!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι καθηγητές αρνούνται να πάνε στα σχολεία 6 Μαΐου - Στάση εργασίας και μαζικές άδειες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι καθηγητές αρνούνται να πάνε στα σχολεία 6 Μαΐου - Στάση εργασίας και μαζικές άδειες
Αναρωτιέμαι τι πρέπει να λένε οι γιατροί και νοσηλευτές μετά από αυτές τις ανοησίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Οι καθηγητές αρνούνται να πάνε στα σχολεία 6 Μαΐου - Στάση εργασίας και μαζικές άδειες
Γιατί; Είστε απασχολημένοι;Στύγιος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 00:50 4 νήματα συναπτά έχουν ανοιχθεί ρε παιδιά για τους εκπαιδευτικούς,πολύ μπάτχαρτ και πολλή αγάπη, συγχωνεύστε τα λίγο ,δε μπορούμε να τηλεμεταφερόμαστε διαρκώς..
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Συ μουστόγρια ,έχεις υπηρεσία στο βαρέλι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Μάιος 2020, 09:18Γιατί; Είστε απασχολημένοι;Στύγιος έγραψε: 08 Μάιος 2020, 00:50 4 νήματα συναπτά έχουν ανοιχθεί ρε παιδιά για τους εκπαιδευτικούς,πολύ μπάτχαρτ και πολλή αγάπη, συγχωνεύστε τα λίγο ,δε μπορούμε να τηλεμεταφερόμαστε διαρκώς..
Μετα τους "μετασχηματισμούς" ( λέξη συνώνυμη της διάλυσης) που επέβαλλαν οι αστικές κυβερνήσεις στην παιδεία τα προηγούμενα χρόνια, το αποτέλεσμα είναι ότι έχει μείνει ένα εξαιρετικά γερασμένο εκπαιδευτικό δυναμικό
Λογικό και επόμενο είναι πολλοί από τους δασκάλους και καθηγητές να έχουν οι ίδιοι ζητήματα υγείας που τους κάνουν ευάλωτους στον ιό. Για αυτό και εκφράζουν δικαιολογημένες ανησυχίες.
Και καλά, πες πως στο λύκειο τα παιδιά καταλαβαίνουν την κατασταση και θα τηρήσουν τα μέτρα. Τα παιδαρελια του γυμνασίου και του δημοτικού;
Οι ευάλωτοι πρέπει κατά το δυνατό να προστατευτούν.
Λογικό και επόμενο είναι πολλοί από τους δασκάλους και καθηγητές να έχουν οι ίδιοι ζητήματα υγείας που τους κάνουν ευάλωτους στον ιό. Για αυτό και εκφράζουν δικαιολογημένες ανησυχίες.
Και καλά, πες πως στο λύκειο τα παιδιά καταλαβαίνουν την κατασταση και θα τηρήσουν τα μέτρα. Τα παιδαρελια του γυμνασίου και του δημοτικού;
Οι ευάλωτοι πρέπει κατά το δυνατό να προστατευτούν.
Όταν θέλεις, υπάρχει λύση.
https://www.facebook.com/miliotielena.1 ... 130468483/
https://www.facebook.com/miliotielena.1 ... 130468483/
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Hector Buas
Ρε σύ Μπαμπινιώτη, επειδή έχω "χάσει επεισόδια" πήγες τελικά σχολείο την Τετάρτη?
Επειδή με σταλκάρεις ενώ το ξέρεις ,ετοιμάζω βαρέλι νάμπερ 2 και για σένα μετά τον ΣΕ.Hector Buas έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:44Ρε σύ Μπαμπινιώτη, επειδή έχω "χάσει επεισόδια" πήγες τελικά σχολείο την Τετάρτη?
- Hector Buas
Δεν το ξέρω με σιγουριά, αλλά το υποψιάζομαι. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, δεν έχει σημασία αν το ξέρω η το υποψιάζομαι, αυτό που έχει σημασία έιναι να το παραδεχθείς ο ίδιος.Στύγιος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:52Επειδή με σταλκάρεις ενώ το ξέρεις ,ετοιμάζω βαρέλι νάμπερ 2 και για σένα μετά τον ΣΕ.Hector Buas έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:44Ρε σύ Μπαμπινιώτη, επειδή έχω "χάσει επεισόδια" πήγες τελικά σχολείο την Τετάρτη?
Πες μας λοιπόν, πήγες σχολείο την Τετάρτη?
Ε ,εντάξει δε θα πάμε και με ΠΒΧ στολή ,αλλά εγώ θα σκάσω κάπως έτσι για την αγαπημένη μου Καμερέως
Διάβασε την προηγούμενη σελίδα ,δεν είναι δύσκολο.Hector Buas έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:57Δεν το ξέρω με σιγουριά, αλλά το υποψιάζομαι. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, δεν έχει σημασία αν το ξέρω η το υποψιάζομαι, αυτό που έχει σημασία έιναι να το παραδεχθείς ο ίδιος.Στύγιος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:52Επειδή με σταλκάρεις ενώ το ξέρεις ,ετοιμάζω βαρέλι νάμπερ 2 και για σένα μετά τον ΣΕ.Hector Buas έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:44
Ρε σύ Μπαμπινιώτη, επειδή έχω "χάσει επεισόδια" πήγες τελικά σχολείο την Τετάρτη?
- Hector Buas
Συγγνώμη, αλλά το έχασα! Τελικά άδικα έκανες τον "αγωνιστή"?Στύγιος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:02Διάβασε την προηγούμενη σελίδα ,δεν είναι δύσκολο.Hector Buas έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:57Δεν το ξέρω με σιγουριά, αλλά το υποψιάζομαι. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, δεν έχει σημασία αν το ξέρω η το υποψιάζομαι, αυτό που έχει σημασία έιναι να το παραδεχθείς ο ίδιος.Στύγιος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:52
Επειδή με σταλκάρεις ενώ το ξέρεις ,ετοιμάζω βαρέλι νάμπερ 2 και για σένα μετά τον ΣΕ.
Δεν έχεις καταλάβει τίποτα 2 μήνες τώρα, αλλά δεν πειράζει.Καλή καρδιά και ψυχή βαθιά 
- Hector Buas
Να σου πω κάτι? Όταν είσαι κότα δεν πρέπει να κάνεις τον κόκκορα! Καμμία κότα δεν έγινε ποτέ κόκκορας, και ούτε θα γίνει ποτέ...Στύγιος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:08 Δεν έχεις καταλάβει τίποτα 2 μήνες τώρα, αλλά δεν πειράζει.Καλή καρδιά και ψυχή βαθιά![]()
Εντάξει μπουχέσαHector Buas έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:10Να σου πω κάτι? Όταν είσαι κότα δεν πρέπει να κάνεις τον κόκκορα! Καμμία κότα δεν έγινε ποτέ κόκκορας, και ούτε θα γίνει ποτέ...Στύγιος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:08 Δεν έχεις καταλάβει τίποτα 2 μήνες τώρα, αλλά δεν πειράζει.Καλή καρδιά και ψυχή βαθιά![]()
- Hector Buas
Μπαμπινιώτη, ο μόνος που έκανε τον "διαδικτυακό άντρα" εδώ μέσα είσαι εσύ και κάποιοι άλλοι της δικής σου ιδεολογίας. Όταν λοιπόν πραγματικά θελήσεις να ψάξεις για "διαδικτυακούς άνδρες" το καλύτερο που έχεις να κάνει είναι να πάς στο μπάνιο σου και να κοιτάξεις τον καθρέφτη σου.Στύγιος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:16Εντάξει μπουχέσαHector Buas έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:10Να σου πω κάτι? Όταν είσαι κότα δεν πρέπει να κάνεις τον κόκκορα! Καμμία κότα δεν έγινε ποτέ κόκκορας, και ούτε θα γίνει ποτέ...Στύγιος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 15:08 Δεν έχεις καταλάβει τίποτα 2 μήνες τώρα, αλλά δεν πειράζει.Καλή καρδιά και ψυχή βαθιά![]()
, σου παραχωρώ και την τελευταία απάντηση να γίνεις λίγο δικτυακός άντρας.
Και όπως έγραψα παραπάνω καμμία κότα δεν έγινε ποτέ κόκκορας...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 2197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 0 Απαντήσεις