!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:37
Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:24 η Γαλη παντως σε προσεξε - σφαξιμο με βαμβακονυστερο - γλυκα κοψιματα
Καμμία σχέση. :lol:

Αντιθέτως, εγώ γουστάρω που ο Cavaliere βάζει κάθε φορά αυτό που κάνει. :D
Θες να πεις Βιρνα - πως υπαρχουν αναμεσα μας αθλιοι - που ανεβαζουν φαγητα που εφτιαξαν αλλοι για δικα τους ; :o
Θέλω να πω Γιάγκο, πως στο συγκεκριμένο νήμα υπάρχει πληθώρα φωτογραφιών από φαγητά που έφτιαξαν άλλοι.

Και ειλικρινά, δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα. Εσύ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μισό λεπτό να φάμε, μωρέ.Λοιπόν, τίποτε το ιδιαίτερο, ο άρτος ημών ο επιούσιος βιαστικά και με το παιδί και το Zoom στη δουλειά. Ρύζι ριζότου -δεν είχα άλλο. Πρέπει να αγοράσω ρύζια καινούρια. Λαχανικά και σπανάκι ό,τι είχε ο καταψύκτης σε σακούλα αποθηκευμένα. Το ίδιο και το σπανάκι, το καταψύξαμε. Το πορτοκαλί είναι κομμάτι καρότου. Το κόκκινο είναι καυτερό μπούκοβο. Και ναι, Γαλή, έχει επάνω σταλαγματιά φρέσκο ελαιόλαδο, χανιώτικο. Πάμε στα δύο ερωτήματα: Εκτός ρυζιού έχω μια τζούρα φασολάκια μαύρα, και πλιγούρι. Εγώ, δεν είμαι μάστερ της Μαγειρικής, βιοπαλαιστής που μαγειρεύει για το σπίτι του είμαι. Τα φαγητά μου είναι μπανάλ σπιτικά, αν και μου αρέσουν οι γκουρμεδιές κι είμαι φαγάς και καλοπερασάκιας. Για αύριο ίσως βάλω πέστροφες, έχω ακόμα δύο στην κατάψυξη, ιχθυοτροφείου.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:56
Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:37

Καμμία σχέση. :lol:

Αντιθέτως, εγώ γουστάρω που ο Cavaliere βάζει κάθε φορά αυτό που κάνει. :D
Θες να πεις Βιρνα - πως υπαρχουν αναμεσα μας αθλιοι - που ανεβαζουν φαγητα που εφτιαξαν αλλοι για δικα τους ; :o
Θέλω να πω Γιάγκο, πως στο συγκεκριμένο νήμα υπάρχει πληθώρα φωτογραφιών από φαγητά που έφτιαξαν άλλοι.

Και ειλικρινά, δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα. Εσύ;
ασχολουμαι με την GIANT κηπουρικη - ζαρζαβατικη κ κατασκευαστικη ΑΕΒΕ στον κηπο μου - θα το ερευνησω κ θα τοποθετηθω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 12 Μάιος 2020, 16:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:58 Το πορτοκαλί είναι κομμάτι καρότου.
:lol:

Η πλάκα είναι ότι κι εγώ ως καρότο το είδα στην αρχή αλλά επειδή ήταν προφανές, προσπάθησα να βάλω φαντασία στην υπόθεση. Η επόμενη επιλογή ήταν βερύκοκο, που κάνει πιο γκουρμέ από το τοματίνι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:58 Μισό λεπτό να φάμε, μωρέ.Λοιπόν, τίποτε το ιδιαίτερο, ο άρτος ημών ο επιούσιος βιαστικά και με το παιδί και το Zoom στη δουλειά. Ρύζι ριζότου -δεν είχα άλλο. Πρέπει να αγοράσω ρύζια καινούρια. Λαχανικά και σπανάκι ό,τι είχε ο καταψύκτης σε σακούλα αποθηκευμένα. Το ίδιο και το σπανάκι, το καταψύξαμε. Το πορτοκαλί είναι κομμάτι καρότου. Το κόκκινο είναι καυτερό μπούκοβο. Και ναι, Γαλή, έχει επάνω σταλαγματιά φρέσκο ελαιόλαδο, χανιώτικο. Πάμε στα δύο ερωτήματα: Εκτός ρυζιού έχω μια τζούρα φασολάκια μαύρα, και πλιγούρι. Εγώ, δεν είμαι μάστερ της Μαγειρικής, βιοπαλαιστής που μαγειρεύει για το σπίτι του είμαι. Τα φαγητά μου είναι μπανάλ σπιτικά, αν και μου αρέσουν οι γκουρμεδιές κι είμαι φαγάς και καλοπερασάκιας. Για αύριο ίσως βάλω πέστροφες, έχω ακόμα δύο στην κατάψυξη, ιχθυοτροφείου.
Πώ πωω έχω μάτι γαρίδα. Μόνο το καρότο δεν πέτυχα!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:01 ασχολουμαι με την GIANT κηπουρικη - ζαρζαβατικη κ κατασκευαστικη ΑΕΒΕ στον κηπο μου - θα το ερευνησω κ θα τοποθετηθω
Εγώ είμαι σε φάση σταρτάπ.
Πήρα τέσσερις γλάστρες με μυρωδικά και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα προχωρήσω στην επόμενη επένδυση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πήρα μοσχαρίσια ουρά. Ευχηθείτε μου καλή τύχη. :003:

Ουρά, ε? Μην πάει αλλού το πονηρό μυαλό σας.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Αγις

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:05
Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:01 ασχολουμαι με την GIANT κηπουρικη - ζαρζαβατικη κ κατασκευαστικη ΑΕΒΕ στον κηπο μου - θα το ερευνησω κ θα τοποθετηθω
Εγώ είμαι σε φάση σταρτάπ.
Πήρα τέσσερις γλάστρες με μυρωδικά και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα προχωρήσω στην επόμενη επένδυση.
:smt023

ανησυχω μονο για την σταθερη μοδερνα ψευτοψησταρια - που λυσσαξανε αι γυναικαι να στησουμε - 50-50 να βγει καλη η να την κανω μπαζα

τα κηπουρικα θα πανε καλα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:02Η πλάκα είναι ότι κι εγώ ως καρότο το είδα στην αρχή αλλά επειδή ήταν προφανές, προσπάθησα να βάλω φαντασία στην υπόθεση. Η επόμενη επιλογή ήταν βερύκοκο, που κάνει πιο γκουρμέ από το τοματίνι.
Είδες το σπανάκι που ήταν αμάραντο, και είπες, αποκλείεται να έβαλε καρότο, πιο πιθανό να έβαλε παγωτό μάνγκο.
:smt005:
Cecily Anne, είναι και παράξενα κομμένο. Και από περίεργη λήψη, και θολό.

Αγις και ΓΑΛΗ, είμαι κι εγώ στο κόλπο της ζαρζαβατικής, όπως προείπα, 1η Μάρτη εγκατασταθήκαμε στο χωριό και αποτάξαμε το κεντρικό άστυ. Γερνώντας αλλάζεις.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:11
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:02Η πλάκα είναι ότι κι εγώ ως καρότο το είδα στην αρχή αλλά επειδή ήταν προφανές, προσπάθησα να βάλω φαντασία στην υπόθεση. Η επόμενη επιλογή ήταν βερύκοκο, που κάνει πιο γκουρμέ από το τοματίνι.
Είδες το σπανάκι που ήταν αμάραντο, και είπες, αποκλείεται να έβαλε καρότο, πιο πιθανό να έβαλε παγωτό μάνγκο.

Αγις και ΓΑΛΗ, είμαι κι εγώ στο κόλπο της ζαρζαβατικής, όπως προείπα, 1η Μάρτη εγκατασταθήκαμε στο χωριό και αποτάξαμε το κεντρικό άστυ. Γερνώντας αλλάζεις.
ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ;;; :o
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:15

ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ;;; :o
Ποιά Θράκη, παιδάκι μου; Εδώ που είμαι, φύγαμε από το city και πήγαμε σε μέρος εξοχικό. Σιγά μην μετακομίσω στη Θράκη.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:18 Ποιά Θράκη, παιδάκι μου; Εδώ που είμαι, φύγαμε από το city και πήγαμε σε μέρος εξοχικό. Σιγά μην μετακομίσω στη Θράκη.
Ε μην τα πετάς έτσι απότομα. Κλείνω τα 34 φέτο και αρχίζει η κάτω βόλτα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

:smt023 :smt023 :smt023 :smt038 :smt038
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:11 Αγις και ΓΑΛΗ, είμαι κι εγώ στο κόλπο της ζαρζαβατικής, όπως προείπα, 1η Μάρτη εγκατασταθήκαμε στο χωριό και αποτάξαμε το κεντρικό άστυ. Γερνώντας αλλάζεις.
Μη μου ξύνεις πληγές. Εγώ αυτό το ήθελα από τα νιάτα μου και δεν έχει αλλάξει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
mpiftekopoiimeno burger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mpiftekopoiimeno burger »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:26
Cavaliere έγραψε: 12 Μάιος 2020, 16:11 Αγις και ΓΑΛΗ, είμαι κι εγώ στο κόλπο της ζαρζαβατικής, όπως προείπα, 1η Μάρτη εγκατασταθήκαμε στο χωριό και αποτάξαμε το κεντρικό άστυ. Γερνώντας αλλάζεις.
Μη μου ξύνεις πληγές. Εγώ αυτό το ήθελα από τα νιάτα μου και δεν έχει αλλάξει. :lol:
έχεις ακόμα όλη την ζωή μπροστά σου φιλενάδα
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”