Εκανα 5.5 ωρες hiking. Στειλε και μενα.Niki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:33 Οι τσαντούλες έφυγαν πιο νωρίς σήμερα σχόλασαν από τις 6+00 κάνανε τα μπάνια τους και τώρα θα φάνε.
Επιτέλους θα ξεκουραστώ και γώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Cecily Anne
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:34Εκανα 5.5 ωρες hiking. Στειλε και μενα.Niki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:33 Οι τσαντούλες έφυγαν πιο νωρίς σήμερα σχόλασαν από τις 6+00 κάνανε τα μπάνια τους και τώρα θα φάνε.
Επιτέλους θα ξεκουραστώ και γώ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Cecily Anne
Μανέστρα. Και παιζει να εχει ρίξει και κρασι...Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:33ειναι και νερουλη αδετη η μπλουμοσαλτσα θα ρουφαει σαν σφουγγαρι ....
γιουβετσι υποτιθεται πως ειναι αυτο η κανω λαθος ;
Στείλτε να κανω Μπλουμ εγω μες στο Τσουκαλι λεμεεε
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ενα συνηθισμενο αυγο ειναι που πωλειται κατα εκατομμυρια - μαζικης παραγωγης δλδ δεν χρειαζεται να γινεις κακοςmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:29 Αγι επειδή ψωνίζω χρονια από την λαϊκή αυτη και θα πρέπει να τον προσπερνάω χωρις να χαιρετάω, μπορείς να εξηγήσεις τι κακό έχει....δεν έχω ιδεα αλλα μην γίνω κακός για λεπτομερειες
απλα ψαξε στην περιοχη σου για κατι καλο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mpiftekopoiimeno burger
Αρα παραδέχεσαι οτι σκοπεύεις να ρωτήσεις;Niki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:26Άσε να σας γνωρίσω λίγο πρώτα.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:24Νίκη γιατί δεν λες του κυρίου κομετ τι σπουδασες στην αθηνα; στο κατω κατω και γω θέλω να μάθωNiki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:22
Έτριψα μια σακούλα να τους δώσω όποιος θέλει να βάλει εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει θέλω να μυρίζομαι τα αρώματα όχι το τυρί.![]()
Εγώ δεν ρώτησα τίποτα για κανένα ακόμα.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Ανάπιασα το προζύμι από τώρα γιατί με βλέπω να πέφτω ξερή.
Είμαι από τις 5 στην κουζίνα.
Αύριο στις 5 πάλι εκεί.
13,5 ώρες.
Ήθελα να γράψω την συνταγή για τα ρολάκια θα το κάνω ή αύριο ή μεθαύριο.
Καληνύχτα σε όλους.
Αύριο στις 5 πάλι εκεί.
13,5 ώρες.
Καληνύχτα σε όλους.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Καλή ξεκούραση!Niki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:41 Ανάπιασα το προζύμι από τώρα γιατί με βλέπω να πέφτω ξερή.
Αύριο στις 5 πάλι εκεί.
13,5 ώρες.
Καληνύχτα σε όλους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Le Mondempiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:40Αρα παραδέχεσαι οτι σκοπεύεις να ρωτήσεις;Niki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:26Άσε να σας γνωρίσω λίγο πρώτα.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:24
Νίκη γιατί δεν λες του κυρίου κομετ τι σπουδασες στην αθηνα; στο κατω κατω και γω θέλω να μάθω
Εγώ δεν ρώτησα τίποτα για κανένα ακόμα.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σήμερα η lodge Πρέπει να δώσει του Αγη ποσοστά. Έβαλα και εγώ μια παραγγελία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
weber - lodge - foker - lagostina .... απο παντου ερχονται τα ποσοστα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Αχ ειχα βαλει στο μάτι μια χύτρα Λαγκοστινα... τελικα ειχα υπέρβαρη βαλίτσα και δεν την έφερα ποτε.
Και της μάνας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Είμαι καινούριος στο είδος, πριν κανέναν μήνα και, το έμαθα. Αλλά έχει στάνταρ ιστορία και αν την τηρήσεις πιάνει. Κατ΄αρχάς δεν είναι γιουβέτσι, έτσι; Στο γιουβέτσι το κάνεις όλο το πακέτο, δεν ρίχνεις το σαλτσοκρέας επάνω από το κριθαράκι. Λοιπόν, θα σου πω ένα τρικ που κι εγώ δεν ήξερα: Όσο ακόμα το γιουβατσάκι κολυμπά σαν τρελό στο λάδι, το αποσύρεις από τη φωτιά και το εκθέτεις στον κρύο αέρα. Σε δέκα λεπτά έχει γίνει τζάμι. Σου στέλνω να δεις πώς μου βγήκε τις 2 φορές που το έκανα.

Εδώ με κότα.
Κι εδώ με μόσχο. Στην μία φωτογραφία ακόμα δεν έχει πιει το λάδι του και είναι εκτεθειμένο στον κρύο αέρα. Στην άλλη είναι φυσικά πολύ αργότερα. Αλλά το δικό σου έχει άλλη φιλοσοφία, είναι σα να έκανες έκανες το κριθαράκι και να έριξες επάνω την σάλτσα του.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-