!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χειρότερη συνομοταξία ζώντων οργανισμών
Re: Χειρότερη συνομοταξία ζώντων οργανισμών
Εν τω μεταξύ η ΟΛΜΕ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, από κάτω υπάρχει μπόχα που δε μπορεί να φανταστεί κάποιος. Σα το κρυφό ίντερνετ ένα πράγμα. Μιλάμε για πραγματικές χωνεμενες κοπριες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ψήφισα άλλο. Επιχειρηματίες που κλέβουν την εφορία.
ειχα την ατυχια να σχετιστω με κορες μεγαλοσυνδικαλιστων - τους εζησα κ τα εζησα απο μεσα - γμσταΕρμής έγραψε: 12 Μάιος 2020, 19:43 Εν τω μεταξύ η ΟΛΜΕ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, από κάτω υπάρχει μπόχα που δε μπορεί να φανταστεί κάποιος. Σα το κρυφό ίντερνετ ένα πράγμα. Μιλάμε για πραγματικές χωνεμενες κοπριες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
όχι απαραίτητα, θυμάσαι τον φωτόπουλο που κατέβαζε διακόπτες και πέθαιαναν άνθρωποι με μηχανικ΄γ παροχή οξυγόνου?under έγραψε: 12 Μάιος 2020, 12:10 Ολοι ειναι σκατα αλλα αυτα που βρωμανε περισσοτερο ειναι οι ΟΛΜΕτζηδες γιατι κανουν το μεγαλυτερο κακο για μια κοινωνια.
Καταστρεφουν καθε εννοια παιδειας και αγωγης και δηλητηριαζουν παιδια.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Την τελευταία που τους παίρνει αμπάριζα όλους!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Το ένα κοστίζει στην οικονομία 500 εκατομμύρια και το άλλο (οι συνδικαλιστές) τουλάχιστον 100 δις. Άρα δεν τα πας καλά με τους αριθμούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
και έλεγα ποιος φοροφυγάς θα τσιμπήσειhellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:38Το ένα κοστίζει στην οικονομία 500 εκατομμύρια και το άλλο (οι συνδικαλιστές) τουλάχιστον 100 δις. Άρα δεν τα πας καλά με τους αριθμούς.
Ο Φωτόπουλος ήταν παιδάκι μπροστά στον ΠιπεριάLord Brum έγραψε: 12 Μάιος 2020, 19:56όχι απαραίτητα, θυμάσαι τον φωτόπουλο που κατέβαζε διακόπτες και πέθαιαναν άνθρωποι με μηχανικ΄γ παροχή οξυγόνου?under έγραψε: 12 Μάιος 2020, 12:10 Ολοι ειναι σκατα αλλα αυτα που βρωμανε περισσοτερο ειναι οι ΟΛΜΕτζηδες γιατι κανουν το μεγαλυτερο κακο για μια κοινωνια.
Καταστρεφουν καθε εννοια παιδειας και αγωγης και δηλητηριαζουν παιδια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Λάθος και τα δύο νούμερα. Εδώ κοτζάμ Τσοχατζόπουλος και δεν κατάφερε να κλέψει ολόκληρο δις, που να το βρουν οι Φωτόπουλοι.hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:38Το ένα κοστίζει στην οικονομία 500 εκατομμύρια και το άλλο (οι συνδικαλιστές) τουλάχιστον 100 δις. Άρα δεν τα πας καλά με τους αριθμούς.
Το βασικό πρόβλημα με τους συνδικαλιστές δεν είναι ότι τρώνε πολλά λεφτά. Άλλου τύπου ζημιές κάνουν.
Το αυτό ισχύει και για τους δημοσιογράφους.
- hellegennes
Δεν φοροδιαφεύγω και καλό θα ήταν να προσέχεις τι λες γιατί η φοροδιαφυγή είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα και δεν ανέχομαι να με κατηγορούν για ποινικά αδικήματα.mao mao έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:41και έλεγα ποιος φοροφυγάς θα τσιμπήσειhellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:38Το ένα κοστίζει στην οικονομία 500 εκατομμύρια και το άλλο (οι συνδικαλιστές) τουλάχιστον 100 δις. Άρα δεν τα πας καλά με τους αριθμούς.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εντάξει, αστειευόμενος το είπα, για αυτό έβαλα και το εμοτικον.hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:47Δεν φοροδιαφεύγω και καλό θα ήταν να προσέχεις τι λες γιατί η φοροδιαφυγή είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα και δεν ανέχομαι να με κατηγορούν για ποινικά αδικήματα.mao mao έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:41και έλεγα ποιος φοροφυγάς θα τσιμπήσειhellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:38
Το ένα κοστίζει στην οικονομία 500 εκατομμύρια και το άλλο (οι συνδικαλιστές) τουλάχιστον 100 δις. Άρα δεν τα πας καλά με τους αριθμούς.![]()
-
stergiosbik
Οταν ο μεγαλος μου γιος ηταν μωρο ακομη,περιπου 7-8 μηνων ειχε κηρυξει απεργια η ΓΕΝΟΠ.
Καποια στιγμη,ενω ειχε νυχτωσει,χεστηκε και επρεπε να του αλλαξω πανα.
Την ωρα λοιπον που μολις εχω ανοιξει την πανα κοβεται το ρευμα!
Εμεινα μαλακας."Τι κανουμε τωρα;" λεω μεσα μου.Μιλαμε για σκοταδι πισσα δεν εβλεπα τιποτα.
Να τον αλλαξω δεν εβλεπα.Απο την αλλη πως να τον αφησω να παω ν αναψω κανα κερι για να βλεπω;
Ο μικρος ηταν στην φαση που γυρνανε για πλακα απο ανασκελα μπρουμυτα και γενικα δεν καθονται ησυχα.
Ασε που φοβομουν μην μου πεσει και απο το κρεββατι.
"Θα παω να αναψω κανα δυο κερια για να βλεπω και οτι γινει" σκεφτηκα.
"Δεν γινεται να κατσουμε ετσι".
Πηγα λοιπον με την ψυχη στο στομα και οσο πιο γρηγορα μπορουσα.
Μολις γυρισα τι να δω ο ερμος!!!
Ο μικρος ειχε φερει κανα δυο γυρες στο κρεββατι και ειχε γεμισει τα παντα!!!
Ειχε γεμισει σεντονια,ρουχα, ο ιδιος,γαμησε τα φαση!Απορω πως δεν επαθα εγκεφαλικο.
Το μπινελικι που εχει φαει ο Φωτοπουλος και η ΔΕΗ δεν το εχω ξαναριξει στη ζωη μου.
Αν τον ειχα μπροστα μου εκεινη την ωρα παιζει να τον σκοτωνα τον μλκ.
Καποια στιγμη,ενω ειχε νυχτωσει,χεστηκε και επρεπε να του αλλαξω πανα.
Την ωρα λοιπον που μολις εχω ανοιξει την πανα κοβεται το ρευμα!
Εμεινα μαλακας."Τι κανουμε τωρα;" λεω μεσα μου.Μιλαμε για σκοταδι πισσα δεν εβλεπα τιποτα.
Να τον αλλαξω δεν εβλεπα.Απο την αλλη πως να τον αφησω να παω ν αναψω κανα κερι για να βλεπω;
Ο μικρος ηταν στην φαση που γυρνανε για πλακα απο ανασκελα μπρουμυτα και γενικα δεν καθονται ησυχα.
Ασε που φοβομουν μην μου πεσει και απο το κρεββατι.
"Θα παω να αναψω κανα δυο κερια για να βλεπω και οτι γινει" σκεφτηκα.
"Δεν γινεται να κατσουμε ετσι".
Πηγα λοιπον με την ψυχη στο στομα και οσο πιο γρηγορα μπορουσα.
Μολις γυρισα τι να δω ο ερμος!!!
Ο μικρος ειχε φερει κανα δυο γυρες στο κρεββατι και ειχε γεμισει τα παντα!!!
Ειχε γεμισει σεντονια,ρουχα, ο ιδιος,γαμησε τα φαση!Απορω πως δεν επαθα εγκεφαλικο.
Το μπινελικι που εχει φαει ο Φωτοπουλος και η ΔΕΗ δεν το εχω ξαναριξει στη ζωη μου.
Αν τον ειχα μπροστα μου εκεινη την ωρα παιζει να τον σκοτωνα τον μλκ.
- hellegennes
Πόσο αστείο θα θεωρούσες να σε ονόμαζε κάποιος διαρρήκτη, που μέγιστο τιμωρείται με 3 χρόνια φυλάκιση, αντί 20ετή κάθειρξη που είναι το μέγιστο για φοροδιαφυγή;mao mao έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:49εντάξει, αστειευόμενος το είπα, για αυτό έβαλα και το εμοτικον.hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:47Δεν φοροδιαφεύγω και καλό θα ήταν να προσέχεις τι λες γιατί η φοροδιαφυγή είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα και δεν ανέχομαι να με κατηγορούν για ποινικά αδικήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αν ήταν εμφανές οτι δεν το εννοεί, δεν θα με πείραζε.hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2020, 23:01Πόσο αστείο θα θεωρούσες να σε ονόμαζε κάποιος διαρρήκτη, που μέγιστο τιμωρείται με 3 χρόνια φυλάκιση, αντί 20ετή κάθειρξη που είναι το μέγιστο για φοροδιαφυγή;mao mao έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:49εντάξει, αστειευόμενος το είπα, για αυτό έβαλα και το εμοτικον.hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2020, 22:47
Δεν φοροδιαφεύγω και καλό θα ήταν να προσέχεις τι λες γιατί η φοροδιαφυγή είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα και δεν ανέχομαι να με κατηγορούν για ποινικά αδικήματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 40 Απαντήσεις