
[user]Juno[/user] με την μαγειρικη πως ειναι οι σχεσεις σας ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πολύ καλές. Με την ζαχαροπλαστική είμαστε τσακωμένες και δεν μιλιόμαστε. Μέχρι ζελέ.
Από μαγειρική σχεδόν τα πάντα, ελληνική κουζίνα εννοείται.
Και πίτες με ταυ. ΤΑΥ ..... Τ
Έχει τρομάξει το μάτι μου εδώ μέσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
ευγεJuno έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:50Πολύ καλές. Με την ζαχαροπλαστική είμαστε τσακωμένες και δεν μιλιόμαστε. Μέχρι ζελέ.
Από μαγειρική σχεδόν τα πάντα, Ελληνική κουζίνα εννοείται.
αυτο με το Τ δρα αντιστροφα - τωρα ειναι που θα αρχισουν τις ερωτησεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Την άλλη φορά που δεν το έγραψα, άρχισαν το δούλεμα.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:53ευγεJuno έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:50Πολύ καλές. Με την ζαχαροπλαστική είμαστε τσακωμένες και δεν μιλιόμαστε. Μέχρι ζελέ.
αυτο με το Τ δρα αντιστροφα - τωρα ειναι που θα αρχισουν τις ερωτησεις
σημερα δεν τσιμπησανJuno έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:09Την άλλη φορά που δεν το έγραψα, άρχισαν το δούλεμα.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:53ευγεJuno έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:50
Πολύ καλές. Με την ζαχαροπλαστική είμαστε τσακωμένες και δεν μιλιόμαστε. Μέχρι ζελέ.
αυτο με το Τ δρα αντιστροφα - τωρα ειναι που θα αρχισουν τις ερωτησεις![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Που είναι η Niki σήμερα; τι την κανατε; 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αύριο ρίχνουν τα σκάφη στο νερό, και έχουν όλη νύχτα γιορτή. Ανάψανε φωτιές και παίζουν λίρες, χορεύουν τα παλικάρια και οι κοπελιές κρυφογελάνε κάνοντας πιλάφια και καλτσούνια. Ο πατέρας πυροβολεί χαρούμενος, κλαίμε δυο μπούφους και έξι κουκουβάγιες. Μεγάλη μέρα αύριο. Ο ήλιος θα καίει τριχωτά στήθη κάτω από μαύρα πουκάμισα, και μουστάκια μαύρα σαν κοράκια. Χαρά στις κοπελιές.
Ordem e Progresso.
-
mpiftekopoiimeno burger
άρα εμείς δεν περνάμε;!Juno έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:41Άρα περνούσες ωραία.moiraia ola έγραψε: 12 Μάιος 2020, 01:11μπορεί και να με είχαν πει τότε με την αλλαγή
αλλα μετά ξεχάστηκα, δεν ξέρω
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις