!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσίπρας με γραβάτα
Re: Τσίπρας με γραβάτα
Συναγωνίζεται τον Μαδούρο ο καραγκιόζης.
- Dwarven Blacksmith
Θα έλεγα κι εγώ μπράβο αν δεν ήταν στη μέση η πεποίθεσή μου ότι μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει 2 χρόνια.
-
Uppercut
3 χρόνια και πολλά δισεκατομμύρια νέα μέτρα, χαμένα δισεκατομμύρια από την ανάπτυξη που δε πιάσαμε όταν έπρεπε, ένα κάρο επιπλέον δεσμεύσεις κι βεβαίως επιχειρούμενη έξοδο στις αγορές σε άλλο πλέον διεθνές περιβάλλον.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιουν 2018, 21:52 Θα έλεγα κι εγώ μπράβο αν δεν ήταν στη μέση η πεποίθεσή μου ότι μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει 2 χρόνια.
Ξεχάσαμε τα καπιταλ κοντρολ που έλεγαν ότι ήταν για κάτι μήνες και εκείνο το κιουι που θα παίρναμε. 
-
Uppercut
Και τις ζημιές του ΤΧΣ στα 36 δις. Τα εγκλήματα που έκαναν σε 3 χρόνια είναι τόσο πολλά που σίγουρα θα ξεχάσεις κάποια.Μηχανικός έγραψε: 22 Ιουν 2018, 21:59 Ξεχάσαμε τα καπιταλ κοντρολ που έλεγαν ότι ήταν για κάτι μήνες και εκείνο το κιουι που θα παίρναμε.![]()
Ενδιαφέρον έχει οτι ενεργοποίησαν τα τρολάκια για να πατάνε λάικ:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 43&catID=1
51 λάικ για τον Νταουλιέρη, ενώ συνήθως τα άρθρα έχουν κάπου 20 λάικ και ντισλάικ.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 43&catID=1
51 λάικ για τον Νταουλιέρη, ενώ συνήθως τα άρθρα έχουν κάπου 20 λάικ και ντισλάικ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ιεροσυλία να συγκρίνεται ο πουθενάς με τον ολετηρα.
Ε δε μπορουσαμε απ' ο,τι φαινεται. Επρεπε οι μαλακες να ξεσπασουν πριν το παρουν αποφαση και στρωθουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιουν 2018, 21:52 Θα έλεγα κι εγώ μπράβο αν δεν ήταν στη μέση η πεποίθεσή μου ότι μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει 2 χρόνια.
+ τα μνημονιακα μετρα που υλοποιησαν οι ΑΝΕΛ σε 3 χρονια οι ΝΔΣΟΚ ακομα θα τα παιζανε καθυστερηση.
enaon έγραψε: 22 Ιουν 2018, 20:44δεν θυμάμαι τι λές, είμαστε στην μεταμνημονιακή εποχή, κενό χαρτί.
Μπράβο σε όλους μας παιδιά, τέλος η ανηφόρα, τώρα πάλι επιστροφή στην κανονικότητα.
Αυτη ειναι η κανονικοτητα. Το 1981-2009 ηταν η εκτροπη.
- Otto Weininger
Τελικά αγαπητέ foscilis ο ανθελληνισμός ήταν πάνω από την οικονομία ε ;
Καλώς ήλθες
Καλώς ήλθες
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Northern Spirit
Εμεις που εχουμε ζησει δεκαετια του '80 και μετα Κωστακηδες, ΓΑΠηδες κλπ δεν μας λεει τιποτε ο Τσιπρας..Γατακι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Επιστροφή στην κανονικότητα...Otto Weininger έγραψε: 22 Ιουν 2018, 22:18 Τελικά αγαπητέ foscilis ο ανθελληνισμός ήταν πάνω από την οικονομία ε ;
Δεν κερδίζει κάτι ο νταουλιέρης με αυτές τις γελοιότητες, θα έπρεπε να τις αποφύγει.
- Μαυροβασίλης
δες την αναλυσάρα μου στο σχετικό- ο κοντός έζησε τον μύθο του απόψε, την υπέρτατη και καθολική αυτοπραγμάτωσηkameron έγραψε: 23 Ιουν 2018, 00:20 Δεν κερδίζει κάτι ο νταουλιέρης με αυτές τις γελοιότητες, θα έπρεπε να τις αποφύγει.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Uppercut
Λινκ;Μαυροβασίλης έγραψε: 23 Ιουν 2018, 00:51δες την αναλυσάρα μου στο σχετικό- ο κοντός έζησε τον μύθο του απόψε, την υπέρτατη και καθολική αυτοπραγμάτωσηkameron έγραψε: 23 Ιουν 2018, 00:20 Δεν κερδίζει κάτι ο νταουλιέρης με αυτές τις γελοιότητες, θα έπρεπε να τις αποφύγει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 565 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-
- 36 Απαντήσεις