!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτακη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
mpiftekopoiimeno burger

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mpiftekopoiimeno burger »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Μάιος 2020, 10:54
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 10:08 Βαθειά οννέδ - Κένταυρος ο χελιγκίνς. Ειλικρινά μπράβο, πολύ ευχάριστη έκπληξη
Οι μπακαληδες ήταν πάντα μικροαστοί που προσέφεραν στήριξη στο εκάστοτε καθεστώς και εκμεταλλεύονταν κάθε κρίση.

Στην Δευτέρα Παρουσία θα σταλλει για αναμόρφωση στα γκούλαγκ Ποντισμένου Σερρών και θα μοιραστούν στον Λαό οι κονσέρβες ριο-μαρε και τα τσακίρης τσιπς που τωρα μοσχοπουλαει.
:smt005: :smt005: :smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Φ. Δεληβοριας ,Τ.Τσανακλίδου, Σ. Μάλαμας.. ολοι οι μεγαλοι ΕΝΤΕΧΝΟΙ Ελληνες καλλιτεχνες εναντιον της κυβερ. Μητσοτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εντάξει, τα πέτυχε τα προϊόντα, του το δίνω αυτό :lol:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

hellegennes έγραψε: 09 Μάιος 2020, 22:46 ο παλιοπουσταράς
gay για τους ανθρώπους των Τεχνών :smt018
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Ο Μάλαμας έκανε συναυλίες υπέρ του Όχι.

Ευτυχώς που δεν είμαι ο Μητσοτάκης, γιατί δε θα έβλεπε ούτε λεπτό. Α ρε, Κυριάκο, πονοψυχε. :smt038
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 10:59 Εντάξει, τα πέτυχε τα προϊόντα, του το δίνω αυτό :lol:
Μπα. Δεν πουλάω ούτε ρίο μάρε ούτε Τσακίρης. Βασικά από τις πέντε ελληνικές εταιρείες που φτιάχνουν πατατάκια και γαριδάκια έχω τις τέσσερις. Δηλαδή πέτυχε την μία που δεν έχω. :lol:
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Μάιος 2020, 10:54 Οι μπακαληδες ήταν πάντα μικροαστοί που προσέφεραν στήριξη στο εκάστοτε καθεστώς και εκμεταλλεύονταν κάθε κρίση.

Στην Δευτέρα Παρουσία θα σταλλει για αναμόρφωση στα γκούλαγκ Ποντισμένου Σερρών και θα μοιραστούν στον Λαό οι κονσέρβες ριο-μαρε και τα τσακίρης τσιπς που τωρα μοσχοπουλαει.
Ούτε τον λήγοντα, βρε. Δεν παρείχα καμμιά στήριξη στο προηγούμενο τσιρκοειδές καθεστώς. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμμιά κρίση. Το αντίθετο, δεν αύξησα καμμιά τιμή, όπως αύξησαν οι περισσότεροι ενώ αύξησα την έκθεσή μου σε βερεσέ (πολλά εκ των οποίων ξέρω ότι θα είναι αγύριστα) κατά μερικές χιλιάδες ευρώ. Αλήθεια, εσύ πόσα δίνεις τον μήνα για αγαθοεργίες;

Τέλος, τα κέρδη μου έχουν αυξηθεί, όπως είναι λογικό, αλλά το ίδιο θα αυξηθεί και ο φόρος που θα καταβάλλω, από τον οποίο θα πληρωθούν επιδόματα για να μην πεινάσουν άλλοι. Κι επειδή δεν είμαι ούτε συριζαίος να σκούζω ότι με κλέβουν και να μην δίνω τίπουα, ούτε άμυαλος μικροεπιχειρηματίας, αφήνω στην επιχείρηση περιθώριο για περισσότερα φορολογικά έξοδα μη και τυχόν αυξηθεί έστω προσωρινά η φορολογία.

Είμαι τόσο τεράστιος που υποκλίνομαι στον εαυτό μου. :blm:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Πόσο εγωπαθή ανθρωπάρια είναι όλοι τους. Και πόσο στρεβλή είναι η αντίληψή τους περί του ρόλου τους στην κοινωνία.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:17 Πόσο εγωπαθή ανθρωπάρια είναι όλοι τους. Και πόσο στρεβλή είναι η αντίληψή τους περί του ρόλου τους στην κοινωνία.
Μα γι αυτό είναι καλλιτέχνες. Επειδή έχουν μια διαταραχή. Δημιουργική μεν, διαταραχή δε.
Σκέψου ότι την ίδια διαταραχή έχουν και οι πολιτικοί, οι οποίοι δεν προσφέρουν και τίποτα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:17 Πόσο εγωπαθή ανθρωπάρια είναι όλοι τους. Και πόσο στρεβλή είναι η αντίληψή τους περί του ρόλου τους στην κοινωνία.
:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Το άγιο μνημόνιο ξεγύμνωσε ενώπιον μιας ολάκερης γενεάς την κτηνώδη φύση του φαιού και ερυθρού εθνολαϊκισμού. Ας ελπίσομε να γίνει τώρα το ίδιο και με τους λέτσους γκαλιντέγνες
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:21 Το άγιο μνημόνιο ξεγύμνωσε ενώπιον μιας ολάκερης γενεάς την κτηνώδη φύση του φαιού και ερυθρού εθνολαϊκισμού.
ΠΑΣΟΚ λέγεται αυτό, αν θες να το γράψεις με λιγότερες λέξεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:21 Το άγιο μνημόνιο ξεγύμνωσε ενώπιον μιας ολάκερης γενεάς την κτηνώδη φύση του φαιού και ερυθρού εθνολαϊκισμού. Ας ελπίσομε να γίνει τώρα το ίδιο και με τους λέτσους γκαλιντέγνες
:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Beria έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:20
Μα γι αυτό είναι καλλιτέχνες. Επειδή έχουν μια διαταραχή. Δημιουργική μεν, διαταραχή δε.
Σκέψου ότι την ίδια διαταραχή έχουν και οι πολιτικοί, οι οποίοι δεν προσφέρουν και τίποτα
Beria έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:23
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:21 Το άγιο μνημόνιο ξεγύμνωσε ενώπιον μιας ολάκερης γενεάς την κτηνώδη φύση του φαιού και ερυθρού εθνολαϊκισμού.
ΠΑΣΟΚ λέγεται αυτό, αν θες να το γράψεις με λιγότερες λέξεις
2 στα 2.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Όπως εντός του ζοφερότερου σκότους ενυπάρχει η ελπίς της χαραυγής, έτσι και από τα σπλάχνα του Κινήματος ξεπήδησε ο ευρωπαϊκός αστικός εκσυγχρονισμός, η λαμπρότερη, δηλαδή, στιγμή του νέου ελληνικού κοινωνικού σχηματισμού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 10 Μάιος 2020, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

να κάνουμε και την παράπλευρη παρατήρηση πως όπου υπήρξε κοινωνία δεν υπήρξε αριστερά :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”