Πολλες ενδιαφερουσες γευσεις για να διαλεξεις.

Θα είχα πάρει τον ελεφαντα και θα ειχα φυγει πριν κάτσω μόνο για αυτα τα δυοCustom_F έγραψε: 23 Ιουν 2018, 09:23 , η γιγαντοθονη να παιζει ποδοσφαιρο, στα ηχεια Παντελιδης... και ο κιτρινος ελεφαντας πιο περα .
Επειδή ο Άγης μου έκαψε τις επιλογές του Αδάμ και του Κρητικό που σκεφτόμουν, θα πάμε αλλού.
Την οθονη δεν την πηρα χαμπαρι γρηγορα. Ειχα πλατη και πριν κατσω δεν ηταν στο οπτικο πεδιο μου. Πηρα χαμπαρι τους δυο διπλα μου που κοιταζαν σαν χανοι και λεω τι στο καλο κοιταζουν!argouen έγραψε: 23 Ιουν 2018, 12:01 Θα είχα πάρει τον ελεφαντα και θα ειχα φυγει πριν κάτσω μόνο για αυτα τα δυο![]()
Πως τις εκαψε; Ειπε οτι δεν ειναι καλα; δε θυμαμαι... ισως τα λεγατε την προηγουμενη φορα πριν ερθω...Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2018, 12:02 Επειδή ο Άγης μου έκαψε τις επιλογές του Αδάμ και του Κρητικό που σκεφτόμουν, θα πάμε αλλού.
Βρήκε ευκαιρία να σας παει κάπου σε Σταμάτα η Ανοιξη - αρκετά τον έχετε ταλαιπωρήσει να κάνει ατελείωτα χιλιόμετρα - με τις επιλογές σας.Custom_F έγραψε: 23 Ιουν 2018, 12:11Την οθονη δεν την πηρα χαμπαρι γρηγορα. Ειχα πλατη και πριν κατσω δεν ηταν στο οπτικο πεδιο μου. Πηρα χαμπαρι τους δυο διπλα μου που κοιταζαν σαν χανοι και λεω τι στο καλο κοιταζουν!argouen έγραψε: 23 Ιουν 2018, 12:01 Θα είχα πάρει τον ελεφαντα και θα ειχα φυγει πριν κάτσω μόνο για αυτα τα δυο![]()
![]()
Η μουσικη δε με πειραζε ως μουσικη, εχω ακουσει και εχω χορεψει και τετοια, αλλα δε μπορω να τρωω και νακουω... Ξημερωματα δινεις δικαιωματα.
Πως τις εκαψε; Ειπε οτι δεν ειναι καλα; δε θυμαμαι... ισως τα λεγατε την προηγουμενη φορα πριν ερθω...Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2018, 12:02 Επειδή ο Άγης μου έκαψε τις επιλογές του Αδάμ και του Κρητικό που σκεφτόμουν, θα πάμε αλλού.