!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
mpiftekopoiimeno burger

Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mpiftekopoiimeno burger »

Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:50
Niki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:47 Πάω να κόψω το κρέας.
Για το γιουβέντσι προτιμάμε να παίρνουμε καρδιά σπάλας.
Είναι το πιο νόστιμο και το πιο τρυφερό.
Θυμάμαι όταν σπούδαζα στην Αθήνα και πήγα στον χασάπη του λέω θέλω ένα με ενάμιση κιλό σπάλα από την καρδιά της να μου το κόψεις για γιουβέντσι.
Μεγάλο κρεοπωλείο Σάββατο πρωί πιτσιρίκα εγώ.
Πρωτοετής.
Με κοίταξε με ένα βλέμμα παράξενο.
Μου λέει έχω έτοιμο μοσχάρι στον δίσκο κομμένο.
Του λέω δεν γίνεται να μου βάλεις αυτό που θέλω εγώ;
Εν τω μεταξύ περίμενα στην ουρά καμιά μισή ώρα πριν.
Όταν θέλεις κάτι τέτοιο και όχι έτοιμα να έρχεσαι νωρίς πρίν τις 9+00
Του λέω μα ήρθα 8+30 και είχε ουρά.
Τέλος πάντων έφυγα.
Το επόμενο Σάββατο ήμουνα εκεί 7+30 .
Όλοι ξεκοκκάλιζαν κρέατα κόβανε με τους μπαλτάδες.
Πιο πολύ κοτόπουλα κοτέτσια ολόκληρα.
Του λέω πάλι τα ίδια πάει φέρνει μία σπάλα και αρχίζει να βγάζει την καρδιά μου είπε φυσικά ότι είναι πιο ακριβό συναίνεσα.
Το ζυγίζει 2,5 κιλά του λέω δεν πειράζει άστο απλά κόψε μου το για γιουβέντσι.
Άρχισε να το κόβει βιαστικά λάθος.
Του έβαλα τις φωνές.
Θα μου καταστρέψεις το φαΐ πως το κόβεις έτσι;
Πως θέλεις να το κόψω δεσποινίς μου αγριεύει.
Του λέω θέλεις να σου δείξω;
Ναι έλα μου λέει.
Βρήκα την τρύπα που περνούσαν πέρασα.
Του λέω δώσε μου το μαχαίρι.
Πήρα το μαχαίρι και άρχισα να ακολουθώ τις ίνες από το κρέας.
Τότε έρχεται το αφεντικό του και γελούσε.
Από που είσαι;
Κρήτη του λέω.
Άστο θα στο φτιάξω εγώ μπράβο σου κοπέλα μου.
Του λέω έτσι όπως το έκοβε θα έλιωνε όλο δεν θα είχα ατόφια κομμάτια.
Άρχισε να το κόβει ο άνθρωπος ήξερε.
Μετά μου έδωσε το τηλέφωνο του τόν έπαιρνα τηλέφωνο ότι ήθελα μου το ετοίμαζε αυτός.
Ήρθε επίσκεψη ο πατέρας μου και στο τέλος έγιναν και φίλοι. :lol:
βιαστηκες να την αθωωσεις mpiftekopoiimeno burger
κοιταξε το παρακατω της κυρα Μυρσινης

https://www.meatandgrillstories.com/flat-iron-steak/

Με έκανε μενσιον ο αγις και μου ρθε ειδοποίηση οτι με έκανε μενσιον η νίκη :102:

Κύριε αγη,

Γιατί αποκλείετε την ύπαρξη διαβολικων συμπτωσεων; χιχιχι
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
mpiftekopoiimeno burger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mpiftekopoiimeno burger »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:03
Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:31 Παιδιά εσείς φαγωθήκατε να σας γράψω τον τύπο σας τον έγραψα μετά αρχίσατε να λέτε πράματα που δεν στέκουν αλλά να το παίζεται και ειδικοί.
Σας βάζω ένα παρόμοιο τρεχαντήρι το όποιο είναι με χάλια διαρρύθμιση κακά συντηρημένο που του έβγαλε τα βίντζια το έκανε σαν να μην πω τι για να δείτε περίπου τι χώρους έχει εσωτερικά.

Τι θέλετε από μένα εγώ είμαι αυτή που απέφευγα την συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα εσείς με πιέζατε.
Τι είναι αυτό που αντιπαθείτε σε μένα;
Μου έχετε δώσει τόσα ονόματα διαφορετικά.
Έχετε πεί τόσα ψέματα για μένα.
Μέχρι και ντελιβερά με είπατε. :e040:
Εσείς έχετε πολλά προβλήματα , εγώ είμαι όχι μόνο αυθεντική αλλά και ειλικρινέστατη. :e040:
Εγώ το είπα και αν θες το πιστεύεις. Όσο παρουσίαζες μεμονωμένα φαγητά, όλα πήγαιναν ρολόι. Έπαιρνες την έγκριση από τους πασάδες του πχόρουμ και όλα καλά. Με το μίλησες για δίμετρους, τσιτώθηκαν όλοι και άρχισαν να ψάχνονται για τις λεπτομέρειες. Αν έλεγες ότι τα έκανες για να τα μοιράσεις σε χήρες και ορφανά ή σε κάποια σύναξη σογιού, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Ανεξαρτήτως πρόθεσης, πρέπει να προσέχεις τι γράφεις, μην τους χτυπάς σε αχίλλειες πτέρνες, αρχίζουν τις τσιρίδες. :)

Εντάξει πώς κανεις ετσι, διμετροι ειπε οτι ειναι, οχι προικισμένοι με θεορατα ματσουκια για ανελεητο καλαφατισμα
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Μηχανικός έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:25
Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:10
perseus έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:06 Ρε Νικι ,φτιαξε στους ανθρωπους κατι στερεο ,μου θυμιζει που πηγαιναμε ασκηση στην κυπρο ,ενα σωρο σκονη και μας ειχαν ταραξει στα μαγειρευτα με ζουμι.
Mόνο αύριο μπορώ να επιλέξω τι να τους κάνω.
Όλα τα άλλα μου τα ζήτησαν. :oops:
Αύριο θα φτιάξω χοιρινό στον φούρνο.
Μεθαύριο θα μαγειρέψουν όλοι μαζί αρνιά και μετά φεύγουν.
Τελευταία μέρα που μαγειρεύω αύριο. :lol: :blm:
Κάθε μέρα κρέας;
Φτιάξε και κάνα λαδερό ή κανά όσπριο.
Για να θυμηθούμε τί ήτανε μέχρι τώρα το μενού.
Την πρώτη μέρα που ήρθανε έφαγαν κατσικάκι τσιγαριαστό.(δικό μας) Επιλογή του πατέρα μου.
Την δεύτερη μέρα ψάρι στον φούρνο με ρύζι και λαχανικά.(τόνος δικός μας)Επιλογή δική μου.
Την τρίτη μέρα έφαγαν βλήτα με μπαρμπούνια τηγανητά.(δικά μας) Επιλογή της μητέρας μου.
Κάπου εδώ ρωτήθηκαν και έκαναν τις επιλογές τους.
Την τέταρτη μέρα έφαγαν ένα κοτέτσι στον φούρνο με πατάτες.υγεία να χουνε :lol: το είπανε όλοι μαζί.
Την πέμπτη μέρα έφαγαν καλαμάρια γεμιστά στον φούρνο.(δικά μας)παραγγελιά του Νίκου
Την έκτη μέρα έφαγαν παστίτσιο.η παραγγελιά έλεγε ακριβώς αυτό.
Την έβδομη μέρα χοιρινό κρασάτο.παραγγελιά.
Την όγδοη μέρα κοκκινόψαρο στον φούρνο.η παραγγελιά έλεγε ψάρι στον φούρνο.
Την ένατη μέρα σπανάκι με χταπόδι.παραγγελιά του αφεντικού τους.
Την δέκατη μέρα γιουβέντσι.παραγγελιά του Παύλου
Την εντέκατη μέρα γιουβαρλάκια.Παραγγελιά του τανάλια :lol:
Την δωδέκατη μέρα σήμερα θα φάνε χοιρινό στον φούρνο.επιλογή δική μου.
αύριο τελευταία μέρα θα φάνε αρνάκι όπως το ψήσουν όλοι μαζί.
Διάβασα διάφορα για το φαγητό για τους εργαζόμενους και πολλά άλλα.
Για να σας βάλω λίγο στο πνεύμα ίσως με αυτό κατανοήσετε περισσότερο και δείτε και με τα δικά μας μάτια το όλο θέμα.
Τεχνίτες μαστόροι αυτού του είδους μπορεί να υπάρχουν πέντε συνεργεία σε όλη την Ελλάδα.
Κινούμενα τρία το πολύ.
Είναι η παραδοσιακή τεχνική μαζί με την σάλτσα της τεχνολογικής εξέλιξης.
Ακόμα και μια αλλαγή να κάνεις στην διαρρύθμιση εσωτερικά παίζει ρόλο στην πλεύση στα πολλά μποφόρια.
Αυτοί τα ξέρουν και στα εξηγούν και μπορεί αυτό που ζητάς να μην μπορεί να γίνει κάποιες φορές για την δική μας ασφάλεια.
Στην χώρα ότι ζητήσεις το έχεις φτάνει να πληρώνεις.
Σαν τον πατέρα μου μπορεί να υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα άλλοι 30 όχι παραπάνω. με τέτοια σκάφη ξύλινα επαγγελματικά.
Αυτοί οι 30 έχουν καθήκον ιερό να συντηρήσουν αυτά τα συνεργεία.
Να τους έχουν καλά και ευχαριστημένους, να τους κάνουν να είναι υπερήφανοι για την δουλειά τους και να τους δώσουν κίνητρα να μην τα παρατήσουν.
Το κάνουνε σαν να είναι γιορτή όλο το θέμα αλλά και αυτοί δουλεύουνε σκληρά πολύ σκληρά.
Είναι Έλληνες ειδικοί μαστόροι δεν είναι ούτε μπαγκλατεσιανοί που γράψατε ούτε αλβανοί ούτε αφγανοί.
Την παράδοση που έχει η χώρα μας στην ναυπηγική τέχνη από όλους αυτούς που αναφέρατε δεν την έχει κανείς τους.
Αν και κουράστηκα επικροτώ την επιλογή του πατέρα μου εγώ αυτό δεν το έχω ξαναζήσει έπρεπε να το ζήσω για να ξεστραβωθώ.
Εδώ σε μας δεν έχει να κάνει πόσο κοστίζει το φαγητό τους.
Φτάνει να είναι ευχαριστημένοι.
Δεν μπορώ να σας το κάνω πιο επεξηγηματικό ελπίζω με αυτά που έγραψα να το καταλάβετε και να λυθούν όλες οι παράξενες απόψεις για το όλο θέμα.

Την καλημέρα μου σε όλους.

εγώ σου έγραψα , σειρά σου τώρα , γράψε τώρα εσύ τι είναι το θέμα σεξολενιώ.
Άκου σεξολενιώ. :lol:

Υ.Γ.
Το παλικάρι που έμαθε την δουλειά από τον πατέρα του τελείωσε και σχολή ναυπηγών στο Μετσόβιο και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του ,ξέρετε πόσα μόρια χρειάζεται για να μπείς;
Εγώ που ήμουνα κορίτσι και διαβαστερό τόσα μόρια δεν έβγαλα.
Άσε που χρειάζεται να δουλεύει και τα πολυεστερικά σκάφη για να μπορούνε να ζούνε.
Τέτοιοι άνθρωποι είναι οι μπαγκλατεσιανοαλβανοαφγανοί που γράφουν οι ειδικοί του φόρουμ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Niki έγραψε: 12 Μάιος 2020, 06:47
Μηχανικός έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:25
Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:10

Mόνο αύριο μπορώ να επιλέξω τι να τους κάνω.
Όλα τα άλλα μου τα ζήτησαν. :oops:
Αύριο θα φτιάξω χοιρινό στον φούρνο.
Μεθαύριο θα μαγειρέψουν όλοι μαζί αρνιά και μετά φεύγουν.
Τελευταία μέρα που μαγειρεύω αύριο. :lol: :blm:
Κάθε μέρα κρέας;
Φτιάξε και κάνα λαδερό ή κανά όσπριο.
Για να θυμηθούμε τί ήτανε μέχρι τώρα το μενού.
Την πρώτη μέρα που ήρθανε έφαγαν κατσικάκι τσιγαριαστό.(δικό μας) Επιλογή του πατέρα μου.
Την δεύτερη μέρα ψάρι στον φούρνο με ρύζι και λαχανικά.(τόνος δικός μας)Επιλογή δική μου.
Την τρίτη μέρα έφαγαν βλήτα με μπαρμπούνια τηγανητά.(δικά μας) Επιλογή της μητέρας μου.
Κάπου εδώ ρωτήθηκαν και έκαναν τις επιλογές τους.
Την τέταρτη μέρα έφαγαν ένα κοτέτσι στον φούρνο με πατάτες.υγεία να χουνε :lol: το είπανε όλοι μαζί.
Την πέμπτη μέρα έφαγαν καλαμάρια γεμιστά στον φούρνο.(δικά μας)παραγγελιά του Νίκου
Την έκτη μέρα έφαγαν παστίτσιο.η παραγγελιά έλεγε ακριβώς αυτό.
Την έβδομη μέρα χοιρινό κρασάτο.παραγγελιά.
Την όγδοη μέρα κοκκινόψαρο στον φούρνο.η παραγγελιά έλεγε ψάρι στον φούρνο.
Την ένατη μέρα σπανάκι με χταπόδι.παραγγελιά του αφεντικού τους.
Την δέκατη μέρα γιουβέντσι.παραγγελιά του Παύλου
Την εντέκατη μέρα γιουβαρλάκια.Παραγγελιά του τανάλια :lol:
Την δωδέκατη μέρα σήμερα θα φάνε χοιρινό στον φούρνο.επιλογή δική μου.
αύριο τελευταία μέρα θα φάνε αρνάκι όπως το ψήσουν όλοι μαζί.
Διάβασα διάφορα για το φαγητό για τους εργαζόμενους και πολλά άλλα.
Για να σας βάλω λίγο στο πνεύμα ίσως με αυτό κατανοήσετε περισσότερο και δείτε και με τα δικά μας μάτια το όλο θέμα.
Τεχνίτες μαστόροι αυτού του είδους μπορεί να υπάρχουν πέντε συνεργεία σε όλη την Ελλάδα.
Κινούμενα τρία το πολύ.
Είναι η παραδοσιακή τεχνική μαζί με την σάλτσα της τεχνολογικής εξέλιξης.
Ακόμα και μια αλλαγή να κάνεις στην διαρρύθμιση εσωτερικά παίζει ρόλο στην πλεύση στα πολλά μποφόρια.
Αυτοί τα ξέρουν και στα εξηγούν και μπορεί αυτό που ζητάς να μην μπορεί να γίνει κάποιες φορές για την δική μας ασφάλεια.
Στην χώρα ότι ζητήσεις το έχεις φτάνει να πληρώνεις.
Σαν τον πατέρα μου μπορεί να υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα άλλοι 30 όχι παραπάνω. με τέτοια σκάφη ξύλινα επαγγελματικά.
Να τους έχουν καλά και ευχαριστημένους, να τους κάνουν να είναι υπερήφανοι για την δουλειά τους και να τους δώσουν κίνητρα να μην τα παρατήσουν.
Το κάνουνε σαν να είναι γιορτή όλο το θέμα αλλά και αυτοί δουλεύουνε σκληρά πολύ σκληρά.
Είναι Έλληνες ειδικοί μαστόροι δεν είναι ούτε μπαγκλατεσιανοί που γράψατε ούτε αλβανοί ούτε αφγανοί.
Την παράδοση που έχει η χώρα μας στην ναυπηγική τέχνη από όλους αυτούς που αναφέρατε δεν την έχει κανείς τους.
Αν και κουράστηκα επικροτώ την επιλογή του πατέρα μου εγώ αυτό δεν το έχω ξαναζήσει έπρεπε να το ζήσω για να ξεστραβωθώ.
Εδώ σε μας δεν έχει να κάνει πόσο κοστίζει το φαγητό τους.
Φτάνει να είναι ευχαριστημένοι.
Δεν μπορώ να σας το κάνω πιο επεξηγηματικό ελπίζω με αυτά που έγραψα να το καταλάβετε και να λυθούν όλες οι παράξενες απόψεις για το όλο θέμα.

Την καλημέρα μου σε όλους.

εγώ σου έγραψα , σειρά σου τώρα , γράψε τώρα εσύ τι είναι το θέμα σεξολενιώ.

Υ.Γ.
Το παλικάρι που έμαθε την δουλειά από τον πατέρα του τελείωσε και σχολή ναυπηγών στο Μετσόβιο και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του ,ξέρετε πόσα μόρια χρειάζεται για να μπείς;
Εγώ που ήμουνα κορίτσι και διαβαστερό τόσα μόρια δεν έβγαλα.
Άσε που χρειάζεται να δουλεύει και τα πολυεστερικά σκάφη για να μπορούνε να ζούνε.
Τέτοιοι άνθρωποι είναι οι μπαγκλατεσιανοαλβανοαφγανοί που γράφουν οι ειδικοί του φόρουμ.
Κάνω πολύ καλα γιουβαρλακια Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:50 Ερώτηση: Γιατί γελάτε με το τρεχαντήρι 9,8;
ειναι λιγο περιεργο αυτο, και δυσκολο να εξηγηθει. ο ορος "τρεχαντηρι" συνηθως αφορα μεγαλυτερα σκαφη. θεωρω ομως οτι δεν ειναι και απιθανο να ονομαζει ετσι το πλεουμενο του καποιος, εστω κι αν δεν ακριβολογει.

για τα λοιπα, μπορει και να ισχυουν. καμπινα μπορει να εχει απο 5μετρο και πανω, και φυσικα μια τηλεορασιτσα και αλλα ηλεκτρονικα δεν ειναι δυσκολο να μπουν.

εγω μεχρι ωρας δεν εχω δει να λεει καμμια χοντραδα η νικη, οψομεθα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:17 Εν τω μεταξύ έχει φωτό με χέστρα, την καμπίνα τη βλέπει κανένας; Λοιπόν έχει κουζίνα-καμπίνα σε ένα και χέστρα ξεχωριστά; Διότι βλέπω μαζί με τις βότκες ένα μαξιλάρι. :xena: Ας με βοηθήσει κάποιος.
οταν λες βλεπω; σε ποια φωτο;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:31
moiraia ola έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25 αφήστε τις μαγειρικές και υποδεχτείτε με !

έφαγα τον κόσμο να σας βρω και θέλω τώρα αγκαλιτσες κι αγαπούλες και τετοια :hebit:
Δέχομαι ευχαριστίες που σας την ήφερα. Θέλω να τη στολίσετε και να παίξουν μουσικές. Το φόρουμ γιορτάζει.
:vp14:
φχαριστουμε.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

γράψε τώρα εσύ τι είναι το θέμα σεξολενιώ.
Είναι το παρατσούκλι Κρητικού φορουμίτη που είχε αποχωρήσει από το παλιό φόρουμ. Στο νέο φόρουμ δεν έγραψε ποτέ.
Τσακωνόταν συχνά με τον Άγη.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Μάιος 2020, 10:01
Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:50 Ερώτηση: Γιατί γελάτε με το τρεχαντήρι 9,8;
ειναι λιγο περιεργο αυτο, και δυσκολο να εξηγηθει. ο ορος "τρεχαντηρι" συνηθως αφορα μεγαλυτερα σκαφη. θεωρω ομως οτι δεν ειναι και απιθανο να ονομαζει ετσι το πλεουμενο του καποιος, εστω κι αν δεν ακριβολογει.

για τα λοιπα, μπορει και να ισχυουν. καμπινα μπορει να εχει απο 5μετρο και πανω, και φυσικα μια τηλεορασιτσα και αλλα ηλεκτρονικα δεν ειναι δυσκολο να μπουν.

Καμπίνα έχουν τα τουριστικά και τα ερασιτεχνικά, στα καθαρά επαγγελματικά δεν περισσεύει χώρος για καμπίνα.

Ακόμα δεν μας είπε τι ψάρεμα κάνουν με το σκάφος.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Μηχανικός έγραψε: 12 Μάιος 2020, 10:08
Είναι το παρατσούκλι Κρητικού φορουμίτη που είχε αποχωρήσει από το παλιό φόρουμ. Στο νέο φόρουμ δεν έγραψε ποτέ.
Έγραψε αλλά δε κάθισε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μηχανικός έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:34
Είναι Μάιος και απαγορεύεται το ψάρεμα, για αυτό δεν έχει ψάρια να μαγειρέψει.
μονο για ερασιτεχνες, οι επαγγελματιες ψαρευουν.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μηχανικός έγραψε: 12 Μάιος 2020, 10:14

Καμπίνα έχουν τα τουριστικά και τα ερασιτεχνικά, στα καθαρά επαγγελματικά δεν περισσεύει χώρος για καμπίνα.

Ακόμα δεν μας είπε τι ψάρεμα κάνουν με το σκάφος.
ειπε για παραγαδια.

φυσικα και εχουν καμπινα και αρκετα επαγγελματικα. συνηθως ειναι ο ιδιος χωρος που βρισκεται το τιμονι και τα ηλεκτρονικα, αλλοτε ενας στενος "ταφος" στην πλωρη.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Δεν εχω ακουσει κανεναν να ονομαζει τρεχαντηρι το σκαφος του σε αυτα τα μετρα - ειναι αδυνατο να το κανει ''παραδοσιακος γνωστης''
ιδιωτικη καμπινα σε αλιευτικο αυτων των διαστασεων που βγαινει για μερες για ψαρεμα απλα - δεν γινεται
τα 9.80 μετρα γνωριζεις τι ρολο παιζουν

οσο για τη νεα μπαρουφα πως μονο 30 τετοια παραδοσιακα εχουν μεινει στην Ελλαδα - :smt005: :smt005: :smt005:
εδω στην Ανω Βοσκανη εχουμε πολυ πανω απο 30 μεταξυ 6 κ 10 μετρων κ ολοι τα λενε καικια
- τρεχαντηρια λενε τα 6 μεγαλα ανω των 15 μετρων
αυτοι οι αριθμοι ειναι για οσα ειναι στο λιμεναρχειο μας

''Σαν τον πατέρα μου μπορεί να υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα άλλοι 30 όχι παραπάνω. με τέτοια σκάφη ξύλινα επαγγελματικά.
Να τους έχουν καλά και ευχαριστημένους, να τους κάνουν να είναι υπερ''
:smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αγις έγραψε: 12 Μάιος 2020, 10:41
Δεν εχω ακουσει κανεναν να ονομαζει τρεχαντηρι το σκαφος του σε αυτα τα μετρα - ειναι αδυνατο να το κανει ''παραδοσιακος γνωστης''
ιδιωτικη καμπινα σε αλιευτικο αυτων των διαστασεων που βγαινει για μερες για ψαρεμα απλα - δεν γινεται
τα 9.80 μετρα γνωριζεις τι ρολο παιζουν

οσο για τη νεα μπαρουφα πως μονο 30 τετοια παραδοσιακα εχουν μεινει στην Ελλαδα - :smt005: :smt005: :smt005:
εδω στην Ανω Βοσκανη εχουμε πολυ πανω απο 30 μεταξυ 6 κ 10 μετρων κ ολοι τα λενε καικια
- τρεχαντηρια λενε τα 6 μεγαλα ανω των 15 μετρων
αυτοι οι αριθμοι ειναι για οσα ειναι στο λιμεναρχειο μας
ξεχωριστη καμπινα μονο για την κορη, δεν παιζει, καμπινα γενικοτερα, παιζει. φυσικα και υπαρχουν 100αδες παρομοια ξυλινα αλιευτικα. αν ειπε οτι ειναι μονο 30 ειπε μπαρουφα. μονο αν ειπε οτι εχουν μεινει μονο τοσα απο καποιον συγκεκριμμενο καραβομαραγκο, που δεν ζει πλεον. πολλοι θεωρουν μοναδικα τα κατασκυασματα ορισμενω καραβομαραγκων, και τελειως διαφορετια απο τα αλλα. δεν ισχυει.

να, και στα πλαστικα, απο τοτε που επαψε να κατασκευαζει ο αννιβας, τα hannibal θεωρουνται κατι τελειως διαφορετικο απο τα λοιπα πλαστικα.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Ερμής έγραψε: 12 Μάιος 2020, 10:25
Μηχανικός έγραψε: 12 Μάιος 2020, 10:08
Έγραψε αλλά δε κάθισε.
Μήπως ήταν κανα τρολ από αυτά που αλλάζουν συνέχεια νικνέημς;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”