συνάντηση Τιτάνων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η φιλοζωία είναι πράγμα άρρωστο και ακραίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η φιλοζωία είναι πράγμα άρρωστο και ακραίο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
όχι εσύ φιληνάδε, οι άλλοι
-
mpiftekopoiimeno burger
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Ηρθε κ η κερκίδα . διαιτητής λείπει .
καλέ για τους από πάνω σου το είπα αφού
και σου έκανα παράθεση διότι κι εγώ γέλασα
τυπε μου . παρανόησα ,νύχτα έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:15 καλέ για τους από πάνω σου το είπα αφού
χα χα ευτυχως ακομα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο,
εγω αυτη την ατυχια την θεωρω παρασημο
-
Antigeist
Δεν είναι βρώμικο πράγμα η αιδοιολειχία αν έχει φροντίσει προηγουμένως η έχουσα το αιδοίον να πλυθεί στην περιοχή. Εντάξει το να χώνεις μέσα στον κόλπο τη γλώσσα είναι ανθυγιεινή πράξη και επικίνδυνη αλλά που είναι το πρόβλημα στο να ερεθίσεις με την γλώσσα την κλειτορίδα της συντρόφου σου; Δώσε λιγάκι απόλαυση παραπάνω στη γυναίκα που σε αγαπά ρε κάφρε.
-
Γιάννης
Κάνει μπαμ ότι δεν ξέρεις από γάτες...Antigeist έγραψε: 09 Μάιος 2020, 20:34Όχι για πλάκα. Από φόβο ή από ανάγκη για φαΐ. Μόνο ο άνθρωπος είναι ικανός να σκοτώνει ως σπορ ή για λόγους πρεστίζ ζώα.
-
Antigeist
Δηλαδή;
-
Γιάννης
Οι γάτες σκοτώνουν και για πλάκα και για πρεστίζ, σε μεγαλύτερο βαθμό απ'ότι οι άνθρωποι.
Αυτό είναι και ένας παράγοντας που τις καθιστά ανώτερες των ανθρώπων.
Αυτό είναι και ένας παράγοντας που τις καθιστά ανώτερες των ανθρώπων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 108 Απαντήσεις