Ανοησίες. Ο λιγούρης είναι εθισμένος στο φαγητό όπως ο καπνιστής στη νικοτίνη. Και τα δύο σκοτώνουν και η παχυσαρκία μερικές φορές ακόμα περισσότερο. Καπνιστή που θα φτάσει τα 80 μπορεί να δεις. Πατσόχοντρο πολύ δύσκολα.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:46Καμία ευαισθησία. Μπερδεύεσαι. Εδώ δεν μιλάμε για κάποιον που του αρέσει η μάσα γιατί είναι λιγούρης. Για παράδειγμα, ο πατέρας μου είναι σε ανάλογη κατηγορία. Θα κάτσουμε στο τραπέζι και αν δεν σηκωθούμε δεν το κλείνει το ρημάδι, θα τρώει μέχρι να σκάσει, γιατί είναι μπροστά του. Ε δεν τον πιάνω από το χεράκι... Πετάω ένα ΣΩΝΕΙ ρε πατέρα θα φας και εμάς στο τέλος, συνέρχεται και το κόβει.panos291 έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:42 Όταν πεις σε κάποιον που έχει τσιγαροβήχα "κοψτο ρε μαλακα, θα σε σκοτώσει αυτό το πράγμα" είναι όλα οκ.
Όταν πεις σε καποιον άλλον που είναι 1,70 και 130 κιλά και ξέρεις ότι κατεβάζει τον αγλεορα, "κοίτα τα χάλια σου, κόψε το φαΐ γιατί θα πεθάνεις", εκεί τους πιάνουν όλους οι ευαισθησίες.
Μην μπερδεύεστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Antigeist
Re: Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
- Cecily Anne
Αυτο το λες με καποια βάση; Εχεις δηλαδή τα στατιστικά ας πούμε να μας κανεις μια εμπεριστατωμένη σύγκριση ή ειναι εμπειρία ζωής; Ας πούμε η προγιαγιά μου πεθανε εκατό παρα κατι και ηταν σαν μπάλα! Παιζει η μονη γωνια που είχε πανω της να ηταν του πι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
μια και καταλήξατε πως είναι αρρώστια και η αρρώστια έχει πλάκα

[περιμένω φατσούλες έτσι?]
πάντως το ότι εκφράζεστε με αυτό το τρόπο κάποιοι αναφερόμενοιAntigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:51
Ανοησίες. Ο λιγούρης είναι εθισμένος στο φαγητό όπως ο καπνιστής στη νικοτίνη. Και τα δύο σκοτώνουν και η παχυσαρκία μερικές φορές ακόμα περισσότερο. Καπνιστή που θα φτάσει τα 80 μπορεί να δεις. Πατσόχοντρο πολύ δύσκολα.
στα κιλά των άλλων, δικό σας πρόβλημα φανερώνει
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Antigeist
Πολύ σπάνια περίπτωση αλλά η σύγχρονη ιατρική κάνει θαύματα. Ας είναι καλά τα χάπια που έπαιρνε και τα νοσοκομεία στα οποία έτρεχε.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:57 Αυτο το λες με καποια βάση; Εχεις δηλαδή τα στατιστικά ας πούμε να μας κανεις μια εμπεριστατωμένη σύγκριση ή ειναι εμπειρία ζωής; Ας πούμε η προγιαγιά μου πεθανε εκατό παρα κατι και ηταν σαν μπάλα! Παιζει η μονη γωνια που είχε πανω της να ηταν του πι.
- Cecily Anne
Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:00Πολύ σπάνια περίπτωση αλλά η σύγχρονη ιατρική κάνει θαύματα. Ας είναι καλά τα χάπια που έπαιρνε και τα νοσοκομεία στα οποία έτρεχε.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:57 Αυτο το λες με καποια βάση; Εχεις δηλαδή τα στατιστικά ας πούμε να μας κανεις μια εμπεριστατωμένη σύγκριση ή ειναι εμπειρία ζωής; Ας πούμε η προγιαγιά μου πεθανε εκατό παρα κατι και ηταν σαν μπάλα! Παιζει η μονη γωνια που είχε πανω της να ηταν του πι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα πήγαινα στοίχημα ότι η γιαγιά σου μπορεί να ήταν σαν μπάλα αλλά ήταν σε συνεχή κίνησηCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:57 Αυτο το λες με καποια βάση; Εχεις δηλαδή τα στατιστικά ας πούμε να μας κανεις μια εμπεριστατωμένη σύγκριση ή ειναι εμπειρία ζωής; Ας πούμε η προγιαγιά μου πεθανε εκατό παρα κατι και ηταν σαν μπάλα! Παιζει η μονη γωνια που είχε πανω της να ηταν του πι.
Γιατί υπάρχουν υπέρβαροι ή χοντροί/ες (η απαγορευμένη λέξη
Κάθε περίπτωση, είναι διαφορετική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 11 Μάιος 2020, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Antigeist
Πες ότι δεν είμαστε τόσο ευαίσθητοι (=σεμνότυφοι) όσο θα ήθελες. Αν, λέμε αν είσαι παχύσαρκη εντάξει δεν πειράζει. Όλοι κάνουμε λάθη. Αλλά πλιζ προσπάθησε να κόψεις την μανία με το φαΐ και βγαίνα έξω να περπατήσεις και με το καιρό να τρέξεις λίγο. Αν έχεις χρόνο προτείνω σχολή χορού. Υγειά και χρόνια στη ζωή σου θα δώσεις.νύχτα έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:59πάντως το ότι εκφράζεστε με αυτό το τρόπο κάποιοι αναφερόμενοιAntigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:51
Ανοησίες. Ο λιγούρης είναι εθισμένος στο φαγητό όπως ο καπνιστής στη νικοτίνη. Και τα δύο σκοτώνουν και η παχυσαρκία μερικές φορές ακόμα περισσότερο. Καπνιστή που θα φτάσει τα 80 μπορεί να δεις. Πατσόχοντρο πολύ δύσκολα.
στα κιλά των άλλων, δικό σας πρόβλημα φανερώνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antigeist την 11 Μάιος 2020, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάποιοι άνθρωποι βιώνουν τον Σατανά και τις υπερβολές του συνέχεια αλλά αδυνατούν να τον αναγνωρίσουν. Έχει γίνει το πιο οικείο μέρος του περιβάλλοντός τους.
-
Antigeist
Δηλαδή δεν πήρε ποτέ χάπια; Δεν πήγε ποτέ νοσοκομείο; Ε τι να πω; Καλά γονίδια έχεις.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:03Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:00Πολύ σπάνια περίπτωση αλλά η σύγχρονη ιατρική κάνει θαύματα. Ας είναι καλά τα χάπια που έπαιρνε και τα νοσοκομεία στα οποία έτρεχε.Cecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:57 Αυτο το λες με καποια βάση; Εχεις δηλαδή τα στατιστικά ας πούμε να μας κανεις μια εμπεριστατωμένη σύγκριση ή ειναι εμπειρία ζωής; Ας πούμε η προγιαγιά μου πεθανε εκατό παρα κατι και ηταν σαν μπάλα! Παιζει η μονη γωνια που είχε πανω της να ηταν του πι.Η προγιαγιά μου; Πέθανε σπίτη η καημένη από βαθειά γεράματα. Ξαναλέω, αν έχεις κάποια στατιστικά να δούμε να κάνουμε μια ωφέλιμη σύγκριση, βάλτα στο τραπέζι. Το να μηδενίζεις καταστάσεις εμπειρικά δεν μου λέει κάτι, διότι έχω αντίθετη εμπειρία.
- Cecily Anne
Κοίτα, εγώ μια ζωή τη θυμάμαι τρομερά κοντή και στρογγυλή. Βέβαια ήταν τόσο κοντή που ειλικρινά αυτή με μια μπριζόλα θα έπρεπε να παχαίνει, αν δεν έκανε δουλείες. Μες στο σπίτι ασταμάτητη, πάντα κάτι έκανε, ισχύει. Λογικά, θα πρέπει να ήταν τρομερά δραστήρια, διότι μεγάλωσε 4 παιδιά, ένα σκασμό εγγόνια και εγώ σκέψου που είμαι δισέγγονη, την έχασα στα 25 μου, οπότε μέχρι κι εμένα με έζησε ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:06Θα πήγαινα στοίχημα ότι η γιαγιά σου μπορεί να ήταν σαν μπάλα αλλά ήταν σε συνεχή κίνησηCecily Anne έγραψε: 11 Μάιος 2020, 14:57 Αυτο το λες με καποια βάση; Εχεις δηλαδή τα στατιστικά ας πούμε να μας κανεις μια εμπεριστατωμένη σύγκριση ή ειναι εμπειρία ζωής; Ας πούμε η προγιαγιά μου πεθανε εκατό παρα κατι και ηταν σαν μπάλα! Παιζει η μονη γωνια που είχε πανω της να ηταν του πι.το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.
Γιατί υπάρχουν υπέρβαροι ή χοντροί/ες (η απαγορευμένη λέξη)που έχουν ενέργεια για 10 και φυσιολογικοί που έτσι και τους φυσήξεις θα πέσουν.
Κάθε περίπτωση, είναι διαφορετική.
Η πιο αηδιαστική μάσα που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι να έχει βάλει μπροστά την γαβάθα με τα σαλιγκάρια και το ρύζι (κοκκινιστό) και να ακούω τους ήχους που τα ρούφαγε. Καλά εννοείται δεν αγγίζω σαλιγκάρια.
Νοσοκομείο όχι το λέω με σιγουριά. Χάπια δε θυμάμαι. Να έπαιρνε κανένα πίεσης; Θα ρωτήσω. Η γιαγιά από το άλλο σόι που πέθανε 88, μια φορά νοσηλεύτηκε με γαστρεντερίτιδα και ήταν η τελευταία της, αλλά αυτή ήταν φετόνι και πανήψηλη.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:08 Δηλαδή δεν πήρε ποτέ χάπια; Δεν πήγε ποτέ νοσοκομείο; Ε τι να πω; Καλά γονίδια έχεις.
βρε συ, έχω παραπανίσια από τη μέρα που γεννήθηκα, δενAntigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:07 Πες ότι δεν είμαστε τόσο ευαίσθητοι (=σεμνότυφοι) όσο θα ήθελες. Αν, λέμε αν είσαι παχύσαρκη εντάξει δεν πειράζει. Όλοι κάνουμε λάθη. Αλλά πλιζ προσπάθησε να κόψεις την μανία με το φαΐ και βγαίνα έξω να περπατήσεις και με το καιρό να τρέξεις λίγο. Αν έχεις χρόνο προτείνω σχολή χορού. Υγειά και χρόνια στη ζωή σου θα δόσεις.
μ ενοχλεί μια λέξη μεμονωμένη
όλοι εσείς που ασχολείστε τόσο με την εμφάνιση των άλλων
(διότι αν αναφερόσασταν και νοιαζόσασταν για την υγεία των
άλλων, δεν θα χρησιμοποιούσατε τέτοιες εκφράσεις) δείχνει
κάτι πιο βαθύ, που ειλικρινά τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει
να εξηγήσω, πάντως σχετίζεται σίγουρα με την αισθητική ή
κάτι πιο βαθύ, πάντως είναι δικό σας πρόβλημα αποκλειστικά
ακόμη κι αν βλέπατε αποτελέσματα εξετάσεων φυσιολογικά
πάλι πατσόχοντρους θα τους λέγατε και πάλι θα σας απασχολούσαν, μα
γιατί συμβαίνει αυτό;
οι άνθρωποι γενικότερα έχουν την τάση να προσπαθούν
να ερμηνεύσουν την κατάσταση κάποιου, παρατηρώντας
τα κιλά του, κι είναι κάτι που δεν τους αφορά πραγματικά καθόλου
εδώ είπατε χοντρή την 1,70 με 75 κιλά
προσωπικά δεν έχω μανία με το φαγητό, τα προβλήματα υγείας
που έχω δεν σχετίζονται με τα επιπλέον κιλά μου, και γενικότερα
δεν μου έχουν δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στη ζωή μου
απ όσα θα δημιουργούσαν σε άνθρωπο με διαφορετικό σωματότυπο,
ούτε σε σχέσεις, ούτε στον επαγγελματικό τομέα (στα ρούχα ναι)
εσύ μπορείς να μου πεις γιατί σου έρχεται η λέξη "πατσόχοντρος"
όταν θέλεις ν αναφερθείς σε κάποιον παχύσαρκο/ υπέρβαρο κτλ;
ναι, έχεις δίκιο είναι μόνο 10-15 κιλά πάνω από το κανονικό της βάρος
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- EKPLIKTIKOS
Εγω προσωπικά δεν αναφέρομαι καθολου στο αισθητικό κομματι γιατι περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Όμως νοιάζομαι για το well being των δικών μου. Κ γω ο ιδιος μπορώ να πέσω να αυτοκτονήσω αμα θέλω, αλλα σκεψου οτι αφήνω κ μια οικογένεια πίσω. Σε αυτο το επιπεδο το θεωρώ εγωιστικό λίγο.νύχτα έγραψε: 11 Μάιος 2020, 15:20
βρε συ, έχω παραπανίσια από τη μέρα που γεννήθηκα, δεν
μ ενοχλεί μια λέξη μεμονωμένη
όλοι εσείς που ασχολείστε τόσο με την εμφάνιση των άλλων
(διότι αν αναφερόσασταν και νοιαζόσασταν για την υγεία των
άλλων, δεν θα χρησιμοποιούσατε τέτοιες εκφράσεις) δείχνει
κάτι πιο βαθύ, που ειλικρινά τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει
να εξηγήσω, πάντως σχετίζεται σίγουρα με την αισθητική ή
κάτι πιο βαθύ, πάντως είναι δικό σας πρόβλημα αποκλειστικά
ακόμη κι αν βλέπατε αποτελέσματα εξετάσεων φυσιολογικά
πάλι πατσόχοντρους θα τους λέγατε και πάλι θα σας απασχολούσαν, μα
γιατί συμβαίνει αυτό;
οι άνθρωποι γενικότερα έχουν την τάση να προσπαθούν
να ερμηνεύσουν την κατάσταση κάποιου, παρατηρώντας
τα κιλά του, κι είναι κάτι που δεν τους αφορά πραγματικά καθόλου
εδώ είπατε χοντρή την 1,70 με 75 κιλά![]()
προσωπικά δεν έχω μανία με το φαγητό, τα προβλήματα υγείας
που έχω δεν σχετίζονται με τα επιπλέον κιλά μου, και γενικότερα
δεν μου έχουν δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στη ζωή μου
απ όσα θα δημιουργούσαν σε άνθρωπο με διαφορετικό σωματότυπο,
ούτε σε σχέσεις, ούτε στον επαγγελματικό τομέα (στα ρούχα ναι)
εσύ μπορείς να μου πεις γιατί σου έρχεται η λέξη "πατσόχοντρος"
όταν θέλεις ν αναφερθείς σε κάποιον παχύσαρκο/ υπέρβαρο κτλ;
Εγω προσωπικά οταν λεω παχύσαρκους εννοώ ανθρώπους που αυτό τους κάνει κακο στη ζωη τους, οχι τα 10 κιλα παραπάνω. Συμφωνώ μαζι σου οτι δε μας πεφτει λογος. Σε τιποτα δε μας πεφτει λογος, ο καθε άνθρωπος ειναι ελευθερος αλλα υπάρχουν συνέπειες για τους δικούς μας κ είναι δικαίωμά τους να στενοχωριουνται
αν και είναι πολυπαραγοντολογικό το ζήτημα, εκτός από την πρώτη
στα αριστερά, εγώ εδώ δεν βλέπω καμία χοντρή, και όλες οι κυρίες είναι στα 70 κιλά,
αλλά και με 5 κιλά παραπάνω δεν θα υπήρχε τεράστια διαφορά

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 4333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono