έχω χοντρό βύσμαelchav έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:28Γιατί δεν έχεις φάει Μπαν ακόμα, τότε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
mpiftekopoiimeno burger
Re: Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Να μην μπαίνετε σε ασανσέρ μαζίmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:28έχω χοντρό βύσμα![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ποια ρε; Εσθήρ;the comet the course the tail έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:21είναι αιμοβόρο.
με είχε σκυλοβρίσει σε μια γυναικεία περσόνα που είχα σε κάποια φάση.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δεν ξέρω πραγματικά από που μπορεί προκύπτει αλλά είναι περίεργο. Αυτό.elchav έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:24 Once you go fat, you can definetely go back, δεν είναι θέμα τέτοιας φύσεως.
Εσένα σε πειράζω γιατί είσαι στις μπάλες σου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Antigeist
Από περιέργεια πόσο χοντρούλα ήταν αυτή που μπήκες; Εγώ πάνω από 70 κιλά δεν θα μπορούσα να μπω ποτέ. Βασικά με δυσκολία θα έμπαινα πάνω από 65. Αλλά ούτε και κάτω των 50 κιλών. Σε σκελετούς δεν μπαίνω. Βέβαια δεν έχω κανένα πρόβλημα. Να τρώει (ή ας πίνει) τόσο πολύ ή όσο λίγο θέλει ο καθένας. Δική του η υγεία. Αλλά δεν μπορώ και να χαίρομαι που είμαστε τόσο παχύσαρκο έθνος ούτε μπορώ να χαίρομαι που θεωρούνται "μοντέλα" γυναίκες με τη σιλουέτα του χάρουelchav έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:11Ναιδούλα την παλεύεις;Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:06 Μωρέ elchav, πόσο είσαι πια; 15; ή είσαι μεγαλύτερος και έχεις κολλήσει στα 15; είναι δυνατόν να θεωρείς ότι κάτι είπες αν πεις τον άλλο χοντρή, κοντή, άσχημη, αδερφή κτλ; μου κάνει εντύπωση γιατί γενικά δείχνεις να έχεις αλλες στροφές. Τι σκαλωματα παίζουν;
Εγώ μίλησα για ανθρώπους με νοσογονο παχυσαρκία που δικαιολογούνται με πρόφαση το body shaming και το "εγώ νιώθω άνετα" ενώ δεν έχουν κάποια ψυχολογική αιτία ή έστω κάτι σαν θυρεοειδή. Και αυτό είναι μια μαλακία που έχει περάσει σε νέο κόσμο. Επισήμανα, δε, ότι δε μιλάω για περιπτώσεις που κάποια η κάποιος έχει μερικά κιλακια παραπάνω. Tbh, έχω μπει κι εγώ μια φορά σε χοντρούλα για την εμπειρία.
Εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι δεν ειναι οκ να έχεις ΒΜΙ 28, θα σου δημιουργήσει προβλήματα.
Και ξαφνικά έσκασε η άλλη να με βρίσει όντας μπουκωμενη με μαγιονέζα και σαλαμοτύρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antigeist την 11 Μάιος 2020, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είμαι σίγουρος.
Ήταν γύρω στο 1,70 και θεωρώ πως είχε καβατζωσει τα 75 κιλά
Θα μας κρίνει όλους ο Θεός
Ήταν γύρω στο 1,70 και θεωρώ πως είχε καβατζωσει τα 75 κιλά
Θα μας κρίνει όλους ο Θεός
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Και για να ξεκαθαρίσω το τοπίο, εννοείται προτιμώ μια γυναίκα με καμπύλες (βυζγιά, love handles κτλ) παρά μια γυναίκα που είναι πετσι και κόκκαλο στα όρια της ανορεξίας.
Πριν μίλησα για νοσογόνες καταστάσεις
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
mpiftekopoiimeno burger
όχι όλους, τους χουντολάγνους οννεδίτες θα σας δικάσει η προοδευτική πτέρυγα του Κυριάκου
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Είσαι πιο πετυχημένος στην πρόσληψη αχρειαστων θερμίδων παρά στις πολιτικές τοποθετήσεις των μελώνmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:36όχι όλους, τους χουντολάγνους οννεδίτες θα σας δικάσει η προοδευτική πτέρυγα του Κυριάκου
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Όχι ρε δεν σου αξίζουν τα love handles και τα βυζγια. Να πας στα μονδελα.elchav έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:36 Και για να ξεκαθαρίσω το τοπίο, εννοείται προτιμώ μια γυναίκα με καμπύλες (βυζγιά, love handles κτλ) παρά μια γυναίκα που είναι πετσι και κόκκαλο στα όρια της ανορεξίας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σπάνε εύκολα αυτέςNaida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:43 Όχι ρε δεν σου αξίζουν τα love handles και τα βυζγια. Να πας στα μονδελα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Antigeist
Έρευνες λένε ότι τα μεγάλα βυζγια είναι προτίμηση των σεξιστών. Το πιστεύεις;Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:43Όχι ρε δεν σου αξίζουν τα love handles και τα βυζγια. Να πας στα μονδελα.elchav έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:36 Και για να ξεκαθαρίσω το τοπίο, εννοείται προτιμώ μια γυναίκα με καμπύλες (βυζγιά, love handles κτλ) παρά μια γυναίκα που είναι πετσι και κόκκαλο στα όρια της ανορεξίας.
Όχι.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:46Έρευνες λένε ότι τα μεγάλα βυζγια είναι προτίμηση των σεξιστών. Το πιστεύεις;Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:43Όχι ρε δεν σου αξίζουν τα love handles και τα βυζγια. Να πας στα μονδελα.elchav έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:36 Και για να ξεκαθαρίσω το τοπίο, εννοείται προτιμώ μια γυναίκα με καμπύλες (βυζγιά, love handles κτλ) παρά μια γυναίκα που είναι πετσι και κόκκαλο στα όρια της ανορεξίας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:46Έρευνες λένε ότι τα μεγάλα βυζγια είναι προτίμηση των σεξιστών. Το πιστεύεις;Naida έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:43Όχι ρε δεν σου αξίζουν τα love handles και τα βυζγια. Να πας στα μονδελα.elchav έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:36 Και για να ξεκαθαρίσω το τοπίο, εννοείται προτιμώ μια γυναίκα με καμπύλες (βυζγιά, love handles κτλ) παρά μια γυναίκα που είναι πετσι και κόκκαλο στα όρια της ανορεξίας.
εννοείς να τα φουσκώνουν με ορμόνες ή να φοράνε ψεύτικα;
-
Antigeist
Δεν ξέρω, αρκεί να είναι μεγάλα. Πάντως για να αρέσουν σε κάποιον οι τεράστιες ψεύτικες μπάλες του brazzers πρέπει να είναι λίγο μπουνταλάς οπότε γιατί όχι και λίγο σεξιστής;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 00:47
εννοείς να τα φουσκώνουν με ορμόνες ή να φοράνε ψεύτικα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 4333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono