!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αρθρο στο left με ενδιαφερον τιτλο :Κείμενο του συντρόφου Γ.Κ, συλληφθέντα στη Κυψέλη: Τι θα πούνε αυτοί οι εγκληματίες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
LETO
Phorum.gr user: LETO

Re: Αρθρο στο left με ενδιαφερον τιτλο :Κείμενο του συντρόφου Γ.Κ, συλληφθέντα στη Κυψέλη: Τι θα πούνε αυτοί οι εγκληματ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Και προφανως το συγγενικο μου προσωπο δεν εννοουσε καμια νομιμη διαδικασια. Εννοουσε σε ελεγχους να μην διεκδικω τα δικαιωματα μου, γιατι αν θελουν μου φορτωνουν κατηγοριες χωρις να τις εχω κανει. Και οπως βλεπεις, τον ακουσα. Κακως για την αξιοπρεπεια μου. Γι αυτο και λεω τιμη και δοξα σε οσους διεκδικουν το οποιο δικιο τους. Γιατι ξερω κι εχω δει με τα ματια μου τι ειναι ικανοι να κανουν, αν τυχεις σε αρχιδια.
Von Mackensen

Re: Αρθρο στο left με ενδιαφερον τιτλο :Κείμενο του συντρόφου Γ.Κ, συλληφθέντα στη Κυψέλη: Τι θα πούνε αυτοί οι εγκληματ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

LETO έγραψε: 11 Μάιος 2020, 13:28
Von Mackensen έγραψε: 11 Μάιος 2020, 13:13

Κόντρα στην αστυνομία; Εάν κόντρα σημαίνει να δείχνεις απείθεια να αντιστέκεσαι να βρίζεις τότε αυτά είναι ποινικά και αν το να σε τυλίξει σε μια κόλα χαρτί σημαίνει τη νομιμη διαδικασία που ακολουθείται για τα παραπάνω τότε να σου πω ότι οι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν έχουμε κανένα θέμα.
Εχω φαει ξυλο εντελως αποκλητα στον ηλεκτρικο απο ματ (πηγαινοντας γηπεδο)

εχω φαει σφαλιαρα σε ελεγχο γιατι ...κατεβαζα αργα το παντελονι μου

μου εχει βρισει τη μανα ματατζης σε απλη ερωτηση που του εκανα στον περιβαλλοντα χωρο του οακα

σε ελεγχο στη γειτονια μου, ετυχε να περναει η μανα μου και ρωτησα τον αστυνομικο αν μπορω να παω της πω να μην ανησυχει και οτι ειναι ενας απλος ελεγχος. Απαντηση αστυνομικου δυνατα για να ακουσει η μανα μου : σε λιγο που θα σε δει με τις χειροπεδες θα ανησυχησει ετσι κι αλλιως.

Αυτα σε μενα που ειμαι ο πιο φιλησυχος ανθρωπος, που δεν κανω ουτε τροχαιες παραβασεις, που τους υποστηριζω οταν βρισκομαι σε συζητηση που ακουγονται υποκριτικες πιπες για acab και 1312.

Σκεψου τι κανουν σε αλλους.

Η δουλεια της αστυνομιας ειναι να συλλαμβανει οσους πρεπει και να ειναι τυπικη και σεβασμια σε καθε πολιτη μεχρι αποδειξεως οτι εχει κανει κατι κακο.

Αυτη ακριβως η λογικη σου, οτι εισαι φυσιολογικος ανθρωπος επειδη δεν συχναζεις σε μερη που γινονται ελεγχοι, οπως και το αλλο που λεει ο under οτι ελα μωρε σιγα μην πιστεψουμε τον αλλο οτι κατεβηκε με τις πυτζαμε και ηταν αθωος, ειναι το προβλημα.

Φίλε μου ο καθένας κρίνει με βάση τις εμπειρίες του, όπως κάνεις εσύ έτσι και εγώ και ο under. Έλεγχοι γίνονται παντού φυσικά έχω ελεγχθει και εγώ στο αμάξι και πεζός και δε μιλάω για τώρα που είμαι μαντράχαλος και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε όσοι ξέρω. Και ναι είναι πρόβλημα τύποι που κάθε λίγο και λιγάκι πιάνονται με τις πιτζάμες με τη γίδα στην πλατη και τελικά αποδεικνύεται ότι έχουν ξανασυλληφθει στο παρελθόν για τα ίδια και τα ίδια.
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Κι εγω εχω ελεγχθει 10 φορες χωρις να αντιμετωπησω το παραμικρο προβλημα. Ευγενεστατοι και τυπικοτατοι οι αστυνομικοι. Και μαλιστα ειμαι ανθρωπος που τους σεβομαι, πχ αν πετυχω διας στο δρομο μου θα τους πω μια καλησπερα γιατι αυτα τα παιδια θα τρεξουν να σωσουν εμενα και τους δικους μου αν γινει κατι, διακινδυνεοντας τη ζωη τους. Υπαρχουν ομως οι εξαιρεσεις. Και τις εξαιρεσεις σε αυτο το θεμα δεν ειναι να τις παιρνεις ελαφρα τη καρδια. Γιατι καποια μερα μπορει καποιος να θεωρει οτι πιαστηκε με τη γιδα στην πλατη καποιο συγγενικο σου προσωπο, και το προσωπο αυτο στην πραγματικοτητα να ειναι αθωος. Δεν θα σου αρεσει τοτε. Η αστυνομια πρεπει να ειναι τυπικη, ακριβως γιατι εχει μεγαλη εξουσια στα χερια της και οι αυγοκεφαλοι βουλευτες που υποσχονταν τανκς στην ερτ και μετα εβγαζαν σελφι με τα ματ, πρεπει να τιμωρουνται σκληρα.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

LETO έγραψε: 11 Μάιος 2020, 13:52 Κι εγω εχω ελεγχθει 10 φορες χωρις να αντιμετωπησω το παραμικρο προβλημα. Ευγενεστατοι και τυπικοτατοι οι αστυνομικοι. Και μαλιστα ειμαι ανθρωπος που τους σεβομαι, πχ αν πετυχω διας στο δρομο μου θα τους πω μια καλησπερα γιατι αυτα τα παιδια θα τρεξουν να σωσουν εμενα και τους δικους μου αν γινει κατι, διακινδυνεοντας τη ζωη τους. Υπαρχουν ομως οι εξαιρεσεις. Και τις εξαιρεσεις σε αυτο το θεμα δεν ειναι να τις παιρνεις ελαφρα τη καρδια. Γιατι καποια μερα μπορει καποιος να θεωρει οτι πιαστηκε με τη γιδα στην πλατη καποιο συγγενικο σου προσωπο, και το προσωπο αυτο στην πραγματικοτητα να ειναι αθωος. Δεν θα σου αρεσει τοτε. Η αστυνομια πρεπει να ειναι τυπικη, ακριβως γιατι εχει μεγαλη εξουσια στα χερια της και οι αυγοκεφαλοι βουλευτες που υποσχονταν τανκς στην ερτ και μετα εβγαζαν σελφι με τα ματ, πρεπει να τιμωρουνται σκληρα.

Στο ότι υπάρχουν εξαιρέσεις δε διαφωνώ. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα υπάρξουν σε οποιαδήποτε κοινωνια και αν αποδειχτεί οποιαδήποτε κακοποίηση από αστυνομικό όργανο η κατάχρηση εξουσίας φυσικά την καταδικάζω. Δυστυχώς σε μια μη κανονική χώρα όπως είμαστε εμείς που έχει αυξημένες συγκρούσεις ανάμεσα σε αστυνομία και πολίτες (θυμίζω μέχρι πρόσφατα σχετικά το πάρτι που γίνονταν κάθε βράδυ σχεδόν στα εξαρχεια) αντίστοιχα θα υπάρχουν και αυξημένα περιστατικά αδικαιολογητης βίας. Δυστυχώς....
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

52 χρονών άνθρωπος κάνει φάρσες στην αστυνομία και μετά μου λέτε πως η αριστερά δεν είναι πνευματική ασθένεια.
Σίγουρα δέρνει και την μάνα του για τη σύνταξη αν ζει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”