Αυτό που λες ισχύει μόνο για την περίπτωση του Φλωράκη (αν και δεν το λένε ανοιχτά). Όλοι οι άλλοι ήταν "προδότες", "πράκτορες του εχθρού", "βρωμόνερα", "ξένα ιδεολογικά σώματα" και στην καλύτερη περίπτωση "οπορτουνιστές".waldorf έγραψε: 10 Μάιος 2020, 16:42 Προφανώς και ψήφισα το 1.
Ωστόσο πιστεύω ότι αυτή η τακτική δεν είναι αποκλειστικότητα των κομμουνιστών.
Για παράδειγμα τι γνώμη έχεις εσύ ή ο under για τη Νέα Δημοκρατία του 2008;
Η Νέα Δημοκρατία έφταιγε για τα όποια λάθη ή η ηγεσία του Καραμανλή;Προφανώς η ηγεσία του Καραμανλή.
Μάλλον όμως είναι πιό ευδιάκριτο στο ΚΚΕ γιατί αν πάρει δυό κιλά ο Κουτσούμπας θα κάνει συνέδριο για τρία χρόνια και θα βγάλει απόφαση ότι κακώς πήρε δύο κιλά ο σύντροφος γγ,και γι`αυτό φταίει η λυκοσυμμαχία και ο καπιταλισμός και ο σύντροφος γγ έπεσε στη λούμπα του καταναλωτισμού και 254 σελίδες για να εξηγήσει τα απίθανα.
Αντίστοιχα στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ ή όπου τέλος πάντων δεν θα το πει επίσημα ποτέ,κανένας.
Κατ`εμέ λοιπόν είναι μιά πάγια τακτική των κομμάτων (που θέλουν να έχουν μιά συνέχεια στο χρόνο),απλά στο ΚΚΕ επειδή είναι τζόρες θέλουν να το έχουν και με σφραγίδες επίσημο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικά το ΚΚΕ είχε ποτέ ηγέτη που να μην καταδικάσει;
- Golden Age
Re: Τελικά το ΚΚΕ είχε ποτέ ηγέτη που να μην καταδικάσει;
- Golden Age
Εμείς γεννήσαμε τον πολιτισμό και τη δημοκρατία.
Εσύ το πολύ πολύ να ξεγέννησες καμιά γίδα.
Ordem e Progresso.
-
Antigeist
Καλά εντάξει κάτσε να σου βάλουν τον ζουρλομανδύα σου πάλι τώραCavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:11 Η καρέκλα είναι γλυκιά, 99% που την καβαλάνε δεν θέλουν να την αφήσουν και διαπράττουν εγκλήματα. Από την εποχή των αρχαίων μύθων ως και σήμερα. Λογικό, στα επαναστατικά κόμματα, να γίνεται συχνά εκκαθάριση από τυράννους πρώην επαναστάτες. Φυσικά, στα κόμματα Ιθαγενών Μαύρων βουντού γκουντού γκουντού, που έχουν τον σαχίμπ και την Οικογένειά του για αιώνες, επειδή το D.N.A., και στην κοινωνία του καραμπαμπισμού των Κούληδων, Γιωργάκηδων, Τσίπρηδων, Άδωνι αρχιμανάβη που πουλάει βιβλία όπως ο Γύφτος τα καρπούζα, αυτό δεν κατανοείται. Σου λέει ο μέσος κουνιάδος, Αφού ήταν μεγάλος ηγέτης, γιατί τον φάγανε; Γιατί όλοι γίνονται κωλόπαιδα όταν συγκεντρώσουν εξουσία, ρε συννυφάδε μου. Μόνο που στα συντηρητικά κόμματα αυτό θέλουνε, ψάχνουν τον χαρισματικό να την έχει μεγάλη.
Για κάποιο λόγο νομίζεις πως θα ασχοληθώ ώστε να καμαρώνεις στο χωριό σου ότι τσακώθηκες μαζί μου, αλλά έχω άλλους εδώ να παίξω, πιο σημαντικούς και παραστατικούς, εσύ είσαι πολύ κουνιαδάκι. Καλή συνέχεια στο φόρουμ, προς το παρόν δεν με ενθουσιάζεις για αντιπαραθέσεις.Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:05Καλά εντάξει κάτσε να σου βάλουν τον ζουρλομανδύα σου πάλι τώραCavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:11 Η καρέκλα είναι γλυκιά, 99% που την καβαλάνε δεν θέλουν να την αφήσουν και διαπράττουν εγκλήματα. Από την εποχή των αρχαίων μύθων ως και σήμερα. Λογικό, στα επαναστατικά κόμματα, να γίνεται συχνά εκκαθάριση από τυράννους πρώην επαναστάτες. Φυσικά, στα κόμματα Ιθαγενών Μαύρων βουντού γκουντού γκουντού, που έχουν τον σαχίμπ και την Οικογένειά του για αιώνες, επειδή το D.N.A., και στην κοινωνία του καραμπαμπισμού των Κούληδων, Γιωργάκηδων, Τσίπρηδων, Άδωνι αρχιμανάβη που πουλάει βιβλία όπως ο Γύφτος τα καρπούζα, αυτό δεν κατανοείται. Σου λέει ο μέσος κουνιάδος, Αφού ήταν μεγάλος ηγέτης, γιατί τον φάγανε; Γιατί όλοι γίνονται κωλόπαιδα όταν συγκεντρώσουν εξουσία, ρε συννυφάδε μου. Μόνο που στα συντηρητικά κόμματα αυτό θέλουνε, ψάχνουν τον χαρισματικό να την έχει μεγάλη.
Ordem e Progresso.
-
Antigeist
Ε καλά τα λέω ότι οι βίδες εκεί πάνω σου έχουν λασκάρει. Αφού πέρα του ότι λες ασυναρτησίες μανταμσουσουμίζεις κιόλας.Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:15Για κάποιο λόγο νομίζεις πως θα ασχοληθώ ώστε να καμαρώνεις στο χωριό σου ότι τσακώθηκες μαζί μου, αλλά έχω άλλους εδώ να παίξω, πιο σημαντικούς και παραστατικούς, εσύ είσαι πολύ κουνιαδάκι. Καλή συνέχεια στο φόρουμ, προς το παρόν δεν με ενθουσιάζεις για αντιπαραθέσεις.Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:05Καλά εντάξει κάτσε να σου βάλουν τον ζουρλομανδύα σου πάλι τώραCavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:11 Η καρέκλα είναι γλυκιά, 99% που την καβαλάνε δεν θέλουν να την αφήσουν και διαπράττουν εγκλήματα. Από την εποχή των αρχαίων μύθων ως και σήμερα. Λογικό, στα επαναστατικά κόμματα, να γίνεται συχνά εκκαθάριση από τυράννους πρώην επαναστάτες. Φυσικά, στα κόμματα Ιθαγενών Μαύρων βουντού γκουντού γκουντού, που έχουν τον σαχίμπ και την Οικογένειά του για αιώνες, επειδή το D.N.A., και στην κοινωνία του καραμπαμπισμού των Κούληδων, Γιωργάκηδων, Τσίπρηδων, Άδωνι αρχιμανάβη που πουλάει βιβλία όπως ο Γύφτος τα καρπούζα, αυτό δεν κατανοείται. Σου λέει ο μέσος κουνιάδος, Αφού ήταν μεγάλος ηγέτης, γιατί τον φάγανε; Γιατί όλοι γίνονται κωλόπαιδα όταν συγκεντρώσουν εξουσία, ρε συννυφάδε μου. Μόνο που στα συντηρητικά κόμματα αυτό θέλουνε, ψάχνουν τον χαρισματικό να την έχει μεγάλη.
Καλά, συγγνώμη που σε μείωσα, νομίζω πως είμαστε εντάξει πια. Αν θέλεις, μπορείς να εκφράσεις τη γνώμη σου για το θέμα του νήματος, δεν έχω σκοπό να γεμίσω το νήμα με διαλογάκια αυτού του τύπου.Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:19Ε καλά τα λέω ότι οι βίδες εκεί πάνω σου έχουν λασκάρει. Αφού πέρα του ότι λες ασυναρτησίες μανταμσουσουμίζεις κιόλας.Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:15Για κάποιο λόγο νομίζεις πως θα ασχοληθώ ώστε να καμαρώνεις στο χωριό σου ότι τσακώθηκες μαζί μου, αλλά έχω άλλους εδώ να παίξω, πιο σημαντικούς και παραστατικούς, εσύ είσαι πολύ κουνιαδάκι. Καλή συνέχεια στο φόρουμ, προς το παρόν δεν με ενθουσιάζεις για αντιπαραθέσεις.Antigeist έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:05
Καλά εντάξει κάτσε να σου βάλουν τον ζουρλομανδύα σου πάλι τώρα
Ordem e Progresso.
ισχυει, μεν,Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 16:52 Ακόμα και όλα αυτά να είναι. Ποιός Έλληνας μπορεί να κάνει κριτική; Ως τι; Ως ένας Αραπακλής που εκλέγει επί 80 χρόνια τρεις οικογένειες Φυλάρχων;
αλλα ισχυει και οτι ο ελ κομμουνιστης, ειναι επισης ελ. και ειναι 10 σταδια κατω απο τον μεσο ελ, γιατι στηριζει τυφλα καθε νεο γγ, κατηγορωντας τον προηγουμενο, που στηριζε τυφλα 5 μερες πριν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όχι εσείς. Άλλοι που έζησαν στον ίδιο τόπο πριν κάτι χιλιάδες χρόνια.
- Golden Age
Δεν είναι άλλοι, είναι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.stavmanr έγραψε: 12 Μάιος 2020, 08:10Όχι εσείς. Άλλοι που έζησαν στον ίδιο τόπο πριν κάτι χιλιάδες χρόνια.
Είναι κάποιοι άλλοι, λοιπόν, που ονομάζεις αυθαίρετα δικούς σου προγόνους.Golden Age έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:22Δεν είναι άλλοι, είναι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.stavmanr έγραψε: 12 Μάιος 2020, 08:10Όχι εσείς. Άλλοι που έζησαν στον ίδιο τόπο πριν κάτι χιλιάδες χρόνια.
Έιιιι. Το να ξεγεννάς γίδες είναι χρήσιμο επάγγελμα, ζόρικο και χρειάζεται και γνώσεις. Γιατί το λες απαξιωτικά;Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 22:00Εσύ το πολύ πολύ να ξεγέννησες καμιά γίδα.
- Golden Age
Η πραγματικότητα δεν είναι κάποιια "δική μου αυθαιρεσία".stavmanr έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:38Είναι κάποιοι άλλοι, λοιπόν, που ονομάζεις αυθαίρετα δικούς σου προγόνους.Golden Age έγραψε: 12 Μάιος 2020, 15:22Δεν είναι άλλοι, είναι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.stavmanr έγραψε: 12 Μάιος 2020, 08:10
Όχι εσείς. Άλλοι που έζησαν στον ίδιο τόπο πριν κάτι χιλιάδες χρόνια.
Γιατί μπορεί σε αυτό να είναι μάστορας. Αλλά να καμαρώνει πως γέννησε τον Πολιτισμό, δεν δικαιούται.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση