!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οταν ανεβασε τη φωτογραφια - παρασυρθηκα κ εφαγα το γιουβετσι που ειχα κρατησει για βραδυ...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εμένα πάντως, μου κόλλησε να κάνω ρολό με μαρμελάδα βύσιννο και σφολιάτα.
Δεν έχω ιδέα πως θα βγει αλλά θα το δοκιμάσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
mpiftekopoiimeno burger
Και εδω μπεργκερ μονο με κιμα (οχι από άποψη, βιαζόμουν να φάω)
Η φωτο το αδικει λιγο. Το θυμήθηκα λόγω πικλοσυζητησης.

Ναιδα το αβοκάντο μου χε τελειώσει....

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Το αβοκάντο δεν είναι για μπέργκερ με τηγανητά αυγά και μπιφτέκια και τυριά.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:52 Και εδω μπεργκερ μονο με κιμα (οχι από άποψη, βιαζόμουν να φάω)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
βραστο αβοκαντο θα πηγαινεNaida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:57Το αβοκάντο δεν είναι για μπέργκερ με τηγανητά αυγά και μπιφτέκια και τυριά.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:52 Και εδω μπεργκερ μονο με κιμα (οχι από άποψη, βιαζόμουν να φάω)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mpiftekopoiimeno burger
Έχεις από περσυ φιλενάδα; αλλιώς έναν μηνα υπομονή να φτιάξουμε βύσσινο. Έχω παλιές συνταγές της βεφας που κακά τα ψέματα ειναι η τελευταία σεφ που κρατάς τις αναλογίες της συνταγης της απροβληματιστα και δεν βγαίνει μάπα....ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:51 Εμένα πάντως, μου κόλλησε να κάνω ρολό με μαρμελάδα βύσιννο και σφολιάτα.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Έλα και μου περνιεστε και για μύστες.
Δεν χρειάζεται καθόλου μαγειρεμα οπότε γιατί να το βράσεις;Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:00βραστο αβοκαντο θα πηγαινεNaida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:57Το αβοκάντο δεν είναι για μπέργκερ με τηγανητά αυγά και μπιφτέκια και τυριά.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:52 Και εδω μπεργκερ μονο με κιμα (οχι από άποψη, βιαζόμουν να φάω)
Ναιδα το αβοκάντο μου χε τελειώσει....![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
να αλλαξεις προμηθευτη αυγωνmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:01Έχεις από περσυ φιλενάδα; αλλιώς έναν μηνα υπομονή να φτιάξουμε βύσσινο. Έχω παλιές συνταγές της βεφας που κακά τα ψέματα ειναι η τελευταία σεφ που κρατάς τις αναλογίες της συνταγης της απροβληματιστα και δεν βγαίνει μάπα....ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:51 Εμένα πάντως, μου κόλλησε να κάνω ρολό με μαρμελάδα βύσιννο και σφολιάτα.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:03Έλα και μου περνιεστε και για μύστες.
Δεν χρειάζεται καθόλου μαγειρεμα οπότε γιατί να το βράσεις;
γιατι .......ολα τα βραζεις ολα τα κετσαπωνεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mpiftekopoiimeno burger
Γιατί;Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:03να αλλαξεις προμηθευτη αυγωνmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:01Έχεις από περσυ φιλενάδα; αλλιώς έναν μηνα υπομονή να φτιάξουμε βύσσινο. Έχω παλιές συνταγές της βεφας που κακά τα ψέματα ειναι η τελευταία σεφ που κρατάς τις αναλογίες της συνταγης της απροβληματιστα και δεν βγαίνει μάπα....ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:51 Εμένα πάντως, μου κόλλησε να κάνω ρολό με μαρμελάδα βύσιννο και σφολιάτα.![]()
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
ειναι μαπαmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:11Γιατί;Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:03να αλλαξεις προμηθευτη αυγωνmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:01
Έχεις από περσυ φιλενάδα; αλλιώς έναν μηνα υπομονή να φτιάξουμε βύσσινο. Έχω παλιές συνταγές της βεφας που κακά τα ψέματα ειναι η τελευταία σεφ που κρατάς τις αναλογίες της συνταγης της απροβληματιστα και δεν βγαίνει μάπα....Από την λαϊκή παίρνω. Δεν εχω πολλές επιλογές στην αθηνα.
ψαξε αλλου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay