παπάρια, χίλιες φορές έχομε πει για το μη χείρον
δες αυτό για να καταλάβεις, ο πίκος είναι το γουεη μπηφορ
παπάρια, χίλιες φορές έχομε πει για το μη χείρον
Πάσχει στη λέξη "στερεότυπα" και στην ασάφεια που τη διέπει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:33 Να το πάρουμε λίγο σιγά-σιγά γιατί οι μεγάλες λέξεις μας τρομάζουν και νιώθουμε σε άμυνα.
Κάνει το σποτ χρήση στερεοτύπων; Νομίζω η απάντηση είναι ναι, είναι ευδιάκριτο ποια στερεότυπα είναι αυτά.
Τι είδους στερεότυπα; Νομίζω η απάντηση είναι "σχετικά με το φύλο".
Άρα πως λέγονται; Νομίζω σεξιστικά στερεότυπα.
Θα μπορούσε ο πλατειολάγνος χαρακτήρας να είναι κάτι άσχετο με στερεότυπα; Κολλητός, λεσβία, σκύλος, κλπ;
Νομίζω θα μπορούσε. Άρα η χρήση του στερεότυπου είναι εσκεμμένη.
Εδώ είμαστε, καταλήξαμε σε ένα σποτ που κάνει εσκεμμένη χρήση σεξιστικών στερεοτύπων. Εν συντομία αν και τα σποτ δεν έχουν ανθρώπινα χαρακτηρηστικά, μπορείς κανείς να το πει σεξιστικό σποτ.
Με χαρά θα ακούσω ποιο σημείο του συλλογισμού πάσχει.
Άρα το πρόβλημα είναι καθαρά γλωσσικό. Δεν είναι ότι πιστεύεις ότι δεν αναπαράγει στερεότυπα.AlienWay έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:36Πάσχει στη λέξη "στερεότυπα" και στην ασάφεια που τη διέπει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:33 Να το πάρουμε λίγο σιγά-σιγά γιατί οι μεγάλες λέξεις μας τρομάζουν και νιώθουμε σε άμυνα.
Κάνει το σποτ χρήση στερεοτύπων; Νομίζω η απάντηση είναι ναι, είναι ευδιάκριτο ποια στερεότυπα είναι αυτά.
Θα μπορούσε ο πλατειολάγνος χαρακτήρας να είναι κάτι άσχετο με στερεότυπα; Κολλητός, λεσβία, σκύλος, κλπ;
Εδώ είμαστε, καταλήξαμε σε ένα σποτ που κάνει εσκεμμένη χρήση σεξιστικών στερεοτύπων. Εν συντομία αν και τα σποτ δεν έχουν ανθρώπινα χαρακτηρηστικά, μπορείς κανείς να το πει σεξιστικό σποτ.
Επίσης πάσχει το γεγονός ότι αναθεματίστηκε για "σεξιστικά στερεότυπα" και μετά το κατέβασαν.
Τα έχουμε πει πολλές φορές:Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:41Άρα το πρόβλημα είναι καθαρά γλωσσικό. Δεν είναι ότι πιστεύεις ότι δεν αναπαράγει στερεότυπα.AlienWay έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:36Πάσχει στη λέξη "στερεότυπα" και στην ασάφεια που τη διέπει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:33 Να το πάρουμε λίγο σιγά-σιγά γιατί οι μεγάλες λέξεις μας τρομάζουν και νιώθουμε σε άμυνα.
Επίσης πάσχει το γεγονός ότι αναθεματίστηκε για "σεξιστικά στερεότυπα" και μετά το κατέβασαν.
Είναι ότι δεν έχεις ιδέα αν αναπαράγει στερεότυπα γιατί δεν μπορείς να τα ορίσεις, σωστά;
Άρα κάποιος που μπορεί να τα ορίσει, μπορεί να προχωρήσει στο συλλογισμό και να εξάγει συμπέρασμα, σωστά;
Αν καταλαβαίνω καλά επίσης λες ότι το "σεξιστικό στάτους" είχε μία τιμή Αληθές ή Ψευδές πριν την απόφαση απόσυρσης, αλλά μετά την απόφαση απόσυρσης η τιμή αυτή άλλαξε πάλι; Πως έγινε αυτό;
Μόνο το κεφαλάκι.
Εδώ χρησιμοποίησες ένα δικό σου ορισμό, όχι τον κοινά αποδεκτό. Όχι, δεν είναι κάθε χαρακτήρας ένα στερεότυπο. Μπορεί να είναι αρχέτυπο, όμως δεν είναι απαραίτητο να είναι στερεότυπο.AlienWay έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:48Τα έχουμε πει πολλές φορές:Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:41Άρα το πρόβλημα είναι καθαρά γλωσσικό. Δεν είναι ότι πιστεύεις ότι δεν αναπαράγει στερεότυπα.AlienWay έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:36
Πάσχει στη λέξη "στερεότυπα" και στην ασάφεια που τη διέπει.
Είναι ότι δεν έχεις ιδέα αν αναπαράγει στερεότυπα γιατί δεν μπορείς να τα ορίσεις, σωστά;
Άρα κάποιος που μπορεί να τα ορίσει, μπορεί να προχωρήσει στο συλλογισμό και να εξάγει συμπέρασμα, σωστά;
Αν καταλαβαίνω καλά επίσης λες ότι το "σεξιστικό στάτους" είχε μία τιμή Αληθές ή Ψευδές πριν την απόφαση απόσυρσης, αλλά μετά την απόφαση απόσυρσης η τιμή αυτή άλλαξε πάλι; Πως έγινε αυτό;
Εστω ότι τα στερεότυπα υπάρχουν και ότι ορίζονται σαφώς. Στην περίπτωση αυτή, ο χαρακτήρας που υποδυεται η Λέχου στο δικό της σποτ, είναι και αυτός, ένα στερεότυπο. Είναι δηλαδή ένας τύπος γυναίκας που υφίσταται στον έξω κόσμο.
Επομένως όλα τα στερεότυπα υπάρχουν, όλα είναι σεξιστικά και από εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει αν θα ενοχληθεί (τριγκαριστεί) από αυτά.
Η εξώθηση σε αυτολογοκρισία αποτελεί ένα σοβαρό σύγχρονο πρόβλημα και προσωπικά σκασίλα μου αν έχει να κάνει με σεξισμό ή όχι.
Αθανάσιεεε ,ντροπή ρεεε..
Tι έγινε, λοιμώχθηκε; Έπαθε σκόιλ ελικίκου κι αυτό το έρμο;πατησιωτης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 16:12 Κατά του σποτ,πανηγυρίζει για την απόσυρση η φιλελέ δεξιά.
https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... 7730084786
Παράκρουση λέει η λαική δεξιά.
https://dexiextrem.blogspot.com/2020/05/h_10.html
Το Επιτελικό Κράτος έχει feedback.