Σε αυτό συμφωνώ.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 14:39Δεν τα ξέχασα. Το μόνο ίσως που μπορείς να πεις είναι ότι η ελληνική πολιτική σκηνή ανεξαρτήτως ιδεολογικής ταυτότητας χρησιμοποιεί τα ίδια προπαγανδιστικά και επικοινωνιακά εργαλεία.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 12 Μάιος 2020, 14:34Ξέχασες τα μαγκάλια, τις 10000 αυτοκτονίες λόγω των μνημονίων και τα παιδάκια που σταμάτησαν να λιποθυμούν από την πείνα τον Ιανουάριο του 2015...oh, wait!ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 14:30
Μιλάμε δηλαδή για πράγματα που έκανε η βρωμερή Δεξιά με την ασέλγεια επί των νεκρών στο Μάτι, με την πτωχευσιολαγνεία της και την καταστροφολογία της καθόλη την διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και με την έξαψη των σωβινιστικών αντανακλαστικών των μαζών για την Συμφωνία των Πρεσπών.
Δηλαδή, αιδώς Αργείοι!![]()
Αλλά, να καμώνονται κάποιοι ότι αυτά δεν γίνονται από την παράταξη τους είναι είτε υποκρισία είτε ηλιθιότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υγρό όνειρο του κάθε ζαίου
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Υγρό όνειρο του κάθε ζαίου
Ακομα ενα ηλιθιο και ανουσιο νημα. Καλα το πατε. 
- Otto Weininger
Εσύ μπορεί να το βλέπεις ηλίθιο γιατι έχεις ποτίσει με αυτήν την νοοτροπία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εσυ βλεπεις παντου φαντασματα, πιστευεις οτι για ολα τα κακα του κοσμου φταιει η αριστερα, ανοιγεις 10 νηματα την ημερα να μας πεις ποσο κακοι ειναι οι ζαιοι και ποσο γαματος ο Κουλης αλλα εγω εχω ποτιστει με αυτη την νοοτροπια. ΟΚ.Otto Weininger έγραψε: 12 Μάιος 2020, 14:49Εσύ μπορεί να το βλέπεις ηλίθιο γιατι έχεις ποτίσει με αυτήν την νοοτροπία.
Είναι γεγονός πως όποιος ψηφίζει καραμπαμικά κόμματα, δηλ. κόμματα Εξουσίας, την έχει χεσμένη τη φωλέα του. Ψηφίζει ή για λόγους συντεχνιακούς, ή για ρουσφέτι, ή για διαπλοκή. Και μη μου πείτε πως αυτά δεν γίνονται πια.Εγώ δεν πιστεύω κανέναν, αν μου ει κάποιος πως ψηφίζει μεγάλο κόμμα, να μου ορκίζεται κόβοντας το χέρι του, δεν πιστεύω πως το κάνει χωρίς ανακάτεμα. Άλλωστε ο κόσμος είναι ψεύτης.
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
10 νήματα την μέρα λέειΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 14:52
Εσυ βλεπεις παντου φαντασματα, πιστευεις οτι για ολα τα κακα του κοσμου φταιει η αριστερα, ανοιγεις 10 νηματα την ημερα να μας πεις ποσο κακοι ειναι οι ζαιοι και ποσο γαματος ο Κουλης αλλα εγω εχω ποτιστει με αυτη την νοοτροπια. ΟΚ.
Γιατί δεν πας να τσεκάρεις πόσα νήματα έχω ανοίξει συνολικά και πόσα είναι δικά μου όπως αυτό και όχι άρθρα.
Άσε τις παπατζες λοιπόν. Από κει και πέρα αν εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται γύρω σου με τους ζαίους είναι γιατί είσαι ζαίος ο ίδιος.
- Otto Weininger
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Μάιος 2020, 14:30Μιλάμε δηλαδή για πράγματα που έκανε η βρωμερή Δεξιά με την ασέλγεια επί των νεκρών στο Μάτι, με την πτωχευσιολαγνεία της και την καταστροφολογία της καθόλη την διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και με την έξαψη των σωβινιστικών αντανακλαστικών των μαζών για την Συμφωνία των Πρεσπών.Otto Weininger έγραψε: 12 Μάιος 2020, 11:50 Περίμεναν εκατόμβες νεκρών για να λένε ότι οι νεοφιλ βάλανε τους αριθμούς πάνω από τον άνθρωπο.
Δεν τους βγήκε, αλλά το παλεύουν με νεες πλατείες.
Παρακαλούν για όσο το δυνατό μεγαλύτερη οικονομική ύφεση λόγω του ιού, περιμένοντας σαν τις ύαινες να σπεκουλαρουν. Τρέμουν μην και γίνει κάτι και μειωθεί η ζημιά.
Περίμεναν για μπάχαλο με τον Έβρο και κάτσανε στο παγωτό. Τώρα ενδόμυχα παρακαλούν για θερμό επεισόδιο.
Ύαινες, γύπες, αμοραλιστες και αρπακτικά. Απόστολοι του μαρασμού, μόνιμα στην αντίθεση και το λαϊκισμό.
Μπορει να τα θελουν ολα, αλλα τι από τα παραπάνω πιστεύετε ότι επιθυμούν περισσότερο;
Δηλαδή, αιδώς Αργείοι!
Ναι ακριβώς τα ίδια
-
the comet the course the tail
- Otto Weininger
Ακριβώς. Νομίζεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 112 Απαντήσεις