!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Που ειναι καλυτερα να ζει καποιος;Ελλαδα η Γερμανια;
εμενα μ αρεσει η κουβα η βενεζουελα κ η βορεια κορεα αλλα δεν ειμαι κομθουνιστης για να παω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν χρειάζεται να είσαι εκατομμυριούχος. Απλά άνετος. Και δεν είναι το "καλύτερο μέρος της γης" αλλά είναι αρκετά καλό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:48 η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος της γης για να ζεις
αλλά μόνο εάν είσαι εκατομμυριούχος
Για την πλειοψηφία φυσικά του πληθυσμού, που δεν είναι άνετοι, δεν υπάρχει ερώτημα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
και ποιο θεωρεις εσυ καλυτερο?zoltan έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:54Δεν χρειάζεται να είσαι εκατομμυριούχος. Απλά άνετος. Και δεν είναι το "καλύτερο μέρος της γης" αλλά είναι αρκετά καλό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:48 η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος της γης για να ζεις
αλλά μόνο εάν είσαι εκατομμυριούχος
Για την πλειοψηφία φυσικά του πληθυσμού, που δεν είναι άνετοι, δεν υπάρχει ερώτημα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Χε χε, τρολ είναι, δεν πιστεύει όλα αυτά που γράφει.Awesomatic έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:36Η ανοησία των ντόπιων εδώ πάντως είναι ένας πολύ καλός λόγος να θέλεις να φύγεις. Όταν διαβάζω πχ εσένα αισθάνομαι ότι από άποψη πολιτισμού έχουμε ξεπέσει σίγουρα στο επίπεδο της Αφρικής αν όχι πιο κάτω.Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:31 Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά που σε διώχνουν. Αλλά εσείς που δεν γουστάρετε λόγω ηλίου και καύσωνα είστε μιλάμε πολύ φλώροι. Σαν τα ασκέρια που ήρθανε μαζί με τον Όθωνα και πεθάνανε από τη ζέστη. Φλώρους σαν εσάς έχει γεμίσει η Γερμανία και εκεί πέρα πηδάνε μόνο τα μουσλίμια. Σοβαρά οι περισσότερες γερμανιδούλες που έχω γνώρισει λένε ότι προτιμάνε τους Südländer από τους δικούς τους. Μπορεί να είναι ότι τους φαίνεται εξωτικό αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και η φλωριά των ντόπιων.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:12 Τωρα που το βλεπω ετσι κατι παω να καταλαβω
Screenshot_32.jpg
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Παλεύω δέκα χρόνια να με πάρουν στη Βόρεια Κορέα, να πάρω βίζα και δουλειά, μέχρι και μέσο από το ΚΚ Κίνας είχα βάλει. Δύσκολο, εκεί θέλω να πάω.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:53 εμενα μ αρεσει η κουβα η βενεζουελα κ η βορεια κορεα αλλα δεν ειμαι κομθουνιστης για να παω
Ordem e Progresso.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Cavaliere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:03Παλεύω δέκα χρόνια να με πάρουν στη Βόρεια Κορέα, να πάρω βίζα και δουλειά, μέχρι και μέσο από το ΚΚ Κίνας είχα βάλει. Δύσκολο, εκεί θέλω να πάω.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:53 εμενα μ αρεσει η κουβα η βενεζουελα κ η βορεια κορεα αλλα δεν ειμαι κομθουνιστης για να παω
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
φανταζομαι πως το ιδιο προβλημα εχουν κ δεκαδες χιλιαδες συντροφια που θελουν να ζησουν στους τελευταιους θυλακες του παραδεισου επι της γης αλλιως θα πεταγαν μαυρη πετρα πισω τουςCavaliere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:03Παλεύω δέκα χρόνια να με πάρουν στη Βόρεια Κορέα, να πάρω βίζα και δουλειά, μέχρι και μέσο από το ΚΚ Κίνας είχα βάλει. Δύσκολο, εκεί θέλω να πάω.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:53 εμενα μ αρεσει η κουβα η βενεζουελα κ η βορεια κορεα αλλα δεν ειμαι κομθουνιστης για να παω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν κάνω πλάκα, ήθελα πολύ να πάω και ακόμα θέλω. Μαλάκα, αυτή είναι εμπειρία, όχι φλωριές. Πρέπει να περνάς πολύ ζόρικα ως guest με invitation know how. Ήξερα μια οικογένεια που πήγε, περνάς μπέικα, τρως και πίνεις καλά, καπνίζουν παντού, αν είσαι ελεύθερος ωραίες γκόμενες, τρομερά εστιατόρια... Με το ίντερνετ θα έχεις θεματάκι, αλλά σου βάζουν VPN για λίγα φράγκα, και προσέχεις τι γράφεις, εγώ από κει θα σας έγραφα μόνο καντάδες. Μαλάκα, η γυναίκα μου όταν το ακούει, γελάει, δεν με πιστεύει , νομίζει τρολλάρω, αλλά εγώ είχα βάλει μέσον να πάω.Νταρνάκας έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:07Cavaliere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:03Παλεύω δέκα χρόνια να με πάρουν στη Βόρεια Κορέα, να πάρω βίζα και δουλειά, μέχρι και μέσο από το ΚΚ Κίνας είχα βάλει. Δύσκολο, εκεί θέλω να πάω.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:53 εμενα μ αρεσει η κουβα η βενεζουελα κ η βορεια κορεα αλλα δεν ειμαι κομθουνιστης για να παω![]()
Ordem e Progresso.
-
Antigeist
Όλοι οι "πολιτισμένοι" αγόρι μου αργά ή γρήγορα στο καυλί κάποιου βαρβάρου χορεύουν. Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία.Awesomatic έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:36Η ανοησία των ντόπιων εδώ πάντως είναι ένας πολύ καλός λόγος να θέλεις να φύγεις. Όταν διαβάζω πχ εσένα αισθάνομαι ότι από άποψη πολιτισμού έχουμε ξεπέσει σίγουρα στο επίπεδο της Αφρικής αν όχι πιο κάτω.Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:31 Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά που σε διώχνουν. Αλλά εσείς που δεν γουστάρετε λόγω ηλίου και καύσωνα είστε μιλάμε πολύ φλώροι. Σαν τα ασκέρια που ήρθανε μαζί με τον Όθωνα και πεθάνανε από τη ζέστη. Φλώρους σαν εσάς έχει γεμίσει η Γερμανία και εκεί πέρα πηδάνε μόνο τα μουσλίμια. Σοβαρά οι περισσότερες γερμανιδούλες που έχω γνώρισει λένε ότι προτιμάνε τους Südländer από τους δικούς τους. Μπορεί να είναι ότι τους φαίνεται εξωτικό αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και η φλωριά των ντόπιων.
-
Antigeist
Νταλαβερίσου με γερμανίδες και θα το διαπιστώσεις και εσύ. Σοβαρά μιλάω.Green Dragon έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:01Χε χε, τρολ είναι, δεν πιστεύει όλα αυτά που γράφει.Awesomatic έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:36Η ανοησία των ντόπιων εδώ πάντως είναι ένας πολύ καλός λόγος να θέλεις να φύγεις. Όταν διαβάζω πχ εσένα αισθάνομαι ότι από άποψη πολιτισμού έχουμε ξεπέσει σίγουρα στο επίπεδο της Αφρικής αν όχι πιο κάτω.Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:31 Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά που σε διώχνουν. Αλλά εσείς που δεν γουστάρετε λόγω ηλίου και καύσωνα είστε μιλάμε πολύ φλώροι. Σαν τα ασκέρια που ήρθανε μαζί με τον Όθωνα και πεθάνανε από τη ζέστη. Φλώρους σαν εσάς έχει γεμίσει η Γερμανία και εκεί πέρα πηδάνε μόνο τα μουσλίμια. Σοβαρά οι περισσότερες γερμανιδούλες που έχω γνώρισει λένε ότι προτιμάνε τους Südländer από τους δικούς τους. Μπορεί να είναι ότι τους φαίνεται εξωτικό αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και η φλωριά των ντόπιων.
- περαστικος
Και που ξερεις οτι ειναι ετεροφυλοφιλος; Μπορει να ειναι ομοφυλοφιλος και να μην θελει να σου δωσει λογαριασμο.Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:26Νταλαβερίσου με γερμανίδες και θα το διαπιστώσεις και εσύ. Σοβαρά μιλάω.Green Dragon έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:01Χε χε, τρολ είναι, δεν πιστεύει όλα αυτά που γράφει.Awesomatic έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:36
Η ανοησία των ντόπιων εδώ πάντως είναι ένας πολύ καλός λόγος να θέλεις να φύγεις. Όταν διαβάζω πχ εσένα αισθάνομαι ότι από άποψη πολιτισμού έχουμε ξεπέσει σίγουρα στο επίπεδο της Αφρικής αν όχι πιο κάτω.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Εγώ το κατάλαβα από το πρώτο κείμενο, δεν χρειάζεται να το ζωγραφίσεις.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:12 Τωρα που το βλεπω ετσι κατι παω να καταλαβω
Screenshot_32.jpg
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Antigeist
Δεν χρειάζεται να τις πηδήξει απλά να τις γνωρίσει. Αυτές γενικά βλέπουν τους Südländer (αυτό περιλαμβάνει από Αφρικανούς και Μαροκινούς μέχρι Τούρκους και Αφγανούς) όπως βλέπουμε εμείς τα φυσικόξανθα πιπίνια του βορρά.περαστικος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:39Και που ξερεις οτι ειναι ετεροφυλοφιλος; Μπορει να ειναι ομοφυλοφιλος και να μην θελει να σου δωσει λογαριασμο.Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:26Νταλαβερίσου με γερμανίδες και θα το διαπιστώσεις και εσύ. Σοβαρά μιλάω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αναπολείς την πατρίδα σου;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις