δουλεύουν και Κυριακές τα κοπέλια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
the comet the course the tail
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
- Casper -
Ποια νεύρα μωρέ; Αν θες πες τα και κανελλοβλαούνεςmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:38θέλω να φας τα νύχια σου από τα νεύρα, να αναγκαστείς να τα καλαφατίσεις εκ νέου και να πέσει νέα φώτο- Casper - έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:28Με μπερδεύεις. Που είναι τα τελικά "ν" σε κάθε λέξη;mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:27
ε ναι, απλα λογικο ειναι η πρωτη διατυπωση να ειναι στην μητρικη σου![]()
Τώρα και καλά με τεστάρεις αν πικάρομαι. Οκ.![]()
![]()
Τα λίμαρα γιατί μάκρυναν και με πονούσαν, τους έβαλα και λαδάκι με αιθέρια έλαια για να συνέλθουν. Μανικιούρ ξανά όταν ξαναβγω στο φως -χωρίς φωτο-.
Φαίνονται τέλεια Νίκι, μπράβο σου
-
mpiftekopoiimeno burger
όντως, δεν θα τους μετράει η ζυγαριά έτσι όπως πάμε
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Πιέζονται ρε συ. Πάει και διπλό το μεροκάματο την Κυριακή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
τι φτιάνουν ακριβώς; ρωτάω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει όλη την ιστορία.Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:47Πιέζονται ρε συ. Πάει και διπλό το μεροκάματο την Κυριακή.
-
mpiftekopoiimeno burger

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Καλαφατιζουν καράβια νομίζω.the comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:48τι φτιάνουν ακριβώς; ρωτάω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει όλη την ιστορία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
το παλάτι που θα μείνει η νικη με τον λεγαμενο μολις τελειωσει η καραντιναthe comet the course the tail έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:48τι φτιάνουν ακριβώς; ρωτάω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει όλη την ιστορία.
δανεικο και .....Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:42Πάμε πάλι, δεν μου το χάρισε το δάνεισε. Ναι αυτό είναι και δεν λειτούργησε.Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:35το πι σι ειναι το περιφημο που σου χαρισε - αφου πρωτα εντελως τυχαια ειχες αναφερει λιγες εκατονταδες φορες σε διαστημα μιας εβδομαδας πως δεν εχεις κατι σοβαρο για να συνδεεσαι στο διαδικτυο ;
ο διακοπτης ον οφ σε τι θεση ειναι ;
on - off θα το δεις για να βοηθησω αφου στα βασικα αγγλικα εισαι ασχετη - κοιταξε κ πες μου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σήμερα θα φτιάξω burgers, είπα να ξεκούραση λίγο την κυρά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
mpiftekopoiimeno burger
πού κολλάει αυτό με το τόπικ;
Σε αυτό δεν έχεις και πολύ άδικο, με την τροπή που έχει πάρει.
Είτε ον είτε οφ ο διακόπτης δεν αλλάζει θέση στα πισια. Άσε το εχω ξεψαχνισει κι εγώ,κι ο άλλος. Κάτι είδε για τον επεξεργαστή, δεν ασχολήθηκε άλλο εγω δεν έβγαλα άκρη, φώναξε το μαστόρι.Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:51δανεικο και .....Naida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:42Πάμε πάλι, δεν μου το χάρισε το δάνεισε. Ναι αυτό είναι και δεν λειτούργησε.Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 11:35
το πι σι ειναι το περιφημο που σου χαρισε - αφου πρωτα εντελως τυχαια ειχες αναφερει λιγες εκατονταδες φορες σε διαστημα μιας εβδομαδας πως δεν εχεις κατι σοβαρο για να συνδεεσαι στο διαδικτυο ;
ο διακοπτης ον οφ σε τι θεση ειναι ;
on - off θα το δεις για να βοηθησω αφου στα βασικα αγγλικα εισαι ασχετη - κοιταξε κ πες μου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
λοιπον εχω σκεφτει να φτιαξουμε ολοι απο ενα φαγητο αλλα να συνεννοηθουμε σε δυαδες και ανεβασουμε του αλλουνου, να δουμε τι ρολο παιζει η συμπαθεια προς καθε χρηστη
το τελευταιο ψυχραιμο ποστ που ανεβηκε εδω ειναι η σαλτσα-νερο στα θαλασσινα της γκερ

Ειμαι πλήρως αντικειμενικός σε αυτά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-