!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατι την πεφτουν ολοι στον Χρήστο Λούλη για το σεξιστικό σποτ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Γιατι την πεφτουν ολοι στον Χρήστο Λούλη για το σεξιστικό σποτ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:15
Η διαφημιστική καμπάνια των 20 εκατομμυρίων για τον κορονοϊό συνεχίζει να προκαλεί σκάνδαλα! Ένα από τα σποτ με πρωταγωνιστή τον κ.Χ.Λούλη, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων κυρίως από τον γυναικείο πληθυσμό και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι το αποσύρει! Καλό είναι να μας πει και πόσο το πληρώσαμε, όπως καλό θα ΄ναι στο τέλος αυτής της κρίσης να δοθεί και αναλυτικός λογαριασμός για το τι και γιατί πληρώθηκε.
https://www.militaire.gr/quot-tsampa-ta ... prokalese/

Πόσο ακριβώς κόστισε αυτό, και για ποιό λόγο πληρώθηκε, αφού είναι δωρεάν δια νόμου ο τηλεοπτικός χρόνος?
Ο Μέτζης του Νεούκτη γελάει απ' τον τάφο του.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Λοιπόν, γιατί κατάντησε κουραστικό:

Είναι σημείο της εποχής και το έχει γεννήσει η σταδιακά αυξανόμενη ευαισθησία απέναντι στην γκρίνια των κομπλεξικών αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πειστώ ότι δεν υπάρχει γενικότερη κατεύθυνση πίσω από αυτές τις γελοιότητες. Στο εξωτερικό, αναφέρομαι στην Δύση, οι καταστάσεις είναι πολύ πιο ακραίες από αυτήν αλλά δυστυχώς σιγά σιγά ο καρκίνος της πολιτικής ορθότητας κάνει μετάσταση και στην χώρα μας. Μην θίξεις τον έναν, μην στενοχωρήσεις τον άλλον, μην αδικήσεις τον δείνα. Φτάνουμε στο σημείο να μην μπορούμε να μιλήσουμε! Και ποιοι είναι αυτοί που πρωτοστατούν σε αυτήν την πρωτοφανή λογοκρισία; Σωστά μαντέψατε, οι δικαιωματιστές!

Δεν χρειάζεται καμία δικαιολογία και καμία εξήγηση για να αρνηθούμε να γίνουμε μέρος αυτής της υστερίας. Επειδή μου αρέσει το χιούμορ σαν άνθρωπο και το θεωρώ πολύ σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης επικοινωνίας αλλά και επειδή δεν δέχομαι με τίποτα να ασκείται έλεγχος στο τι θα πω δημόσια ή ιδιωτικά, δηλώνω κάθετα αντίθετος σε αυτές τις πρακτικές και ξεκαθαρίζω ότι θα συνεχίσω να λέω ότι θέλω, όσο θέλω και όπως θέλω.

Έχω ποντιακές ρίζες αλλά λέω ποντιακά ανέκδοτα και γελάω μ' αυτά. Γιατί δεν είμαι κομπλεξικός να νομίζω ότι όλος ο κόσμος με έχει βάλει στο στόχαστρο και μου επιτίθεται για να με μειώσει, χωρίς κανένα όφελος για τον ίδιο (= ηλίθια συνομωσιολογία).

Όποιος θέλει να πει ποντιακά ανέκδοτα, να λέει ποντιακά ανέκδοτα. Σε όποιον δεν αρέσει ας κλείσει τ' αυτιά του.

Όποιος θέλει να πει ανέκδοτα με ξανθιές, να λέει ανέκδοτα με ξανθιές. Σε όποιον δεν αρέσει ας κλείσει τ' αυτιά του.

Όποιος θέλει να πει ανέκδοτα με Εβραίους, να λέει ανέκδοτα με Εβραίους. Σε όποιον δεν αρέσει ας κλείσει τ' αυτιά του.

Όποιος θέλει να πει ανέκδοτα με ομοφυλόφιλους, να λέει ανέκδοτα με ομοφυλόφιλους. Σε όποιον δεν αρέσει ας κλείσει τ' αυτιά του.

Δεν αναγνωρίζουμε καμιά κοινωνική ομάδα ως άξια λεκτικής προστασίας. Κάτι τέτοιο θα υποβίβαζε όλες αυτές τις ομάδες, θα τις υποτιμούσε, σε αντίθεση με ότι ισχυρίζονται οι δικαιωματιστές. Ας αφήσουμε λοιπόν τους ταλιμπανισμούς γιατί η υπερβολή θα οδηγήσει στην αντίδραση και θα φτάσουμε στο άλλο άκρο, όπου θα χρειαστεί να πληρώσουμε πολύ ακριβά την σημερινή μας κοντοφθαλμία.

Λάθος η απόσυρση του σποτ, λάθος ακόμα και το να δοθεί απάντηση στις υστερίες. Και μόνο που δόθηκε απάντηση, ακόμα και αν το σποτ δεν κατέβαινε, οι υστερίες αύξησαν το ειδικό τους βάρος.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Στύγιος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:19
Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:15
Η διαφημιστική καμπάνια των 20 εκατομμυρίων για τον κορονοϊό συνεχίζει να προκαλεί σκάνδαλα! Ένα από τα σποτ με πρωταγωνιστή τον κ.Χ.Λούλη, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων κυρίως από τον γυναικείο πληθυσμό και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι το αποσύρει! Καλό είναι να μας πει και πόσο το πληρώσαμε, όπως καλό θα ΄ναι στο τέλος αυτής της κρίσης να δοθεί και αναλυτικός λογαριασμός για το τι και γιατί πληρώθηκε.
https://www.militaire.gr/quot-tsampa-ta ... prokalese/

Πόσο ακριβώς κόστισε αυτό, και για ποιό λόγο πληρώθηκε, αφού είναι δωρεάν δια νόμου ο τηλεοπτικός χρόνος?
Ο Μέτζης του Νεούκτη γελάει απ' τον τάφο του.
Πάλι τρώνε οι Δεξιοί, δηλαδή. Και το απέσυραν κιόλας. Τόσο ζώα.
Και ο Ερμύς φωνάζει πάλι γι' αυτούς που ψήφισαν οχι στο δημοψήφισμα. Παράνοια.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύγιος

Δηλαδή τι θες να κάνουμε τα θκα μας πιδιά δε θα φαν ,ααα;;
mpiftekopoiimeno burger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mpiftekopoiimeno burger »

Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:21Ερμύς
Συναγονηστη παη το μάτη μου
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

Αναρχικοί κάνουν παράνομες συγκεντρώσεις και ΣΠΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ στην Αθήνα εν μέσω οικονομικής ύφεσης με την αστυνομία να πετάει χαρταετό, οι ΟΛΜΕτζίδες λένε χύμα φάτσα φόρα πως δεν θα πάνε για δουλειά χωρίς να έχουν απολυθεί ακόμα, σποτάκι για μέτρα υγείας κατεβαίνει λίγες ώρες μετά γιατί δεν άρεσε σε 10 (δέκα) ζαίοικα bots στο twitter. Τι έγινε ρε μάγκες; Ξαναβγάλαμε ΣΥΡΙΖΑ; Γυρίσαμε πάλι στην δοξασμένη δεκαετία 2008-2018;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:25
Δεν είσαι και το πιο κοφτερό μαχαίρι στο συρτάρι, ε?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:01
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:58
AlienWay έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:48

Τα έχουμε πει πολλές φορές:

Εστω ότι τα στερεότυπα υπάρχουν και ότι ορίζονται σαφώς. Στην περίπτωση αυτή, ο χαρακτήρας που υποδυεται η Λέχου στο δικό της σποτ, είναι και αυτός, ένα στερεότυπο. Είναι δηλαδή ένας τύπος γυναίκας που υφίσταται στον έξω κόσμο.

Επομένως όλα τα στερεότυπα υπάρχουν, όλα είναι σεξιστικά και από εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει αν θα ενοχληθεί (τριγκαριστεί) από αυτά.

Η εξώθηση σε αυτολογοκρισία αποτελεί ένα σοβαρό σύγχρονο πρόβλημα και προσωπικά σκασίλα μου αν έχει να κάνει με σεξισμό ή όχι.
Εδώ χρησιμοποίησες ένα δικό σου ορισμό, όχι τον κοινά αποδεκτό. Όχι, δεν είναι κάθε χαρακτήρας ένα στερεότυπο. Μπορεί να είναι αρχέτυπο, όμως δεν είναι απαραίτητο να είναι στερεότυπο.

Παράδειγμα. Έχουμε έναν εστιάτορα, που είναι τσιγκούνης και εκμεταλλεύεται τους υπαλλήλους του. Αυτό είναι ένα αρχέτυπο.
Προσλαμβάνουν εμένα να διασκευάσω αυτό το σενάριο. Αμέσως λέω ότι ο χαρακτήρας θα λέγεται Σέκελστάιν και θα είναι ένας Εβραίος με γαμψή μύτη. Αυτό είναι ένα στερεότυπο.
Με απορρίπτουν ευγενικά, ο επόμενος υποψήφιος λέει ότι θα είναι Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής. Αυτό είναι μια ενσάρκωση του ίδιου αρχετύπου, που δεν είναι στερεότυπο.

Όσο για τη αυτολογοκρισία είναι εκτός του scope της συζήτησης που κάνω εδώ. Πρώτα βρίσκουμε αν είναι σεξιστικό κάτι ή όχι, και μετά το μεταφέρουμε παρακάτω ως input ή το πετάμε και στα σκουπίδια.
Είσαι μια όαση στην έρημο.
Εικόνα
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύγιος

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:16 Ποιοι όλοι; Γιατί εγώ μόνο κάτι τρολάκια και υστερικές περσόνες του τουίτα βλέπω. Αυτό το πράγμα δεν είναι αγώνας για ισότητα, υστερία είναι.
Καλά , και για το σκόιλ ελικίκου έτσι λέγατε, αλλά μετά έπεσε χλεποθύελλα :lol:
Τομπούλο ,πάει κι αυτό ,έπεσε άδοξα στη χλέπα :smt005:
Στύγιος

Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:29
Νεούδι είναι , θα μάθει, αρκεί να μη είναι θρασύς γιατί θα πέσει φάπα.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Τί είναι το σκόιλ ελικίκου? νέος ιός?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Στύγιος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:32
Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:29

Νεούδι είναι , θα μάθει, αρκεί να μη είναι θρασύς γιατί θα πέσει φάπα.
Χιούμορ δεν έχει, μυαλουδάκι δεν έχει να σκεφτεί λίγο να το καταλάβει. Τεσπα, αυτό που λες ισχύει.
Και επί του θέματος:
Εικόνα

To 'χω ξαναπεί, όποια είναι φεμινίστρια, να την στείλουμε ΥΠΟΡΧΕΩΤΙΚΑ να ζήσει 1 χρόνο στη Σαουδική Αραβία. Να δούμε μετά αν θα βρίσκει "πατριαρχική" τη Δύση. Θα γυρίσει και θα 'ναι αγγελούδι.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύγιος

Σουβλίτσα έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:34 Τί είναι το σκόιλ ελικίκου? νέος ιός?
:o :o OMG
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Λέγε μωρέ και άσε τα ωωω!!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Στύγιος