Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 16:26
εχω παρει 150 με 200 γραμμαρια με την καραντινα - καταστροφη
Εγώ, δικέ μου, με το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής που έκανα σπίτι και μικρή αλλαγή στη διατροφή, έχασα 3 κιλά σε αυτήν την περίοδο. Υγρά και λίπος τα περισσότερα.
ωραιοοοςςςς
δεν ειχα να χασω τπτ - στεγνια κ στα ιδια σχεδον κιλα (+ 3 ) απο 20χρονος
Ξέρω ήδη 3 τύπους, τύπε, που ήταν που ήταν πριν το lockdown, ήρθαν κι έγιναν μετά από αυτό...
Δεν ήταν και τίποτα υπερδραστήριοι τύποι, που τους την γύρισε ανάποδα ο εγκλεισμός. Μάλλον βρήκαν περισσότερες ώρες ελεύθερες να μασαμπουκώνουν. Μιλάμε για 7-10 κιλά συν, σίγουρα. Το θέμα είναι ότι τα επιπλέον αυτά κιλά θα τους δημιουργήσουν κι επιπλέον προβλήματα υγείας.
ακόμη κι έτσι, ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ώστε να την αποκαλείς πατσόχοντρη,
αυτό συζητάμε
Δεν θα την αποκαλούσα πατσοχοντρη στην φάτσα της μπροστά, για πολλούς λόγους. Σε μία εκπομπή όμως, αν ήμασταν καλεσμένοι και αυτή πούλαγε τρέλες δικαιωματισμου υπέρ ιπποποταμίνων, να θα την αποκαλούσα έτσι. Γιατί είναι επικίνδυνη.
Γενικά δεν προσβάλλω κάποιον, πόσο μάλλον για το σώμα του. Αν ερωτηθω θα πω μια γνώμη.
Συγνωμη αλλα τετοιες αποψεις ειναι οχι απλα φασιστικες αλλα ναζιστικες. Δεν κρινουμε ποτε καποιον απο την εμφανιση του αλλα μονο απο τις αποψεις του.
Αυτό ακριβώς κρίνουμε, την (αποδεδειγμένα λανθασμένη) άποψη ότι η παχυσαρκία δεν είναι πρόβλημα. Όχι την ενδεχόμενη παχυσαρκία ενός ατόμου που εκφράζει την άποψη αυτή.