!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Cecily Anne
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Εν τω μεταξύ έχει φωτό με χέστρα, την καμπίνα τη βλέπει κανένας; Λοιπόν έχει κουζίνα-καμπίνα σε ένα και χέστρα ξεχωριστά; Διότι βλέπω μαζί με τις βότκες ένα μαξιλάρι.
Ας με βοηθήσει κάποιος.
Άσχετο, αλλά αν ενδιαφέρεται κανείς για 10 μέτρα πλεούμενο, να σας στείλω λινκς με Ιστιοπλοϊκό , χωράει 6 πριγκίπισσες, απλά δε θα έχουν και οι 6 ατομική τηλεόραση.
Δεν κρατάω προμήθεια.

Άσχετο, αλλά αν ενδιαφέρεται κανείς για 10 μέτρα πλεούμενο, να σας στείλω λινκς με Ιστιοπλοϊκό , χωράει 6 πριγκίπισσες, απλά δε θα έχουν και οι 6 ατομική τηλεόραση.
Δεν κρατάω προμήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 11 Μάιος 2020, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
τι να δουμε ..με το καθε τρολλι που οσο μεγαλυτερες πιπες γραφει τοσο πιο πιστευτο γινεται κ βρισκει κ υποστηρικτες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ευχαριστως να ενδιαφερθω αν μου πεις πρωτα τεκμηριο κ φορολογια για το 10 μετρο ...Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:17 Εν τω μεταξύ έχει φωτό με χέστρα, την καμπίνα τη βλέπει κανένας; Λοιπόν έχει κουζίνα-καμπίνα σε ένα και χέστρα ξεχωριστά; Διότι βλέπω μαζί με τις βότκες ένα μαξιλάρι.Ας με βοηθήσει κάποιος.
Άσχετο, αλλά αν ενδιαφέρεται κανείς για 10 μέτρα πλεούμενο, να σας στείλω λινκς με ιστιοφόρο, χωράει 6 πριγκίπισσες, απλά δε θα έχουν και οι 6 ατομική τηλεόραση.
Δεν κρατάω προμήθεια.
![]()
με σκαφος συγγενων κανα μετρο +κατι μικροτερο απο τα 9,80 παμε χρονια για ψαρεματα κυνηγια στα νησια σ/΄κ κ τριημερα
εχω ανεβασει φωτο στο πχορουμ κ θα ελθει η ''νικι '' να μας πουλησει σανο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 11 Μάιος 2020, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Πού να ξέρω; Και βαριέμαι να ψάξω.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:26ευχαριστως να ενδιαφερθω αν μου πεις πρωτα τεκμηριο κ φορολογια για το 10 μετρο ...Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:17 Εν τω μεταξύ έχει φωτό με χέστρα, την καμπίνα τη βλέπει κανένας; Λοιπόν έχει κουζίνα-καμπίνα σε ένα και χέστρα ξεχωριστά; Διότι βλέπω μαζί με τις βότκες ένα μαξιλάρι.Ας με βοηθήσει κάποιος.
Άσχετο, αλλά αν ενδιαφέρεται κανείς για 10 μέτρα πλεούμενο, να σας στείλω λινκς με ιστιοφόρο, χωράει 6 πριγκίπισσες, απλά δε θα έχουν και οι 6 ατομική τηλεόραση.
Δεν κρατάω προμήθεια.
![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Παιδιά εσείς φαγωθήκατε να σας γράψω τον τύπο σας τον έγραψα μετά αρχίσατε να λέτε πράματα που δεν στέκουν αλλά να το παίζεται και ειδικοί.
Σας βάζω ένα παρόμοιο τρεχαντήρι το όποιο είναι με χάλια διαρρύθμιση κακά συντηρημένο που του έβγαλε τα βίντζια το έκανε σαν να μην πω τι για να δείτε περίπου τι χώρους έχει εσωτερικά.
Τι θέλετε από μένα εγώ είμαι αυτή που απέφευγα την συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα εσείς με πιέζατε.
Τι είναι αυτό που αντιπαθείτε σε μένα;
Μου έχετε δώσει τόσα ονόματα διαφορετικά.
Έχετε πεί τόσα ψέματα για μένα.
Μέχρι και ντελιβερά με είπατε.
Εσείς έχετε πολλά προβλήματα , εγώ είμαι όχι μόνο αυθεντική αλλά και ειλικρινέστατη.
Σας βάζω ένα παρόμοιο τρεχαντήρι το όποιο είναι με χάλια διαρρύθμιση κακά συντηρημένο που του έβγαλε τα βίντζια το έκανε σαν να μην πω τι για να δείτε περίπου τι χώρους έχει εσωτερικά.
Τι θέλετε από μένα εγώ είμαι αυτή που απέφευγα την συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα εσείς με πιέζατε.
Τι είναι αυτό που αντιπαθείτε σε μένα;
Μου έχετε δώσει τόσα ονόματα διαφορετικά.
Έχετε πεί τόσα ψέματα για μένα.
Μέχρι και ντελιβερά με είπατε.
Εσείς έχετε πολλά προβλήματα , εγώ είμαι όχι μόνο αυθεντική αλλά και ειλικρινέστατη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Θα το βρει ο Καβαλιερε που ειχε απορια - πως ισως το δηλωναν για ερασιτεχνικοCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:27Πού να ξέρω; Και βαριέμαι να ψάξω.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:26ευχαριστως να ενδιαφερθω αν μου πεις πρωτα τεκμηριο κ φορολογια για το 10 μετρο ...Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:17 Εν τω μεταξύ έχει φωτό με χέστρα, την καμπίνα τη βλέπει κανένας; Λοιπόν έχει κουζίνα-καμπίνα σε ένα και χέστρα ξεχωριστά; Διότι βλέπω μαζί με τις βότκες ένα μαξιλάρι.Ας με βοηθήσει κάποιος.
Δεν κρατάω προμήθεια.
![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όταν κάποιος κουκλάρει την λέξη τρεχαντήρι και βρίσκει κάτι δεν σημαίνει ότι γίνετε ειδικός στα τρεχαντήρια.
Ούτε όποιος κουκλάρει μια συνταγή ή ένα ταψί ή ένα τηγάνι γίνετε μάγειρας.
Απλά γίνετε ειδικός στο κουκλάρισμα.
Απλά γίνετε ειδικός στο κουκλάρισμα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
ΕχμCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:43Ρε δεν είπα να της πεις ΟΥΑΟΥ έκανες κάτι τέλειο. Αλλά δεν μπορεί να την πηγαίνεις πίπα κώλο 200 ποστ για το ίδιο το γαμημένο βραστό συκώτι. ΟΚ θα το βράζει έτσι, θα το ανεβάζει έτσι, δε θα αλλάξει η συνταγή, πάμε παρακάτω.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:41 απο κουλα αλλο τπτ
δεν γνωριζω βεβαια ποιος - ποια - ποιοι τρολλαρουν με το νικ Νικι - αλλα ειναι σιγουρο πως μας εχουν πεθανει στην μουφα και δεν εχουν ιδεα για τι μιλανε -γενικα οχι μονο για μαγειρικη .
με τις φορουμιτισσες τι να κανουμε ;
να ανεβαζει γ να γραφει πχ η Ναιδα η Μπλουζ η οποια να ναι παπαρια κ να κανουμε ουαου;
οταν ειναι κατι καλο το λεμε - κ φυσικα δεν εχουμε κανει κλικα - κ μεταξυ μας σκοτωνομαστε
ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝ.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οτι πεις .....''κουκλα'' μουNiki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:53 Όταν κάποιος κουκλάρει την λέξη τρεχαντήρι και βρίσκει κάτι δεν σημαίνει ότι γίνετε ειδικός στα τρεχαντήρια.
Απλά γίνετε ειδικός στο κουκλάρισμα.![]()

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι ψάρεμα κάνετε;Niki έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:10Μηχανικός έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:21Είχες δίκιο μας δουλεύει ψιλό γαζί.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 13:00
η αληθεια ειναι οτι γραφονται τερατα κ πωλουνται φυκια κ ενω μας τρολλαρουν αγρια προσεχουμε μην πληγωσουμε τα αισθηματα μια αγνης χωριατας '' Κρητικοπουλας ''![]()
καθε μερα γιορτη - χθες ηταν το '' γιουβετσι''με την τρομερη κοπη στη σπαλα που δεν γνωριζαν οι χασαπακλες
![]()
σημερα τα παραδοσιακα τρεχαντηρια των 9.80 μετρων![]()
![]()
![]()
με ιδιωτικη καμπινα για την κορη του αφεντικου με ολα τα τεχνολογικα καλουδια
γελανε και οι χανοι.
Τρεχαντήρι 9,8 μέτρων επαγγελματικό που έχει καμπίνα με τηλεόραση για την κόρη του καπετάνιου.
![]()
![]()
![]()
![]()
Παράδειγμα κάτι τέτοιο δεν έχει καμπίνες;
https://www.car.gr/20012788-greek#modal
Είσαστε αυθεντίες σε όλαμα όλα τα ξέρετε μα όλα όλα όλα !!!
Αφού σας έγραψα πάμε για ψάρεμα και μπορεί να κάνουμε και τρεις μέρες.
Δεν θα είχαμε να κοιμηθούμε; Μια κουζινίτσα; μια τουαλέτα;![]()
Στο Σχέδιο 4 φαίνονται οι Ναυπηγικές Γραμμές ενός Βαρκαλά με τα εξής χαρακτηριστικά: Μήκος ολικό 13,20 μ., μήκος ισάλου 12,60 μ. πλάτος 4,50 μ., έξαλα πλώρης μέχρι το κατάστρωμα 1,20 μ., έξαλα πλώρης μέχρι την κουπαστή 1,76 μ., έξαλα πρύμης μέχρι το κατάστρωμα 0,96 μ., έξαλα πρύμης μέχρι την κουπαστή 1,40 μ., βύθισμα 1,50 μ. Παρόμοια με το Βαρκαλά είναι η Συμιακή Σκάφη, και οι Μικροί Βαρκαλάδες. Η Συμιακή Σκάφη κατασκευάζονταν μόνο στη Σύμη σε μήκη της τάξης των 10 μ. Η παπαδιά της ήταν υπερυψωμένη και το κοράκι της ευθύγραμμο και με μεγάλη κλίση προς τα πρώρα. Οι Μικροί Βαρκαλάδες είναι συνήθως βάρκες μήκους μικρότερου των 8 μ., με καθρέπτη πρύμης και ονομάζονται Παπαδιές. Στην ΎδραCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:13 Έβαλες το βαρκαλά για τρεχαντήρι που ο μέσος βαρκαλάς είναι 15 μ; Εντάξει φούμο.
Έντιτ: Το άρθρο του άγι τους δίνει σε μήκη 4,90 – 5,20 μ. Έβρασα λίγο, θα ρωτήσω φάδερ επί τούτου.
κατασκευαζόταν με την ονομασία Βαρκαλάδες της Ύδρας, σε μήκη 4,90 – 5,20 μ
κατι μπερδεψες μαλλον
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αναφερόμουν σε όλες τις φωτο (πάνω και δεξιά) της σελίδας.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:05ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:02Αυτά είναι πολύ μικρότερα από 9 μ. Γύρω στα 5.5 είναι.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:53
Γιατί οι τράτες που είναι μικρότερες, φτάνουν τα 15.
Δες τα 9 m με τι μοιάζουν.
https://www.car.gr/11994367-jeanneau-cap-camarat-9-0-cc
E τώρα σε αυτό γράφει ότι έχει προσωπική της καμπίνα.![]()
Αφενός γράφει πόσα είναι, αφετέρου 5.5 μέτρα είναι βάρκα https://www.car.gr/21174109-smartwave-sw-4800
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά μου είχε πει μια πρώην πχωρουμικη ψυχή που τώρα βρίσκεται μακρυά, πως το πρεζαδικο(πχωρουμ) είναι σκληρό μέρος, λίγο να μην είσαι καλά ψυχολογικά εκει μέσα ετελειωσες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έχετε κολλήσει ρε φίλε με τη κοπέλα. Ρε αφήστε τον κόσμο να μαγειρεύει και να ταξιδεύει όπως γουστάρει. Ωρε τι είστε εσείς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-