εχω διαβασει πτυχιακη Ελληνιδας για το καπνισμα χελιων - επιστημη κ τεχνη μαζιCavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:29Να σε πάρω δω όταν καπνίζουμε τα χέλια σε θάλαμο. Θα γουστάρεις.Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 00:10 για οποιον θελει να ασχοληθει με οικιακο καπνισμα δυο λινκ για να καταλαβει τι αγγουρι ειναι
https://amazingribs.com/more-technique- ... smoking-or
https://amazingribs.com/ratings-reviews ... low-n-sear
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν είναι από τη Σχολή του Μεσολογγίου, κάνουν καλή δουλειά, κι έχουν αναπτύξει άξια και την εκτροφή. Το ψάρι Μεσολογγίου είναι το καλύτερο ψάρι ιχθυοτροφείου μαζί με σχετικά λίγα άλλα. Δες το βίντεο που βάζω με το κάπνισμα, δεν παίζει ρόλο αν δεν ξέρεις γερμανικά, θα δεις.Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:42εχω διαβασει πτυχιακη Ελληνιδας για το καπνισμα χελιων - επιστημη κ τεχνη μαζι
Ordem e Progresso.
το αλουμινιο ειναι απαραδεκτο κ ιδιαιτερα το μιας χρησης σαν μαγειρικο ''σκευος'' κ σερβιρισμαCavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:27 Εγώ, πιστεύω πως το αλουμίνιο δεν είναι το καλύτερο. Δεν ξέρω όμως, όταν πρέπει να δώκεις μαζικά φαγητό σε μαστόρια τι να κάμεις. 16 πιάτα. Μόνο σε φάμπρικες μεγάλες ήμανε, που είχανε mensa. Κι εκεί τρώγαν οι εργάτες σε κανονικά πιάτα.
ειχα να δω δεκαετιες τετοιο πραμα - τοτε οπως εγραψα συνηθιζοταν σε κατι παρακμιακα επαρχιακα μαγερικα κ πιτσαριες
εριχναν μακαρονια με τυρια στο αλουμινοσκευος τα εψηναν στον φουρνο και τα εστελναν ντελιβερι εξω - το μισο υλικο κολλαγε καμμενο στα πλαινα κ στον πατο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Παράγγειλα το αμερικάνκου το τηγάνι. Μετά και την αρρώστια του Πατρός, κόβω τις μαλακίες.Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:57το αλουμινιο ειναι απαραδεκτο κ ιδιαιτερα το μιας χρησης σαν μαγειρικο ''σκευος'' κ σερβιρισμα
ειχα να δω δεκαετιες τετοιο πραμα - τοτε οπως εγραψα συνηθιζουαν σε κατι παρακμιακα επαρχιακα μαγερικα κ πιτσαριες
εριχναν μακαρονια με τυρια στο αλουμινοσκευος τα εψηναν στον φουρνο και τα εστελναν ντελιβερι εξω - το μισο υλικο κολλαγε καμμενο στα πλαινα κ στον πατο
Ordem e Progresso.
ωραιος - τωρα ουσιαστικα θα ψηνεις τα παντα απο μπριτζολες μεχρι κρεπες .Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:59Παράγγειλα το αμερικάνκου το τηγάνι. Μετά και την αρρώστια του Πατρός, κόβω τις μαλακίες.Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:57το αλουμινιο ειναι απαραδεκτο κ ιδιαιτερα το μιας χρησης σαν μαγειρικο ''σκευος'' κ σερβιρισμα
ειχα να δω δεκαετιες τετοιο πραμα - τοτε οπως εγραψα συνηθιζουαν σε κατι παρακμιακα επαρχιακα μαγερικα κ πιτσαριες
εριχναν μακαρονια με τυρια στο αλουμινοσκευος τα εψηναν στον φουρνο και τα εστελναν ντελιβερι εξω - το μισο υλικο κολλαγε καμμενο στα πλαινα κ στον πατο
ετσι αξιζει - σαν επιφανεια ψησιματος με ελαχιστο λαδι η βουτυρο κ δευτερευοντως για τηγανισμα
εχεις δει πως χρησιμοποιουν το Teppanyaki οι γιαπωνεζοι για να ψηνουν τα παντα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι. Από σολομό και λαχανικά μέχρι κρέας.Αγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 02:08εχεις δει πως χρησιμοποιουν το Teppanyaki οι γιαπωνεζοι για να ψηνουν τα παντα .
Ερώτησις: Ελαιόλαδο ή σουσαμόλαδο για κάποια;
Ordem e Progresso.
Θέλω και εγώ να πάρω ένα σωστό σοβαρό τηγάνι. Καραμπαμπα και Αγι δώστε λινκ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ελαιολαδο -καθαρο βουτυρο (κλαριφιε) - λαρδι αναλογα το υλικο κ συνταγη
σησαμελαιο ειναι το μονο που αξιζει εκτος της τριαδας αλλα απλο οχι επεξεργασμενο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
the comet the course the tail
καλαμαράκια τηγανητά και αρνί στο φούρνο.
λέγαμε να πάει καλαμαράκια-ούζο και αρνί-κρασί.
λουλούδια.
πήγε: καλαμαράκια-ούζο, αρνί-ούζο, καλαμαράκια-ούζο.
λέγαμε να πάει καλαμαράκια-ούζο και αρνί-κρασί.
λουλούδια.
πήγε: καλαμαράκια-ούζο, αρνί-ούζο, καλαμαράκια-ούζο.
κανε αναζητηση lodge - βρες τιμες - παρτο οπου σε βολευει σαν περιοχηΕρμής έγραψε: 10 Μάιος 2020, 02:14 Θέλω και εγώ να πάρω ένα σωστό σοβαρό τηγάνι. Καραμπαμπα και Αγι δώστε λινκ
https://www.google.com/search?client=fi ... ent=psy-ab
προτεινω 25 εκατοστων διαμετρο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
https://www.amazon.de/Lodge-Bratpfanne- ... B00006JSUBΕρμής έγραψε: 10 Μάιος 2020, 02:14 Θέλω και εγώ να πάρω ένα σωστό σοβαρό τηγάνι. Καραμπαμπα και Αγι δώστε λινκ
Ψάξε λίγο και δες αν είναι αμερικάνικο, και πόσο μεγάλο.
Ordem e Progresso.
εγώ φτιάχνω τα σάντουιτς και το βραδινό η μαμά μου τους πάει τις πίττες που φτιάχνει στο κολατσιό κοιτάει το σπίτι τους βάζει συμπληρώματα στο ψυγείο κ.λ.π.Ο πατέρας μου δουλεύει συνέχεια μαζί τους.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2020, 22:21Τους μαγειρευετε κάθε μέρα;
Spoiler
Εκείνον με το χέρι τανάλια κρατησε τον ελεύθερο, να μας βρίσκετε μη τυχόν και χρειαστεί στο μέλλον![]()
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
mpiftekopoiimeno burger
Ο αρραβωνιαστικός;;;;;
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Ο τανάλιας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όλο τον χρόνο είναι έτσι;Niki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 08:20εγώ φτιάχνω τα σάντουιτς και το βραδινό η μαμά μου τους πάει τις πίττες που φτιάχνει στο κολατσιό κοιτάει το σπίτι τους βάζει συμπληρώματα στο ψυγείο κ.λ.π.Ο πατέρας μου δουλεύει συνέχεια μαζί τους.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-