Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:00Δεν γνωρίζω, καλά κάνει και δεν σου μιλάει.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:59τι σπούδασε; πες εσύ, γιατί δεν μου μιλάει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
the comet the course the tail
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ξέρεις εσύ.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:03Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:00Δεν γνωρίζω, καλά κάνει και δεν σου μιλάει.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:59
τι σπούδασε; πες εσύ, γιατί δεν μου μιλάει.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πέτυχα 26 cm lodge (και το πήρα) μόνο 35 ευρώ στο ΠλαίσιοΕρμής έγραψε: 10 Μάιος 2020, 02:14 Θέλω και εγώ να πάρω ένα σωστό σοβαρό τηγάνι. Καραμπαμπα και Αγι δώστε λινκ
Τώρα θα είναι της προκοπής;Θα είναι μαϊμου;Θα το μάθω αύριο..
Το μοσχάρι κόπηκε το τσιγάρισα , τσιγάρισα το κρεμμύδι, τον πελτέ έβαλα την τριμμένη ντομάτα τα πρώτα μπαχαρικά την δάφνη το ξυλάκι της κανέλας και ξεκίνησε το βράσιμο δύό κατσαρόλες μεγάλες ξεκίνησαν να ανεβαίνουν την ανηφόρα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
γαματο ειναιwaldorf έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:25Πέτυχα 26 cm lodge (και το πήρα) μόνο 35 ευρώ στο ΠλαίσιοΕρμής έγραψε: 10 Μάιος 2020, 02:14 Θέλω και εγώ να πάρω ένα σωστό σοβαρό τηγάνι. Καραμπαμπα και Αγι δώστε λινκ.https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/sk ... cm_3228266
απο οτι γνωριζω η παραγωγη ακομα συνεχιζει στις ΗΠΑ .
λοτζ κ βεμπερ υπαρχουν παντου πλεον καποτε μονο στην ΚΥΣΟ εβρισκα την ψησταρια
εδω ενα λινκ - κατατοπιστικοτατο για τα μαντεμενια κ την περιποιηση τους - ανικολλητικη επιφανεια
http://sherylcanter.com/wordpress/2010/ ... cast-iron/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το αποθήκευσα και θα το μελετήσω thanks
Εσύ με έψησες για μαντεμένιο σκεύος.Τα μισά θετικά απ`όσα είπες να έχει,βρήκα την υγειά μου .
στα χερια σου θα αξιοποιηθειwaldorf έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:41Το αποθήκευσα και θα το μελετήσω thanks.
Εσύ με έψησες για μαντεμένιο σκεύος.Τα μισά θετικά απ`όσα είπες να έχει,βρήκα την υγειά μου .
αναμενουμε φωτογραφια με μπριτζολα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ποιός θα με μάθει να μαγειρεύω που είμαι σκράπας;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
mpiftekopoiimeno burger
ρε πας καλά; αν μπορείς να φτιάχνεις μηχανικά μολύβια, αν μπεις στην κουζίνα θα κάνεις παπάδες
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Πρέπει να το μάθω πρώτα.Φαντάζομαι ότι θα έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά από αντικολητικά,ανοξείδοτα κλπ.
ΌΛους μας έψησε.waldorf έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:41Το αποθήκευσα και θα το μελετήσω thanks.
Ordem e Progresso.
κανεις κ δεν χρειαζεται
+ λαδοκολλα δεν χρειαζεται να σου πει κανεις τπτ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
είναι για όλες τις εστίες;waldorf έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:25Πέτυχα 26 cm lodge (και το πήρα) μόνο 35 ευρώ στο ΠλαίσιοΕρμής έγραψε: 10 Μάιος 2020, 02:14 Θέλω και εγώ να πάρω ένα σωστό σοβαρό τηγάνι. Καραμπαμπα και Αγι δώστε λινκ.https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/sk ... cm_3228266
καλή ιδέα
θέλω κι ένα καβαλέτο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
mpiftekopoiimeno burger
έχει περιορισμένο χρόνο, θα του μιλήσει εν ευθέτω χρόνωNaida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 14:00Δεν γνωρίζω, καλά κάνει και δεν σου μιλάει.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:59τι σπούδασε; πες εσύ, γιατί δεν μου μιλάει.
πήξε
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις