Εσύ τα έφτιαξες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
υπάρχουν πάρα πολλών ειδών ντομάτες "φίλε". βάλε καλό κομπόστ και να μην τους λήψει κάλιο. ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΤΙΣΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙΣ. εννοείται, να ωριμάσουν πάνω στο φυτό.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:34δεν ξέρω τι συμβαίνει με την τομάτα φιλεthe comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:30ντομάτες υβρίδια από θερμοκήπιο...![]()
εν τω μεταξύ, οι έλληνες δεν τρώγανε ντομάτα. οι βαυαροί την φέρανε...![]()
εχω δει πολλους μαγειρες να λενε οτι ειναι το μονο ειδος που ειναι οικονομικη καταστροφη να το μαζεψεις και να το πουλησεις οντας ωριμο και αρα συμφερει να το προσπαθησεις στον κηπο σου
απο την αλλη βρισκω κρητικη συνηθως τοματα στην λαικη ακομα και σε εποχες που ειναι στανταρ θερμοκηπιου (οχι ολο τον χρονο οκ) που ειναι πολυ πολυ γλυκες, δεν ξερω ζαχαρη τους βαζουν![]()
9/10 ειναι μουφα παντου
νομιζω το μυστικο ειναι να ναι ωριμες και η κοπρια![]()
επισης παρατηρησατε οτι φετο δεν εχει πολλες φραουλες στην αγορα για τετοια εποχη; λογω ιου, φοβαται ο κοσμος να παρει επειδη δεν τριβονται κιολας με νερο;![]()
-
mpiftekopoiimeno burger
οι πιο ωραίες για ωμές νομίζω ότι είναι οι λεπτές πορτοκαλί που έχουν προκύψει από βραδιά πάθους πράσινης κεράτου με φλωρίνηςthe comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:35ειδικά όταν είναι να φαγωθούν ωμές, να προτιμάς τρυφερές πιπεριές κέρατο.
οι μεγάλες σκούρες πράσινες έχουν αψάδα και είναι βαριές για το στομάχι.
πάω να μαγειρέψω,μην τσακωθείτε ε
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
-
mpiftekopoiimeno burger
the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:40υπάρχουν πάρα πολλών ειδών ντομάτες "φίλε". βάλε καλό κομπόστ και να μην τους λήψει κάλιο. ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΤΙΣΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙΣ. εννοείται, να ωριμάσουν πάνω στο φυτό.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:34δεν ξέρω τι συμβαίνει με την τομάτα φιλεthe comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:30
ντομάτες υβρίδια από θερμοκήπιο...![]()
εν τω μεταξύ, οι έλληνες δεν τρώγανε ντομάτα. οι βαυαροί την φέρανε...![]()
εχω δει πολλους μαγειρες να λενε οτι ειναι το μονο ειδος που ειναι οικονομικη καταστροφη να το μαζεψεις και να το πουλησεις οντας ωριμο και αρα συμφερει να το προσπαθησεις στον κηπο σου
απο την αλλη βρισκω κρητικη συνηθως τοματα στην λαικη ακομα και σε εποχες που ειναι στανταρ θερμοκηπιου (οχι ολο τον χρονο οκ) που ειναι πολυ πολυ γλυκες, δεν ξερω ζαχαρη τους βαζουν![]()
9/10 ειναι μουφα παντου
νομιζω το μυστικο ειναι να ναι ωριμες και η κοπρια![]()
επισης παρατηρησατε οτι φετο δεν εχει πολλες φραουλες στην αγορα για τετοια εποχη; λογω ιου, φοβαται ο κοσμος να παρει επειδη δεν τριβονται κιολας με νερο;![]()
καλό μεσημέρι """""""φίλε"""""""
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Για την περιφημη μπαγκετα δεν θα γραψω τπτ - τα λενε ολα οι φωτογραφιες
φτιαχνει η Μανουλα
σπιτικο ψωμι κ αναστεναζει το συμπαν
φτιαχνει η Μανουλα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
όποτε βλέπεις τα σκούρα*, την κάνεις με τρόπο...
*μιλάμε σοβαρά
Niki άκυρες οι συμβουλές περί μεζεδακιων που ζήτησα για το μαστορι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βγάζω ακόμα ρολάκια από τον φούρνο.Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:48 Niki άκυρες οι συμβουλές περί μεζεδακιων που ζήτησα για το μαστορι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
από που είναι ο μάστορας; ετών; αν είναι κάνας πιτσιρικάς, από Αθήνα ξέρω γω και του βγάλεις μεζέδες, θα νομίσει ότι του την πέφτεις.Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:48 Niki άκυρες οι συμβουλές περί μεζεδακιων που ζήτησα για το μαστορι.
Όχι γι αυτό ματιά μου, με γειωσε ο δικός μου και λεω μη μπεις σε διαδικασία και γράφεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι βρε δεν θα ερθει μόνος του με τον έτσι μου θα έρθει.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:51από που είναι ο μάστορας; ετών; αν είναι κάνας πιτσιρικάς, από Αθήνα ξέρω γω και του βγάλεις μεζέδες, θα νομίσει ότι του την πέφτεις.Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:48 Niki άκυρες οι συμβουλές περί μεζεδακιων που ζήτησα για το μαστορι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
να σαι καλάCavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:28Εμένα με τράβηξε η εικόνα του ψητού σου. Κι επί πλέον θύμιζε ελληνική κουζίνα. Η πατάτα κυρίως.
ζεστό ωραίο φαινόταν
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:28Δεν βάζουμε βούτυρα δεν είμαστε Εγγλέζοι ,είμαστε Έλληνες έτσι κάνανε οι πρόγονοι μας έτσι κάνουμε και εμείς.
Ωραία τα ψωμάκια, Νίκη. Πάντως η ντομάτα ήρθε από την Αμερική, και στην Ελλάδα μας τη φέρανε μόλις τον 19ο αιώνα.
Ordem e Progresso.
Δεν το είπα εγώ αυτό
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
τι ώρα;Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:53Όχι βρε δεν θα ερθει μόνος του με τον έτσι μου θα έρθει.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:51από που είναι ο μάστορας; ετών; αν είναι κάνας πιτσιρικάς, από Αθήνα ξέρω γω και του βγάλεις μεζέδες, θα νομίσει ότι του την πέφτεις.Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:48 Niki άκυρες οι συμβουλές περί μεζεδακιων που ζήτησα για το μαστορι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις