Μπορεί να μιλάς και για άλλη εποχή, δεν ξέρω. Σε προσωπικό παράδειγμα και η αδερφή μου, ας πούμε είχε πέσει σε καλους εργοδότες. Αλλά αυτοί είναι πια η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:20εργοδοτεςGewponos90 έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:07stella έγραψε: 12 Μάιος 2020, 13:47
Απλά ήσουν τυχερός και οι υπερωρίες σου πληρώνονταν. Εύγε στον εργοδότη σου, αγορίνα.
Αυτό ακριβώς. Είχες πέσει σε καλό εργοδοτη
τι να πω ; μπορει να ημουν τυχερος![]()
ακομα κ στο εργοστασιο πλαστικων η στην βιοτεχνια πυροσβεστικων ειδων - στο τορνατζιδικο - στην κουριερ ... κλπ η οπου εκανα περιστασιακα μεροκαματα αψογοι ηταν στις υποχρεωσεις τους - οχι μονο στις ''καλες'' επιχειρησεις του τομεα μου που συνεργαστηκα αργοτερα .
Όσο γραφικό και να ακούγεται ειδικά για τους νέους, κυριαρχεί εργασιακός μεσαίωνας.
Και καλό είναι, όσοι έχουμε μια ειδίκευση η ένα πτυχίο (βάζω και εμένα μέσα ) που σου δίνει περισσότερες επιλογές η ακόμα και να απασχολήσεις μόνος σου τον εαυτό σου ή είναι μεγάλη σε ηλικία και πρόλαβαν να φτιάξουν κάτι δικό τους, να μην είναι τόσο εύκολοι στην κριτική.
Και μιλάω για σοβαρους ανθρώπους και όχι για τον under. Αυτός ήθελε να φέρει ένα παραδειγμα και έφερε το παράδειγμα των 500 ευρώ σαν κάτι φυσιολογικό. Ναι ανθρωπάκι το ξέρουμε ότι αυτό είναι το όραμα σας. Δεν χρειάζεται να το λες και δημοσια. Γιατί 500 ευρώ για την 18χρονη σερβιτόρα που την έστειλαν οι γονείς της για να βγάζει το χαρτζιλίκι της δεν είναι πρόβλημα. Το να φτάσει 30 χρόνων και ο φυσιολογικός μισθός της να είναι τόσος είναι μεγάλο πρόβλημα. Μου αρέσει που μετά προβληματιζεστε γιατί ο πλυθησμος μας είναι γερασμένος και τα νέα ζευγάρια δεν στήνουν οικογενεια