Έχω κάτι λίγα. Νομίζω όμως ότι η εκκλησία θα με βοηθήσει να ξανασταθώ στα πόδια μου. Δηλαδή αν είμαι ένας μέθυσος ανασφαλής ποιος να με προσλάβει; Θα είμαι καταδικασμένος να μένω πάντα με τους γονείς μου. Εδώ στην Μυτιλήνη που είναι μικρή κοινωνία γνωστοποιούνται τέτοια πράγματα. Ενώ αν βρεθώ στη νηφαλιότητα που ήμουν, εκεί που με βοήθησε η εκκλησία να βρεθώ, χωρίς να έχω πει κανένα ψέμα στον παπά ή στους πιστούς, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια εξέλιξη στο βλήμα ως άνθρωπο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πότε θα ξαναπάμε εκκλησία;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Πότε θα ξαναπάμε εκκλησία;
-
the comet the course the tail
θα μπορούσες να γίνεις και παπάς να βολευτείς. οι περισσότεροι παπάδες σε χωριά τα τσούζουν και δωρεάν (από κεράσματα).Βλήμα έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:32Έχω κάτι λίγα. Νομίζω όμως ότι η εκκλησία θα με βοηθήσει να ξανασταθώ στα πόδια μου. Δηλαδή αν είμαι ένας μέθυσος ανασφαλής ποιος να με προσλάβει; Θα είμαι καταδικασμένος να μένω πάντα με τους γονείς μου. Εδώ στην Μυτιλήνη που είναι μικρή κοινωνία γνωστοποιούνται τέτοια πράγματα. Ενώ αν βρεθώ στη νηφαλιότητα που ήμουν, εκεί που με βοήθησε η εκκλησία να βρεθώ, χωρίς να έχω πει κανένα ψέμα στον παπά ή στους πιστούς, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια εξέλιξη στο βλήμα ως άνθρωπο.
Αυτό δεν γίνεται. Όσο και να με εκφράζει η φιλοσοφία του χριστιανισμού, όσο κι αν νοιώθω γαλήνη μέσα στην εκκλησία, όσο κι αν μου αρέσει η βυζαντινή μουσική, είμαι αμετανόητος υλιστής.the comet the course the tail έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:35 θα μπορούσες να γίνεις και παπάς να βολευτείς. οι περισσότεροι παπάδες σε χωριά τα τσούζουν και δωρεάν (από κεράσματα).
-
the comet the course the tail
έλα μωρέ, τι σημασία έχει; η δουλειά δεν είναι ντροπή. τι θα κάνεις; περνάνε τα χρόνια.Βλήμα έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:37Αυτό δεν γίνεται. Όσο και να με εκφράζει η φιλοσοφία του χριστιανισμού, όσο κι αν νοιώθω γαλήνη μέσα στην εκκλησία, όσο κι αν μου αρέσει η βυζαντινή μουσική, είμαι αμετανόητος υλιστής.the comet the course the tail έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:35 θα μπορούσες να γίνεις και παπάς να βολευτείς. οι περισσότεροι παπάδες σε χωριά τα τσούζουν και δωρεάν (από κεράσματα).
όλοι βρωμοδουλειά κάνουμε αν το σκεφτείς. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το σύστημα στηρίζουμε, τον καπιταλισμό.
ισχυει. το παπατζηλικι δεν ειναι κακο αν το δει κανεις σαν επαγγελμα.the comet the course the tail έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:39έλα μωρέ, τι σημασία έχει; η δουλειά δεν είναι ντροπή. τι θα κάνεις; περνάνε τα χρόνια.Βλήμα έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:37Αυτό δεν γίνεται. Όσο και να με εκφράζει η φιλοσοφία του χριστιανισμού, όσο κι αν νοιώθω γαλήνη μέσα στην εκκλησία, όσο κι αν μου αρέσει η βυζαντινή μουσική, είμαι αμετανόητος υλιστής.the comet the course the tail έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:35 θα μπορούσες να γίνεις και παπάς να βολευτείς. οι περισσότεροι παπάδες σε χωριά τα τσούζουν και δωρεάν (από κεράσματα).
όλοι βρωμοδουλειά κάνουμε αν το σκεφτείς. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το σύστημα στηρίζουμε, τον καπιταλισμό.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση