Να παίξουμε!Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:09Και οι 3 μας φέτος θα πρέπει να έχουμε αυξημένη διαίσθηση ρε σεις. Οργανωθείτε να παίξουμε κάνα Τζόκερ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
αν τελοσπαντων δεν τα βρισκετε με την ποσοστητα των παιδιων, μπορειτε να υιοθετησετε. αν ειτε εσυ ειτε ο πατερας ενδιαφερεστε, προσφερω τον εαυτο μου για βρεφος (σκαρτα 50 μαιων). η ζωη που περιγραφεις μ αρεσει.Niki έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:02Το πρόβλημα είναι να είσαι μοναχοκόρη.Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2020, 11:57 αν ειναι κομάντο, παύουν να είναι γκόμενες όμως. Ας διαλέξουν τι θέλουν λοιπόν.
Ο πατέρας σου σου περνά όλα που ήθελε να δώσει στον γιο του και σε καθιστά υπεύθυνη για αυτά να τα περάσεις στα παιδιά σου.
Η μητέρα σου σου περνά όσα πιο πολλά θέλει να περάσουν στην κόρη της για να μείνουν και να τα περάσει αυτή με την σειρά της στα παιδιά της.
Οι γονείς μου κάνανε μία κόρη από μένα ζητούσαν 6 παιδιά και με πολλά παζάρια κατέληξα στα τέσσερα παιδιά.
Μπορεί να σας φαίνεται από κάποιες απόψεις ειδυλλιακή η ζωή στα χωριά αλλά όποιος είναι έξω του χορού πολλά τραγούδια ξέρει.
α, αμα εισαι το λενιω,και μας δουλευεις τοσο ωραια, μπραβο, και γαμνιεσαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κι εγώ μοναχοπαίδι ήμουνα, αλλά οι γονείς μου στον πούτσο τους. Στα 18 μου κιόλας ήμουνα εκτός σπιτιού. Δεν τους ένοιαξε ποτέ αν παντρευτώ, αν κάνω παιδί, τίποτα. Πολύ κουλ.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne

Ξεχάστηκα κ δεν το έβγαλα φωτο πριν βγαλω τις μερίδες ρε γμτ.
Επισης βλέπετε την κατω πλευρά απλα το αναποδογυρισα, οταν αλλαξα ταψί για να το βαλω στο τραπεζι. Τα κόκκινα είναι λίγη ντομάτα και λίγη πιπεριά φλωρίνης. Τα πράσινα καπαρόφυλλα. Έχει κρεμμύδι, σκόρδο, κόλλιανδρο, αλάτι, πιπέρι και λίγο θυμάρι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
το μεγεθυνα κ το χαζευωCecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:43
Επισης βλέπετε την κατω πλευρά απλα το αναποδογυρισα οταν αλλαξα ταψί για να το βαλω στο τραπεζι
πινακας
4/100
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
ΠΩΩΩΩΩ ΠΩΩΩ τυχερέ, εμένα με πάνε γαμιώντας. Όλο το σόι. Έχουν επιτάξει και τρίτες ξαδέρφες στη μπίζνα της παντρειάς μου.Cavaliere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:17 Κι εγώ μοναχοπαίδι ήμουνα, αλλά οι γονείς μου στον πούτσο τους. Στα 18 μου κιόλας ήμουνα εκτός σπιτιού. Δεν τους ένοιαξε ποτέ αν παντρευτώ, αν κάνω παιδί, τίποτα. Πολύ κουλ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ κάτσε θα σου στείλω πριβέ την παρτίδα που λάβαμε σήμερα να σοκαριστείς.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:49το μεγεθυνα κ το χαζευωCecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:43
Επισης βλέπετε την κατω πλευρά απλα το αναποδογυρισα οταν αλλαξα ταψί για να το βαλω στο τραπεζι
πινακας
![]()
4/100
Κοτόπουλο με ρύζι, δε βάζω φώτο εξαιτίας μλκισμένων ειδημόνων τύπου 'Αγι και άλλων συνδαιτημόνων στο μάστερ σεφ.
- Cecily Anne
Βάλε ρε, εγώ ανεβάζω μέχρι και ασπράδια με μπρόκολο. Μη μασάς. Το πολύ πολύ να βελτιωθείς. Θα γελάσεις και 'συ μόλις σταματήσεις να πληγώνεσαι και το δεις σαν χόμπι.Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:51 Κοτόπουλο με ρύζι, δε βάζω φώτο εξαιτίας μλκισμένων ειδημόνων τύπου 'Αγι και άλλων συνδαιτημόνων στο μάστερ σεφ.
Κι εσύ παντρέψου εκεί πέρα, τι περιμένεις.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:50ΠΩΩΩΩΩ ΠΩΩΩ τυχερέ, εμένα με πάνε γαμιώντας. Όλο το σόι. Έχουν επιτάξει και τρίτες ξαδέρφες στη μπίζνα της παντρειάς μου.
Ordem e Progresso.
Όχι, ρε μαλάκα, βάλε. Βάλεε...Στύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:51 Κοτόπουλο με ρύζι, δε βάζω φώτο εξαιτίας μλκισμένων ειδημόνων τύπου 'Αγι και άλλων συνδαιτημόνων στο μάστερ σεφ.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Δεν με παίρνουν ρε γμτ.
Πάντως μας προσέβαλε με το μάστερ σεφ. Εγώ οριακά θίχτηκα. Άκου μάστερσεφ. Με τους άμπαλους. Ε όχι.
καλησπερα κυριε πτεραρχεΣτύγιος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:51 Κοτόπουλο με ρύζι, δε βάζω φώτο εξαιτίας μλκισμένων ειδημόνων τύπου 'Αγι και άλλων συνδαιτημόνων στο μάστερ σεφ.
περαστε απο το νημα με τους πιο αχρηστους κ επικινδυνους ΔΥ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay