έφαγα τον κόσμο να σας βρω και θέλω τώρα αγκαλιτσες κι αγαπούλες και τετοια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
moiraia ola
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
αφήστε τις μαγειρικές και υποδεχτείτε με !
στην αρχη - στην μαγειρικη - ανεβασε τρομερη πιτα + καποια τρομερα πιατα μετα αρχισε τα ''σπιτικα''' και τις ....κουζουλαδες στα παντα ολα εσπασε ολα τα επιπεδα γραφικοτητας κ ασχετοσυνηςNaida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25Ναι αλλά στην αρχή σου έπεσε το σαγόνι, να τα λέμε κι αυτά. Κι εμάς που τοσα χρόνια πασχιζουμε μας ξινιζεις την μούρη. Και δεν με νοιάζει για μένα για τη φουκαριάρα τη ντοντ νοιαζομαι.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:16πολυ πριν βεβαια την ειχα κραξει στο νημα με τους πυροβολισμους των προσφυγοπουλων κ στο νημα με τις μεθ κ τους ιταλους πολυ πιο αγρια - με τα αποτελεσματα της αιμομιξιαςNaida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:07
Με το που έκανε κριτική στον Αγις ξεκίνησε η μάχη. Μέχρι πριν ήταν ουλοι και ο Αγις ενθουσιασμενοι με τις μαγειρικές της ικανότητες. Τους θυμόμαστε όλους έναν προς έναν.
οταν αρχισε στην μαγειρικη να πεταει τουβλα
εσυ την υπερασπιστηκες για λογους που συζητησαμε κ δεν εχουν σχεση με οτι γραφεις δημοσια η Γαλη ειναι ακομα σε αρνηση γιατι πιαστηκε θυμα - γλυτωσαν τα κλουβια απο το να γινουν καπνιστηρια τουλαχιστον![]()
Όταν στην είπε όμως άλλαξες τακτική Αγουλη![]()
περα απο το να το ριχνεις στο προσωπικο εχεις να πεις κατι για τις δεκαδες μεγαλοπαπαριες που εκτοξευσε ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 11 Μάιος 2020, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι. Έχω πίστη στην Niki μου.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:28στην αρχη - στην μαηευρικη - ανεβασε τρομερη πιτα + καποια τρομερα πιατα μετα αρχισε τα ''σπιτικα''' και τις ....κουζουλαδες στα παντα ολα εσπασε ολα τα επιπεδα γραφικοτητας κ ασχετοσυνηςNaida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25Ναι αλλά στην αρχή σου έπεσε το σαγόνι, να τα λέμε κι αυτά. Κι εμάς που τοσα χρόνια πασχιζουμε μας ξινιζεις την μούρη. Και δεν με νοιάζει για μένα για τη φουκαριάρα τη ντοντ νοιαζομαι.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:16
πολυ πριν βεβαια την ειχα κραξει στο νημα με τους πυροβολισμους των προσφυγοπουλων κ στο νημα με τις μεθ κ τους ιταλους πολυ πιο αγρια - με τα αποτελεσματα της αιμομιξιας
εσυ την υπερασπιστηκες για λογους που συζητησαμε κ δεν εχουν σχεση με οτι γραφεις δημοσια η Γαλη ειναι ακομα σε αρνηση γιατι πιαστηκε θυμα - γλυτωσαν τα κλουβια απο το να γινουν καπνιστηρια τουλαχιστον![]()
περα απο το να το τιχνεις στο προσωπικο εχεις να πεις κατι ηια τις δεκαδες μεγαλοπαπαριες που εκτοξευσε ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:30Όχι. Έχω πίστη στην Niki μου.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:28στην αρχη - στην μαηευρικη - ανεβασε τρομερη πιτα + καποια τρομερα πιατα μετα αρχισε τα ''σπιτικα''' και τις ....κουζουλαδες στα παντα ολα εσπασε ολα τα επιπεδα γραφικοτητας κ ασχετοσυνηςNaida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25
Ναι αλλά στην αρχή σου έπεσε το σαγόνι, να τα λέμε κι αυτά. Κι εμάς που τοσα χρόνια πασχιζουμε μας ξινιζεις την μούρη. Και δεν με νοιάζει για μένα για τη φουκαριάρα τη ντοντ νοιαζομαι.
περα απο το να το τιχνεις στο προσωπικο εχεις να πεις κατι ηια τις δεκαδες μεγαλοπαπαριες που εκτοξευσε ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δέχομαι ευχαριστίες που σας την ήφερα. Θέλω να τη στολίσετε και να παίξουν μουσικές. Το φόρουμ γιορτάζει.moiraia ola έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25 αφήστε τις μαγειρικές και υποδεχτείτε με !
έφαγα τον κόσμο να σας βρω και θέλω τώρα αγκαλιτσες κι αγαπούλες και τετοια![]()

Ordem e Progresso.
Εσύ την έφερες; έκαμες και κάτι καλόCavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:31Δέχομαι ευχαριστίες που σας την ήφερα. Θέλω να τη στολίσετε και να παίξουν μουσικές. Το φόρουμ γιορτάζει.moiraia ola έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25 αφήστε τις μαγειρικές και υποδεχτείτε με !
έφαγα τον κόσμο να σας βρω και θέλω τώρα αγκαλιτσες κι αγαπούλες και τετοια![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Κοίτα, Κρητικές, Λαρισσαίες, Θεσσαλονικιές και Πατρινιές είναι οι Ελληνίδες με την μεγαλύτερη πέραση αντικειμενικά και για διαφορετικούς λόγους.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:22Εσύ ήρθες αργότερα, στην αψάδα της μάχης.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:16 Εγώ μια φορά δεν την είπα ντελιβερά. Είπα ότι θεωρώ ότι έχει εστιατόριο και τους κεσέδες τους στέλνει για ντελίβερι. Δεν βλέπω, γιατί πρέπει να θιχτεί κάποιος γι'αυτό. Εδώ δε θίγονται οι πελάτες της, θα θιχτεί η ίδια; Και τεσπα, αν θίχτηκε, γιατί είπα να ανοίξουν οι μάγειροι νήμα να κράζονται μεταξύ τους, το είπα, γιατί διαλύετε το παρόν νήμα.
Καλά τα άλλα με τις μπαλοθιές και τα καράβια είναι ιστορίες γι'αγρίους.![]()
Πριν μια βδομάδα, η κατηραμένη γυνή δεχόταν προτάσεις γάμου, μέχρι που έγινε η στραβή.
Γι' αυτό έχω λιώσει στο γέλιο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έτσι ακριβώς είναι. Κι από άντρες οι Κρητικοί ξεχωρίζουν. Πέρα από την πλάκα.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:34Κοίτα, Κρητικές, Λαρισσαίες, Θεσσαλονικιές και Πατρινιές είναι οι Ελληνίδες με την μεγαλύτερη πέραση αντικειμενικά και για διαφορετικούς λόγους.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:22Εσύ ήρθες αργότερα, στην αψάδα της μάχης.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:16 Εγώ μια φορά δεν την είπα ντελιβερά. Είπα ότι θεωρώ ότι έχει εστιατόριο και τους κεσέδες τους στέλνει για ντελίβερι. Δεν βλέπω, γιατί πρέπει να θιχτεί κάποιος γι'αυτό. Εδώ δε θίγονται οι πελάτες της, θα θιχτεί η ίδια; Και τεσπα, αν θίχτηκε, γιατί είπα να ανοίξουν οι μάγειροι νήμα να κράζονται μεταξύ τους, το είπα, γιατί διαλύετε το παρόν νήμα.
Καλά τα άλλα με τις μπαλοθιές και τα καράβια είναι ιστορίες γι'αγρίους.![]()
Πριν μια βδομάδα, η κατηραμένη γυνή δεχόταν προτάσεις γάμου, μέχρι που έγινε η στραβή.
Γι' αυτό έχω λιώσει στο γέλιο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
moiraia ola
έχομε τηγανητά αμελέτητα και σουτζουκάκια
γιουβέτσι ειναι φλώρικο
φλωρικο φαγητο η σπεσιαλιτε του Καβαλιερε ;moiraia ola έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:36έχομε τηγανητά αμελέτητα και σουτζουκάκια
γιουβέτσι ειναι φλώρικο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γυναίκα, μη με στεναχωράς.moiraia ola έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:36έχομε τηγανητά αμελέτητα και σουτζουκάκια
γιουβέτσι ειναι φλώρικο
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Άσχετο αλλά έχεις φαγωθεί με το γιουβέτσι, ειλικρινά έλεος, προϋπήρξε μια κολοκυθόπιτα ομελέτα.
Εμένα το γιουβέτσι δεν με χάλασε, θα το έτρωγα. Επίσης, διέκρινα οριακά άψητο το κριθάρι, οπότε θα συνέχιζε να βράζει μες στα ζουμιά. Πιστεύω θα το έπινε, μαζί με το μέταλλο από τον κεσέ. Έξτρα θρεπτικά μεταλλικά στοιχεία. 2 σε 1.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
moiraia ola
ααααα ατάκα απ τα παλιά. Νταξ, θα τα μπήξωCavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:39Γυναίκα, μη με στεναχωράς.moiraia ola έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:36έχομε τηγανητά αμελέτητα και σουτζουκάκια
γιουβέτσι ειναι φλώρικο
![]()
η σχέση μας στηρίζεται στην κόντρα
ε κι ότι κάνει το κάνει σούπερ ντάξει
(άντε και του χρωστώ τόσα σήμερα )
Τα νηστίσιμα που ποστάριζε πριν το Πάσχα ήταν όλα ωραία.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:28στην αρχη - στην μαγειρικη - ανεβασε τρομερη πιτα + καποια τρομερα πιατα μετα αρχισε τα ''σπιτικα''' και τις ....κουζουλαδες στα παντα ολα εσπασε ολα τα επιπεδα γραφικοτητας κ ασχετοσυνηςNaida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:25Ναι αλλά στην αρχή σου έπεσε το σαγόνι, να τα λέμε κι αυτά. Κι εμάς που τοσα χρόνια πασχιζουμε μας ξινιζεις την μούρη. Και δεν με νοιάζει για μένα για τη φουκαριάρα τη ντοντ νοιαζομαι.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 19:16
πολυ πριν βεβαια την ειχα κραξει στο νημα με τους πυροβολισμους των προσφυγοπουλων κ στο νημα με τις μεθ κ τους ιταλους πολυ πιο αγρια - με τα αποτελεσματα της αιμομιξιας
περα απο το να το ριχνεις στο προσωπικο εχεις να πεις κατι για τις δεκαδες μεγαλοπαπαριες που εκτοξευσε ;
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-