!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:41 απο κουλα αλλο τπτ
δεν γνωριζω βεβαια ποιος - ποια - ποιοι τρολλαρουν με το νικ Νικι - αλλα ειναι σιγουρο πως μας εχουν πεθανει στην μουφα και δεν εχουν ιδεα για τι μιλανε -γενικα οχι μονο για μαγειρικη .

με τις φορουμιτισσες τι να κανουμε ;
να ανεβαζει γ να γραφει πχ η Ναιδα η Μπλουζ η οποια να ναι παπαρια κ να κανουμε ουαου;
οταν ειναι κατι καλο το λεμε - κ φυσικα δεν εχουμε κανει κλικα - κ μεταξυ μας σκοτωνομαστε
Ρε δεν είπα να της πεις ΟΥΑΟΥ έκανες κάτι τέλειο. Αλλά δεν μπορεί να την πηγαίνεις πίπα κώλο 200 ποστ για το ίδιο το γαμημένο βραστό συκώτι. ΟΚ θα το βράζει έτσι, θα το ανεβάζει έτσι, δε θα αλλάξει η συνταγή, πάμε παρακάτω.

ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:33 Έχω άπειρο πρόβλημα με το ότι μου έχετε εξαφανίσει όλες τις φορουμίτισσες.
Κατά τη γνώμη μου, οι φορουμίτισσες που έχουν αποσυρθεί απλώς βαριούνται τις αντιπαραθέσεις με τους μάνατζερς, που την είδαν σκαρμούτσοι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:42
Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:39
Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:35
Ο Περσέας δεν είχε παιδικό πάρκο;
Ναι, αλλά είναι και γαστρονόμος. Επίσης είχε κάνει ταβερνιάρης και ο Αντρέας.
Ο Αντρέας με τα ληγμένα σαλάμια ήταν ταβερνιάρης; Ε να αυτά μου γράφετε και τρελαίνομαι. Στο Μπακάλης είχα μείνει.
καλααα 0 μπακαλης οταν τον ρωτησα δεν ηξερε το μπατουτο κ το σοφριτο αλλα ηταν αριστος γνωστης της ιταλικης κουζινας κ μαστερ στις μπολωνιεζ :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:43
Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:41 απο κουλα αλλο τπτ
δεν γνωριζω βεβαια ποιος - ποια - ποιοι τρολλαρουν με το νικ Νικι - αλλα ειναι σιγουρο πως μας εχουν πεθανει στην μουφα και δεν εχουν ιδεα για τι μιλανε -γενικα οχι μονο για μαγειρικη .

με τις φορουμιτισσες τι να κανουμε ;
να ανεβαζει γ να γραφει πχ η Ναιδα η Μπλουζ η οποια να ναι παπαρια κ να κανουμε ουαου;
οταν ειναι κατι καλο το λεμε - κ φυσικα δεν εχουμε κανει κλικα - κ μεταξυ μας σκοτωνομαστε
Ρε δεν είπα να της πεις ΟΥΑΟΥ έκανες κάτι τέλειο. Αλλά δεν μπορεί να την πηγαίνεις πίπα κώλο 200 ποστ για το ίδιο το γαμημένο βραστό συκώτι. ΟΚ θα το βράζει έτσι, θα το ανεβάζει έτσι, δε θα αλλάξει η συνταγή, πάμε παρακάτω.

ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝ.
αν ειναι ολα να τα βραζει- ολα να τα κετσαπωνει ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:44
Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:33 Έχω άπειρο πρόβλημα με το ότι μου έχετε εξαφανίσει όλες τις φορουμίτισσες.
Κατά τη γνώμη μου, οι φορουμίτισσες που έχουν αποσυρθεί απλώς βαριούνται τις αντιπαραθέσεις με τους μάνατζερς, που την είδαν σκαρμούτσοι. :lol:
Εγώ σοβαρά θα αρχίσω να ανεβάζω όλες τις αποτυχίες μου για σπάσιμο. Ειδικά, αν είναι τίποτα τρομερά χοντρό, καμμένο, λάσπη κλπ. Οριακά είμαι έτοιμη να βγάλω φωτό τους ντολμάδες του μπαμπά μου. Έχε χάρη που δεν τους έκανα εγώ. :011:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:47
Εγώ σοβαρά θα αρχίσω να ανεβάζω όλες τις αποτυχίες μου για σπάσιμο. Ειδικά, αν είναι τίποτα τρομερά χοντρό, καμμένο, λάσπη κλπ. Οριακά είμαι έτοιμη να βγάλω φωτό τους ντολμάδες του μπαμπά μου. Έχε χάρη που δεν τους έκανα εγώ. :011:
Κάνε παιδί να δεις καλό. Κατηγορεί τον πατέρα της.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:50 Κάνε παιδί να δεις καλό. Κατηγορεί τον πατέρα της.
Έχεις φάει πολλές φορές ντολμάδες με άγριο ρύζι;
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:52
Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:50 Κάνε παιδί να δεις καλό. Κατηγορεί τον πατέρα της.
Όχι, βέβαια. Αλλά κι εσύ, ας το έτρωγες από ευγένεια. Τον στεναχώρησες που έμεινες νηστική. :lol:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:54
Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:52
Όχι, βέβαια. Αλλά κι εσύ, ας το έτρωγες από ευγένεια. Τον στεναχώρησες που έμεινες νηστική. :lol:
Εφαγα 2. :102:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:50
Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:47

Κάνε παιδί να δεις καλό. Κατηγορεί τον πατέρα της.
Η Σεσιλυ ειναι μαιτρ στις μπηχτες - χρονια παρακολουθουσα με θαυμασμο την καριερα της στο ειδος - τοσο υπεροχα διατυπωμενες - δυσδιακριτες κ διπλης αναγνωσης -απαρατηρητες στους μη ψυλλιασμενους - αριστουργηματικες.
Τα μπρουταλ της στο ισιο απλα καλουτσικα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σέσι, τα ντισλάικ :D στην Niki, άρχισαν να πέφτουν βροχή από τη στιγμή που ανέφερε τους δίμετρους Κρητικούς.

Ε, αυτό ήταν καίριο χτύπημα στην αχίλλειο πτέρνα όλων των μέχρι τότε ένθερμων υποστηρικτών της.

Μα να τους πει τέτοιο πράμα; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:02 Σέσι, τα ντισλάικ :D στην Niki, άρχισαν να πέφτουν βροχή από τη στιγμή που ανέφερε τους δίμετρους Κρητικούς.

Ε, αυτό ήταν καίριο χτύπημα στην αχίλλειο πτέρνα όλων των μέχρι τότε ένθερμων υποστηρικτών της.

Νίκι, κράτα και για μένα κανένα που μ'αρέσουν τα ντούκια. :roll:

ΥΓ. Έχει δίμετρους η Κρήτη; Δεν έχω ιδέα :smt005:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:02 Σέσι, τα ντισλάικ :D στην Niki, άρχισαν να πέφτουν βροχή από τη στιγμή που ανέφερε τους δίμετρους Κρητικούς.

Eμένα δεν είναι αυτό, και θα απολογηθώ παρ΄ό,τι έχετε δει πως δεν την κράζω χοντρά, και της μιλώ με ευγένεια, και το 70% των φαγητών της το επαινώ. Εγώ έπαθα κάτι τις, όταν άκουσα νέα κοπέλα να λέει, περπατάει με κάμα και πιστόλι. Όταν το λες αυτό, το να αποφύγεις να σου κάνουν καζούρα είναι αδύνατο. Θεός ο υδροχόος που έγραψε, πως αν τραυματιστεί κανείς εργάτης τον πυροβολεί να μην υποφέρει.
:smt005:
Ε, εντάξει. Κι αν σου λένε πως αυτό δεν είναι ακριβώς το μέτρο, αλλά γραφικότητα, να λες πως τα θες για τη δουλειά σου, λες και γεννηθήκαμε σε σουίτα του Βρεττανία και δεν βγήκαμε ποτέ εκτός Αθήνας, αφού όλοι κωλόβλαχοι είμαστε, κι έχουμε σόγια κτηνοτρόφους, γεωργούς και ψαράδες.
Κατά τα άλλα τη συμπαθώ και είναι ευγενέστατη. Δεν μου μίλησε ποτέ σε αγενή τόνο, κι αυτό είναι το βασικό για μένα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Αγις

σημερα δεν μαγειρεψα - πρωτοφανες :003: - αλλα τελειωσε επιτελους μια απλη κατασκευη τπτ ιδιαιτερο για ψησιματα σε σουβλες + αμεση φωτια για μεζεκλικια - στον κηπο .
Αυριο ξεκιναω πυρωματα να στρωνει σιγα σιγα + να μαζευω χρημα στον κουμπαρα για αγορα μοτερ για τις αλυσιδες του μηχανισμου .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Cavaliere έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:13
Κατά τα άλλα τη συμπαθώ και είναι ευγενέστατη. Δεν μου μίλησε ποτέ σε αγενή τόνο, κι αυτό είναι το βασικό για μένα.
Κι ο Δον Κορλεόνε ευγενής ήταν. Πολύ βασικό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”