!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Έχουν μισελενατο για κριτή απόψε. Θα τους σκίσει τα βαρδουλα.
Οι γυναίκες εξαιρούνται, ο εγκέφαλος τους λειτουργεί μέσα από περίπλοκα και χαοτικά πατερνςCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:04 Kάτσε ρε Null, όλοι μας έχουμε αλλάξει γούστα κατά καιρούς.
Πάντα έτσι ήταν. Οι μισές γυναίκες στον πληθυσμό είναι από στρουμπουλές έως χοντρές αλλά έχουν άντρες. Οπότε δεν είναι καθόλου καινούργιο και καθόλου μόδα, αλλά εμφανέστατη και υπολογίσιμη διαχρονική τάση. Μόδα είναι το ανορεξικό σώμα που προβάλουν οι γκέιδες μόδιστροι και η βιομηχανία μόντελινγκ. Τα παραδεχόταν και ο μόδιστρος των Gorgoroth το είχα ποστάρει κάπου, σώμα έφηβου αγοριού είναι το πρότυπο τους.Namrail έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:04Μεγάλα ημιζ. Είχαν προβλέψει τα φετίχ του σήμερα πριν είκοσι και βάλε χρόνια.Null έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:39Ακριβώς, και εγώ προτιμώ τις plus size, αλλά ή Μάρλεν έχει τόσο αδιάφορο πρόσωπο! Σαν να κοιτάζεις αγόρι ένα πράμαCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:43
Επίσης, όσες έχω γνωρίσει προσωπικά, είναι η μια πιο ωραία από την άλλη, έχουν τρομερές φάτσες. Την Μαρλέν ωραία δεν τη λες στο πρόσωπο σε καμία περίπτωση.
Ερμής
Julie Ann More πες στον φίλο σου αλλά λογικά θα την ξέρει ο τύπος
Αυτή που έβαλες στη φωτό δεν είναι στρουμπουλη ούτε ελαφρώς χοντρη. Είναι νοσογονα παχύσαρκη.Null έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:23
Πάντα έτσι ήταν. Οι μισές γυναίκες στον πληθυσμό είναι από στρουμπουλές έως χοντρές αλλά έχουν άντρες.
- Cecily Anne
Σεεεεε παρακαλώωωωω κάααανε εσυ γκουγκλ, έχω ανάγκη να τη μοιραστώ την εμπειρία αυτή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οκ έκανα.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:29Σεεεεε παρακαλώωωωω κάααανε εσυ γκουγκλ, έχω ανάγκη να τη μοιραστώ την εμπειρία αυτή.
Τιμή και δόξα στον εκαστοτε παρτενέρ της, που μπορεί και αποδίδει υπό τέτοιες αντίξοες συνθήκες. Επίσης βαρέα και ανθιυγεινα χθες.
- Cecily Anne
Εγώ καταλάθος είδα μία στα 4 πλαϊνή.Namrail έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:35Οκ έκανα.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:29Σεεεεε παρακαλώωωωω κάααανε εσυ γκουγκλ, έχω ανάγκη να τη μοιραστώ την εμπειρία αυτή.Namrail έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:26
Αυτή που έβαλες στη φωτό δεν είναι στρουμπουλη ούτε ελαφρώς χοντρη. Είναι νοσογονα παχύσαρκη.
Τιμή και δόξα στον εκαστοτε παρτενέρ της, που μπορεί και αποδίδει υπό τέτοιες αντίξοες συνθήκες. Επίσης βαρέα και ανθιυγεινα χθες.
Αυτό λέω μόνο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτή για τα δικά μου δεδομένα είναι χοντρή με μπολντ αλλά όχι παχύσαρκη. Μετά από αυτό έρχεται το παχύσαρκο
Δεν έχει τίποτα το νοσογόνο.
Δεν είναι για όλους αυτές οι γυναίκες. Θέλει καλό κάρντιο, θέλει και να σε ακούει να σηκώσεις κάποιο βάρος. Εγώ για αυτόν τον λόγο ξεκίνησα γυμναστική πριν μερικούς μήνες, γιατί μπορεί να έρθει η στιγμή και να είσαι απροετοίμαστος, και η στιγμή πέρασεNamrail έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:35
Οκ έκανα.
- Cecily Anne
Θα με τρελάνουν εδώ μέσα. Στο ένα θρεντ μας βάζουν 70κιλες και μας τις λένε χοντρές, στο άλλο βάζουν 140κιλες και μας τις λένε χοντρές.
Δεν μπορώ έχω μπερδευτεί.
Εγώ ξέρω ότι, αν έπρεπε να της κάνω πίσω όψη, θα ζωγράφιζα τριώροφο με γκαραζόπορτα. Για να δω το γερόντι που την ματσάκωνε, έπρεπε να ζουμάρω. Αλλά όταν ζουμάρεις, ζουμάρει και η οικοδομή. Και δεν είναι καν στα μπετά. Εχει υπερπλασία αιδοίου να πάρει η ευχή να πάρει.

Δεν μπορώ έχω μπερδευτεί.
Εγώ ξέρω ότι, αν έπρεπε να της κάνω πίσω όψη, θα ζωγράφιζα τριώροφο με γκαραζόπορτα. Για να δω το γερόντι που την ματσάκωνε, έπρεπε να ζουμάρω. Αλλά όταν ζουμάρεις, ζουμάρει και η οικοδομή. Και δεν είναι καν στα μπετά. Εχει υπερπλασία αιδοίου να πάρει η ευχή να πάρει.
Spoiler
- Last Veteran
Τι να καταλάβει ρε συ. 4 λεπτοκουάρκ μέγεθος είναι το μυαλό της. Μπορεί να διαχειρίζεται 1 ηλεκτρόνιο πληροφορίας το λεπτό. Εγώ τα έχω πει σε προηγούμενα ποστ αλλά ποιος μ' ακούει;Namrail έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:05 Ήθελε πάλι η Μαρλεν θέση ευθύνης. Το κορίτσι δεν λέει να καταλάβει το επίπεδο της.
Αυτη θέλει εκτέλεση και μετα να εκτελέσεις τους εκτελεστές για την ατιμαση που έλαβαν να εκτελέσουν τη μαρλεν.
Μια όμορφη γεματουλα είναι η Μάρλεν;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Φαντάσου Cecily να μπορούσες να φας όσα γλυκά ήθελες και να μην ανησυχούσες ότι δεν θα αρέσεις στον
άντρα σου. Νιώσε την ελευθερία. Ελευθερία που δεν θα έχεις ποτέ, και αυτό φαίνεται πονάει! Οι άντρες το καταλαβαίνω
να χαλιούνται, γούστα είναι αυτά, και είμαστε η μειοψηφία. Αλλά από εσάς προς τι οι ξέφρενες αντιδράσεις;
άντρα σου. Νιώσε την ελευθερία. Ελευθερία που δεν θα έχεις ποτέ, και αυτό φαίνεται πονάει! Οι άντρες το καταλαβαίνω
να χαλιούνται, γούστα είναι αυτά, και είμαστε η μειοψηφία. Αλλά από εσάς προς τι οι ξέφρενες αντιδράσεις;
- Cecily Anne
Νουλ μου έχω κάνει κι εγώ κατά καιρούς τις ελευθερίες μου, αλλά με ενδιαφέρει και η υγεία μου και το "φάε όσα γλυκά θες" δεν είναι ελευθερία, εφόσον σε κάνει δέσμιο μελλοντικά της κάθε ασθένειεας. ΓΙατί να με πονάει το ότι δε θα φάω ένα ταψί μπακλαβά; Καταρχάς δεν μπορώ, διότι λιγώνομαι, αλλά ακόμα κι έτσι, ποιός σου είπε ότι δεν μπορώ μετά να πάω ένα γυμναστήριο και να του δώσω να καταλάβει;Null έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:59 Φαντάσου Cecily να μπορούσες να φας όσα γλυκά ήθελες και να μην ανησυχούσες ότι δεν θα αρέσεις στον
Δεν υπάρχουν 2 άκρα οι ανορεξικές και οι παχύσαρκες. Υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι δείκτες BMI. Σου γράφω, τρώγοντας παγωτό καϊμάκι και βλέποντας να σχολιάζουν την οξύτητα του κονσομέ.
Καταρχάς σε πειράζω. Έχεις δίκιο όσον αφορά την υγεία. Αλλά κάποιες γίνονται έτσι με λίγο παραπάνω, δεν χρειάζεται να φάνε ένα ταψί.
Προφανώς και υπάρχουν δύο άκρα, απλά δεν θεωρώ την παραπάνω γυναίκα παχύσαρκη, την θεωρώ θεόχοντρη να το πω κομψά
αλλά έχει και πολύ παραπάνω από αυτό, και εκεί ξεκινά το morbidly obese. Τέλος πάντων.
Προφανώς και υπάρχουν δύο άκρα, απλά δεν θεωρώ την παραπάνω γυναίκα παχύσαρκη, την θεωρώ θεόχοντρη να το πω κομψά
αλλά έχει και πολύ παραπάνω από αυτό, και εκεί ξεκινά το morbidly obese. Τέλος πάντων.
- Cecily Anne
Δεν πειράζομαι με σένα, είμαι αρπαγμένη με το άλλο νήμα με τις 70κιλες.Null έγραψε: 11 Μάιος 2020, 23:13 Καταρχάς σε πειράζω. Έχεις δίκιο όσον αφορά την υγεία. Αλλά κάποιες γίνονται έτσι με λίγο παραπάνω, δεν χρειάζεται να φάνε ένα ταψί.
Για να επανέλθω στο νήμα.
1 λεπτόύ σιγή πριν φάμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις