Αύριο το απόγευμα στις 7.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:59τι ώρα;Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:53Όχι βρε δεν θα ερθει μόνος του με τον έτσι μου θα έρθει.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:51
από που είναι ο μάστορας; ετών; αν είναι κάνας πιτσιρικάς, από Αθήνα ξέρω γω και του βγάλεις μεζέδες, θα νομίσει ότι του την πέφτεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
η περιπτωση μου θυμιζει κατι σαν αυτο - ακομα κ τα πλακακια κ η χαλια αρμολογηση τους ειναι ολοιδια
https://iliosloutro.gr/restaurant/
https://iliosloutro.gr/
https://iliosloutro.gr/restaurant/
https://iliosloutro.gr/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
the comet the course the tail
7; εγώ καφέ πίνω ακόμα εκείνη την ώρα. αν δεν πέσει ο ήλιος, δεν πίνω.Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:59Αύριο το απόγευμα στις 7.
Έλα μωρέ σιγά δεν είναι νωρίς, 7 θα έρθουν αντε να τελειώσει ως τις 8, έλεγα μετά να κάτσουμε στο μπαλκόνι που έχει ωραίο καιρό να έχω φτιάξει κανένα μεζέ και να έχω και τσίπουρο και κανένα γλυκάκι. Σιγά ανθρώπινα.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:017; εγώ καφέ πίνω ακόμα εκείνη την ώρα. αν δεν πέσει ο ήλιος, δεν πίνω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
το τσίπουρο πάει με παστέλι. αλλά μου κάνει για πιο χειμωνιάτικο.
Το απλό και κλασικό θα του βάλεις. Ο μεζές είναι καμιά ντομάτα, αγγούρι, ελιά, ντολμαδάκι, τυρί, και ζεσταίνεις σε δεύτερο γύρο και ό,τι περίσσεψε από τα μαγειρευτά. Δεν θα το κάνεις εκεί ρακομελάδικο του Ψυρρή με τα γιαπράκια της γιαγιάς Δόμνας. Η απλότητα έχει ομορφιά. Φόρα και κάτι σέξι, εκεί. Κανά πασουμάκι σμυρναίικο, καλτσοδέτες, ξέρεις από αυτά.Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:09Έλα μωρέ σιγά δεν είναι νωρίς, 7 θα έρθουν αντε να τελειώσει ως τις 8, έλεγα μετά να κάτσουμε στο μπαλκόνι που έχει ωραίο καιρό να έχω φτιάξει κανένα μεζέ και να έχω και τσίπουρο και κανένα γλυκάκι. Σιγά ανθρώπινα.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:017; εγώ καφέ πίνω ακόμα εκείνη την ώρα. αν δεν πέσει ο ήλιος, δεν πίνω.
Ordem e Progresso.
Λοιπόν έβγαλα τα ρολάκια όλα, τους έβαλα γλάσο και έφαγα ένα.

Είναι τόσο αφράτα σαν να είναι σφολιάτα αλλά δεν είναι.
Το βράδυ θα σας γράψω την συνταγή.

Είναι τόσο αφράτα σαν να είναι σφολιάτα αλλά δεν είναι.
Το βράδυ θα σας γράψω την συνταγή.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:19το τσίπουρο πάει με παστέλι. αλλά μου κάνει για πιο χειμωνιάτικο.
Τώρα; ούτε νεράκι δεν θα προσφέρωCavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:19Το απλό και κλασικό θα του βάλεις. Ο μεζές είναι καμιά ντομάτα, αγγούρι, ελιά, ντολμαδάκι, τυρί, και ζεσταίνεις σε δεύτερο γύρο και ό,τι περίσσεψε από τα μαγειρευτά. Δεν θα το κάνεις εκεί ρακομελάδικο του Ψυρρή με τα γιαπράκια της γιαγιάς Δόμνας. Η απλότητα έχει ομορφιά. Φόρα και κάτι σέξι, εκεί. Κανά πασουμάκι σμυρναίικο, καλτσοδέτες, ξέρεις από αυτά.Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:09Έλα μωρέ σιγά δεν είναι νωρίς, 7 θα έρθουν αντε να τελειώσει ως τις 8, έλεγα μετά να κάτσουμε στο μπαλκόνι που έχει ωραίο καιρό να έχω φτιάξει κανένα μεζέ και να έχω και τσίπουρο και κανένα γλυκάκι. Σιγά ανθρώπινα.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:01
7; εγώ καφέ πίνω ακόμα εκείνη την ώρα. αν δεν πέσει ο ήλιος, δεν πίνω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
κάνε κάτι με τις φωτογραφίες, τον φωτισμό. κάτω από λάμπα 7000Κ τα βγάζεις;
βγες έξω στον ήλιο να τα φωτογραφίζεις με ένα ωραίο φόντο.
-
μπρρρρ κιτς-κιτς. βάλε κάνα ούζο κι χάμου. καλοκαίριασε.
the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:24κάνε κάτι με τις φωτογραφίες, τον φωτισμό. κάτω από λάμπα 7000Κ τα βγάζεις;![]()
βγες έξω στον ήλιο να τα φωτογραφίζεις με ένα ωραίο φόντο.![]()
ρε τί 'στε 'σεις ρε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
με το κινητό μου τα βγάζω δεν έχει καλή κάμερα η φωτογραφική μου μηχανή είναι στο άλλο σπίτι που δώσαμε στους μαστόρους δεν πάω να την πάρω τώρα βαριέμαι.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:24κάνε κάτι με τις φωτογραφίες, τον φωτισμό. κάτω από λάμπα 7000Κ τα βγάζεις;![]()
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Τιποτα απολύτως. Γιατί όταν ρώτησα τι τσίπουρο πίνουν να πάρω μου απάντησε "τι αηδίες είναι αυτές, δεν ερχόμαστε να αράξουμε δεν είναι φιλαράκι σου" ρε αη σαπερα. Ουτε καραμέλα.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:26μπρρρρ κιτς-κιτς. βάλε κάνα ούζο κι χάμου. καλοκαίριασε.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
ο φωτισμός φταίει περισσότεροNiki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:27με το κινητό μου τα βγάζω δεν έχει καλή κάμερα η φωτογραφική μου μηχανή είναι στο άλλο σπίτι που δώσαμε στους μαστόρους δεν πάω να την πάρω τώρα βαριέμαι.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:24κάνε κάτι με τις φωτογραφίες, τον φωτισμό. κάτω από λάμπα 7000Κ τα βγάζεις;![]()
![]()
Μια χαρά είναι η φώτο άστους παιδάκι μου να λενε.Niki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:27με το κινητό μου τα βγάζω δεν έχει καλή κάμερα η φωτογραφική μου μηχανή είναι στο άλλο σπίτι που δώσαμε στους μαστόρους δεν πάω να την πάρω τώρα βαριέμαι.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:24κάνε κάτι με τις φωτογραφίες, τον φωτισμό. κάτω από λάμπα 7000Κ τα βγάζεις;![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-