θα έδωσαν κανένα ψίχουλο στα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης για στάχτη στα μάτια και τη μερίδα του λέοντος στα μέσα του νέου ΜωυσήΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Μάιος 2020, 01:28 Πάντως η πλάκα είναι ότι και η Εφ.Συν μια χάρα επιδοτούμενο μέσο είναι.Banner μένουμε σπίτι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MEGA Aντικοινωνικη συμπεριφορα Παπαδημούλη ,γεμισε 3 καροτσια...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: MEGA Aντικοινωνικη συμπεριφορα Παπαδημούλη ,γεμισε 3 καροτσια...
- hellegennes
Δεν διαβάζω κανένα επιδοτούμενο μέσο και γι' αυτό δεν διαβάζω και ΕΦΣΥΝ, ΣΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ και λοιπές παπαριές.dna replication έγραψε: 12 Μάιος 2020, 01:25 ναι αν δεν έχει επιδοτηθεί το μέσο από τον Κούλη μην το διαβάζεις, θα μπερδευτείς
Αν έχεις κάτι από Ναυτεμπορική, δείξ'το μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
επί συριζα έγιναν αρκετά βήματα για να περάσει η ιδιοκτησία στα χέρια του λαού.τέλος πάντων,χάθηκε μια μάχη αλλά αξίζει ένα μπράβο στον παπαδημούλη
Παπαδημούλης : δεν έχω διαχειριστεί ούτε ευρώ κρατικό χρήμα https://twitter.com/papadimoulis/status ... 1072620544
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ολα τα πετυχημενα εντυπα διαβαζειςhellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2020, 01:50Δεν διαβάζω κανένα επιδοτούμενο μέσο και γι' αυτό δεν διαβάζω και ΕΦΣΥΝ, ΣΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ και λοιπές παπαριές.dna replication έγραψε: 12 Μάιος 2020, 01:25 ναι αν δεν έχει επιδοτηθεί το μέσο από τον Κούλη μην το διαβάζεις, θα μπερδευτείς
Αν έχεις κάτι από Ναυτεμπορική, δείξ'το μου.
-
talaipwros
αυτο το τουι κρυβει αραγε ζουμι;
https://twitter.com/Anichneftis/status/ ... 3032235014
απαντηση σε ερωτηση του σακη μουμτζη αν τα αγορασε απο πλειστηριασμο
https://twitter.com/sakismoumtzis/statu ... 2996761600
απαντηση - μετα τις αριστερου ηθους υβρεις-
https://twitter.com/Anichneftis/status/ ... 3032235014
απαντηση σε ερωτηση του σακη μουμτζη αν τα αγορασε απο πλειστηριασμο
https://twitter.com/sakismoumtzis/statu ... 2996761600
απαντηση - μετα τις αριστερου ηθους υβρεις-
χμμμμμμμείμαστε αντίθετοι με πλειστηριασμούς α κατοικίας από Τράπεζες όχι από διαφορές μεταξύ ιδιωτών ή εταιρειών
Οι δημοσιογραφοι δεν μπορουν να βρουν που βρισκονται τα σπιτια και με τι τροπο τα αγόρασε;
Γιατι πρεπει να περιμενουμε να παραδεχτεί η να διαψευσει ο Παπαδημούλης;
Γιατι πρεπει να περιμενουμε να παραδεχτεί η να διαψευσει ο Παπαδημούλης;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εσύ που είσαι φανατικά υπέρ όλων των πλειστηριασμών αδιακρίτως γιατί ακριβώς εγκαλείς τον Παπαδημούλη?talaipwros έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:38 απαντηση - μετα τις αριστερου ηθους υβρεις-χμμμμμμμείμαστε αντίθετοι με πλειστηριασμούς α κατοικίας από Τράπεζες όχι από διαφορές μεταξύ ιδιωτών ή εταιρειών
Αν παει ο απλος κοσμος στους πλειστηριασμούς δεν νομιζω να πετύχει τιποτα αναλογο του Παπαδημούλη.dna replication έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:59εσύ που είσαι φανατικά υπέρ όλων των πλειστηριασμών αδιακρίτως γιατί ακριβώς εγκαλείς τον Παπαδημούλη?talaipwros έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:38 απαντηση - μετα τις αριστερου ηθους υβρεις-χμμμμμμμείμαστε αντίθετοι με πλειστηριασμούς α κατοικίας από Τράπεζες όχι από διαφορές μεταξύ ιδιωτών ή εταιρειών
Πρεπει να εισαι καλα δικτυομενος και μαφια για να βρεις ΤΗΝ ευκαιρία.
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ο πλούτος ως κινητήρια δύναμη της Iστορίας https://www.protagon.gr/apopseis/o-plou ... 4342053208 ..............Θα μου πείτε «μα οκτώ σπίτια μέσα σε μια χρονιά»; Ναι, οκτώ. Τόσα βρήκε, τόσα τον συνέφεραν, τόσα αγόρασε .............Είναι ο συμβολισμός της πράξης του, θα πείτε, διότι δεν αγόρασε ένα σπίτι για να στεγαστεί, αλλά οκτώ για να κερδοσκοπήσει είτε ως μεταπωλητής όταν ανέβουν οι τιμές τους, είτε ως Airbnb ξενοδόχος. Κοιτάξτε αναγνώστες μου, το παιχνίδι του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς, είτε το παίζεις είτε δεν το παίζεις.................Και από την στιγμή που αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι της ελεύθερης αγοράς, οι παίκτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στους αποτυχημένους και στους νικητές. Ο Παπαδημούλης ανήκει στους δεύτερους. «Μα γίνεται ένας εκατομμυριούχος να παριστάνει τον υπερασπιστή της φτωχολογιάς;», θα αντιτείνετε. Ελάτε τώρα, φυσικά και γίνεται. Ο Κροπότκιν ήταν πρίγκιπας, ο Λένιν πήγε με λεφτά του Κάιζερ στην Ρωσία για να κηρύξει την Μπολσεβίκικη επανάσταση, ο Ενγκελς ήταν βιομήχανος υφαντουργίας και ο Μαρξ έγραψε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο με χρυσή πένα, είναι γνωστά πράγματα αυτά. Και όμως, αποτελούσαν πραγματικό φόβητρο για την αστική τάξη της εποχής τους. Γιατί να μην είναι στην ίδια κατηγορία και ο Δημήτρης; ................«Μα είναι υποκριτής» θα ξαναπείτε. «Κατακεραυνώνει τις αγορές, την κερδοσκοπία, τα σορταρίσματα, το πάθος των ιδιωτών για κέρδος, ενώ την ίδια ώρα τα χρησιμοποιεί ανενδοίαστα για να αβγατίσει την περιουσία του». Μισό λεπτό, διότι εδώ μπερδεύουμε τις προθέσεις με τις πράξεις. Οταν λες ότι ένας δρόμος είναι κακοφτιαγμένος και θέλει επαναχάραξη, σημαίνει ότι αρνείσαι να τον διασχίσεις με το αμάξι σου μέχρι να φτιαχτεί ο καινούργιος; Και πώς θα πας στην δουλειά σου; Κι έπειτα, ποιος (αστικός ή προλεταριακός) νόμος απαγορεύει την υποκρισία;
Spoiler
Την ευκαιρία να απαντήσει στις κατηγορίες που δέχτηκε οργανωμένα από Μέσα, social media αλλά και την κυβέρνηση, είχε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στην εκπομπή Open TV και τον Άκη Παυλόπουλο.
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε από την αρχή των δηλώσεών του για μία οργανωμένη επίθεση που προήλθε από ένα nonpaper της Νέας Δημοκρατίας ενώ τόνισε τη νομιμότητα των χρημάτων που αναφέρονται στο πόθεν έσχες του, τόσο από την υψηλή του αμοιβή στο Ευρωκοινοβούλιο όσο και από την περιουσία της γυναίκας του.
«Δέχθηκα μια επίθεση, νομίζω, οργανωμένη με nonpaper που έστειλε η ΝΔ και έχω την ευκαιρία τώρα να δώσω όλες τις εξηγήσεις, γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Η γυναίκα μου προέρχεται από εύπορη οικογένεια, οι ευρωβουλευτές έχουμε υψηλές αποδοχές, άρα η προέλευση των χρημάτων που δηλώνονται στο πόθεν έσχες είναι νόμιμη, φορολογημένη και πεντακάθαρη. Εγώ τα δηλώνω όλα και δεν τα κρύβω ούτε σε offshore, ούτε σε θυρίδες, ούτε σε κρυφούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, μέσω αχυρανθρώπων».
Στη συνέχεια πέρασε στο θέμα των 8 ακινήτων. Αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι ο μισθός του προέρχεται από την Ευρώπη και όχι από κρατικό χρήμα, ανέφερε τις περιοχές στις οποίες βρίσκονται τα 8 ακίνητα αλλά και την ηλικία των κτιρίων που είναι τουλάχιστον 50 ετών.
«Έφερα χρήματα από το εξωτερικό για να αγοραστούν αυτά τα ακίνητα, τα οποία αγοράστηκαν πριν από 2,5 χρόνια στις τιμές της αγοράς, όχι από πλειστηριασμό, όπως ψευδώς λένε, και μεταβιβάστηκαν και τα οκτώ -τα έξι με υψηλή και τα δύο με πλήρη κυριότητα- την ίδια χρονιά στα δύο παιδιά μου, για τα οποία είμαι περήφανος», συμπλήρωσε ο Ευρωβουλευτής ενώ τόνισε ότι όλο αυτό γίνεται για να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να κρυφτούν τα 125 ακίνητα των κυβερνώντων υπουργών.
Κλείνοντας ανέφερε το επαγγελματικό αλλά και το οικογενειακό του ιστορικό: «Επειδή είχα παντρευτεί μια γυναίκα, με την οποία είμαστε μαζί από παιδιά, με σημαντική περιουσία, η οποία κληρονόμησε από τους γονείς της και μετρητά και ακίνητα, κι επειδή είχα δουλέψει κι εγώ κι η γυναίκα μου 25 χρόνια, εγώ ως μηχανικός, το 2004 που έκανα πρώτη φορά δήλωση πόθεν έσχες, σύμφωνα με τα δηλωμένα εμφανιζόμουν πλουσιότερους από τους κυρίους Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου και Κων/νο Μητσοτάκη».
https://instanews.gr/88311/ellada/den-e ... inita.html
O Παπαδημούλης ισχυρίζεται ότι δεν αποκτήθηκαν από πλειστηριασμό. Αυτό μπορεί να εξακριβωθεί εύκολα αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Το ζήτημα δεν είναι ούτε κάποιος σοσιαλιστής ή αριστερός να έχει αποταμιεύσεις ή να φροντίζει και για το μέλλον.
Καθόλα θεμιτό, το φαινόμενο Πλαστήρα εξάλλου σπανίζει.
Η ουσία όμως είναι ότι ο Παπαδημούλης ως καλός καπιταλιστής φροντίζει για τους δικούς του.
Τόσα σπίτια, θα μπορούσε δύο από αυτά να τα δώσει σε δύο φτωχές οικογένειες.
Θα μπορούσε με πλούσια σύζυγο και ο ίδιος παχυλό μισθό και εξασφαλισμένη πολύ καλή σύνταξη να έχει ως αριστερός εκτενείς κοινωνικές δράσεις.
Τουναντίον βλέπουμε ότι μαζεύει αδρά.
Έγραψε κάποιος ότι τις πριν δύο μέρες πέτυχε τον Παπαδημούλη έξω από το σπίτι του καθώς έβγαινε και του λέει ένας άλλος "σε ρώτησε αν το πουλάς;".
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε από την αρχή των δηλώσεών του για μία οργανωμένη επίθεση που προήλθε από ένα nonpaper της Νέας Δημοκρατίας ενώ τόνισε τη νομιμότητα των χρημάτων που αναφέρονται στο πόθεν έσχες του, τόσο από την υψηλή του αμοιβή στο Ευρωκοινοβούλιο όσο και από την περιουσία της γυναίκας του.
«Δέχθηκα μια επίθεση, νομίζω, οργανωμένη με nonpaper που έστειλε η ΝΔ και έχω την ευκαιρία τώρα να δώσω όλες τις εξηγήσεις, γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Η γυναίκα μου προέρχεται από εύπορη οικογένεια, οι ευρωβουλευτές έχουμε υψηλές αποδοχές, άρα η προέλευση των χρημάτων που δηλώνονται στο πόθεν έσχες είναι νόμιμη, φορολογημένη και πεντακάθαρη. Εγώ τα δηλώνω όλα και δεν τα κρύβω ούτε σε offshore, ούτε σε θυρίδες, ούτε σε κρυφούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, μέσω αχυρανθρώπων».
Στη συνέχεια πέρασε στο θέμα των 8 ακινήτων. Αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι ο μισθός του προέρχεται από την Ευρώπη και όχι από κρατικό χρήμα, ανέφερε τις περιοχές στις οποίες βρίσκονται τα 8 ακίνητα αλλά και την ηλικία των κτιρίων που είναι τουλάχιστον 50 ετών.
«Έφερα χρήματα από το εξωτερικό για να αγοραστούν αυτά τα ακίνητα, τα οποία αγοράστηκαν πριν από 2,5 χρόνια στις τιμές της αγοράς, όχι από πλειστηριασμό, όπως ψευδώς λένε, και μεταβιβάστηκαν και τα οκτώ -τα έξι με υψηλή και τα δύο με πλήρη κυριότητα- την ίδια χρονιά στα δύο παιδιά μου, για τα οποία είμαι περήφανος», συμπλήρωσε ο Ευρωβουλευτής ενώ τόνισε ότι όλο αυτό γίνεται για να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να κρυφτούν τα 125 ακίνητα των κυβερνώντων υπουργών.
Κλείνοντας ανέφερε το επαγγελματικό αλλά και το οικογενειακό του ιστορικό: «Επειδή είχα παντρευτεί μια γυναίκα, με την οποία είμαστε μαζί από παιδιά, με σημαντική περιουσία, η οποία κληρονόμησε από τους γονείς της και μετρητά και ακίνητα, κι επειδή είχα δουλέψει κι εγώ κι η γυναίκα μου 25 χρόνια, εγώ ως μηχανικός, το 2004 που έκανα πρώτη φορά δήλωση πόθεν έσχες, σύμφωνα με τα δηλωμένα εμφανιζόμουν πλουσιότερους από τους κυρίους Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου και Κων/νο Μητσοτάκη».
https://instanews.gr/88311/ellada/den-e ... inita.html
O Παπαδημούλης ισχυρίζεται ότι δεν αποκτήθηκαν από πλειστηριασμό. Αυτό μπορεί να εξακριβωθεί εύκολα αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Το ζήτημα δεν είναι ούτε κάποιος σοσιαλιστής ή αριστερός να έχει αποταμιεύσεις ή να φροντίζει και για το μέλλον.
Καθόλα θεμιτό, το φαινόμενο Πλαστήρα εξάλλου σπανίζει.
Η ουσία όμως είναι ότι ο Παπαδημούλης ως καλός καπιταλιστής φροντίζει για τους δικούς του.
Τόσα σπίτια, θα μπορούσε δύο από αυτά να τα δώσει σε δύο φτωχές οικογένειες.
Θα μπορούσε με πλούσια σύζυγο και ο ίδιος παχυλό μισθό και εξασφαλισμένη πολύ καλή σύνταξη να έχει ως αριστερός εκτενείς κοινωνικές δράσεις.
Τουναντίον βλέπουμε ότι μαζεύει αδρά.
Έγραψε κάποιος ότι τις πριν δύο μέρες πέτυχε τον Παπαδημούλη έξω από το σπίτι του καθώς έβγαινε και του λέει ένας άλλος "σε ρώτησε αν το πουλάς;".
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Το 2019 δεν ήταν και τοσο καλή χρονια, λιγο πεσμενη η αγορά.
Μονο 6 σπιτια αγορασε
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ukloforei/
Μονο 6 σπιτια αγορασε
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ukloforei/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 130 Προβολές