Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:44
Έχω κάνει ενα ειδος στήθος κοτόπουλου στο φούρνο, εχω προσθέσει νεράκι όταν ψήθηκε και έριξα ρύζι. Έβρασε, χυλωσε έριξα λίγο βουτυρο και έπιασε μια υπέροχη ελαφριά κρουστα και τώρα περιμένω να φύγουν να φάω. Μαλακία που του είπα να δει το λαπτοπ, θα αργήσει κι άλλο και εχω ψοφήσει της πεινας.
πρεπει να το μισουσες πολυ αυτο το κοτοπουλο...
Αγαπημένο φαγάκι, συνήθως το συνοδεύω με γιαούρτι αλλά δεν είχα σήμερα
Έχεις κάνει το ιδανικό τζελ στο ρύζι για γαστροπροστασία. Χωρίς πλάκα, αυτή η αμυλούχα μάκα κάνει θαύμαστα στην προστασία των τοιχωμάτων του στομαχιού.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Naida έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:44
Έχω κάνει ενα ειδος στήθος κοτόπουλου στο φούρνο, εχω προσθέσει νεράκι όταν ψήθηκε και έριξα ρύζι. Έβρασε, χυλωσε έριξα λίγο βουτυρο και έπιασε μια υπέροχη ελαφριά κρουστα και τώρα περιμένω να φύγουν να φάω. Μαλακία που του είπα να δει το λαπτοπ, θα αργήσει κι άλλο και εχω ψοφήσει της πεινας.
πρεπει να το μισουσες πολυ αυτο το κοτοπουλο...
Χωρίς παρεξήγηση....αλλά πιστεύω ότι διατρέχεις σοβαρό κίνδυνο να σου σταθεί στο λαιμό αυτό το πράγμα και να τρρέχεις στα νοσοκομεία.
Το ρύζι φαίνεται λαπάς και το κοτόπουλο θεόστεγνο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Χωρίς παρεξήγηση....αλλά πιστεύω ότι διατρέχεις σοβαρό κίνδυνο να σου σταθεί στο λαιμό αυτό το πράγμα και να τρρέχεις στα νοσοκομεία.
Μια χαρά υπέροχο ήταν. Ήθελε και λίγο γιαούρτι ομως.
perseus έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:16
την πετσουλα γιατι την εβγαλες δολοφονα?
Την έφαγα είναι το πρώτο πράγμα που τρώω όταν βγαίνει από το φούρνο και είναι τραγανό.
Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:08
Έχεις κάνει το ιδανικό τζελ στο ρύζι για γαστροπροστασία. Χωρίς πλάκα, αυτή η αμυλούχα μάκα κάνει θαύμαστα στην προστασία των τοιχωμάτων του στομαχιού.
Για αυτό το έκανα παιδί μου κι εγω. Τι έτσι νομίζετε μαγειρεύω; έχω επιστημονικές εξηγήσεις
Την έφαγα είναι το πρώτο πράγμα που τρώω όταν βγαίνει από το φούρνο και είναι τραγανό.
προφανώς και ήθελε γιαούρτι για να γλιστράει.
αν δεν έχεις δοκίμασε με παραφίνη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:08
το ρυζι το ξεσκιζει τον οισοφαγο αν εχεις ΓΟΠ δηλαδη
βεβαια ισως δεν ειναι για ολους ετσι.