!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποδηλασία

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
bolek

Re: Ποδηλασία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2020, 10:31 Έλα ρε κτήνος, πήγαινες Λεγραινα και πίσω; ωραίος. Πόσα χλμ

Εμένα ο στόχος μου είναι να ανέβω απο απο Π.Φάληρο μέχρι Εκάλη.
:smt005: με διορθωσε ο υδραργυρος.
εχω παει εκει εκαλη αλλα και ως το φραγμα οταν ημουν μικρος. μου αρεσε παρα πολυ που χανομουν και δεν ηξερα που ειμαι, τελικα εμαθα το κολπο και κοιτουσα τους σκουπιδοτενεκεδες για να καταλαβω σε ποιον δημο βρισκομαι. το μονο που με χαλαγε συνηθως ηταν ο αντιθετος αερας. αυτος μπορει να τσακισει στην κυριολεξια εναν ποδηλατη και να τον κανει να σερνεται...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πριν μέρες ανέβηκα τη Συγγρού και την Βασ.Σοφίας με πλήρως κόντρα άνεμο, ήταν λίγο δύσκολο.
Πάνω ρε δύσκολο να χαθείς, η Εκάλη είναι στην ουσία δύο δρόμοι που όλοι σχεδον οι παράλληλοι καταλήγουν στη Θησέως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

ναι, εγω χανομουν οταν ημουν μικρος 16-17 και αυτο ηταν η γοητεια της ποδηλασιας μου δεν ηξερα στην κυριολεξια που πηγαινα
Άβαταρ μέλους
Αγχίαλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγχίαλος »

Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2020, 10:50 Πριν μέρες ανέβηκα τη Συγγρού και την Βασ.Σοφίας με πλήρως κόντρα άνεμο, ήταν λίγο δύσκολο.
Πάνω ρε δύσκολο να χαθείς, η Εκάλη είναι στην ουσία δύο δρόμοι που όλοι σχεδον οι παράλληλοι καταλήγουν στη Θησέως.
τι ποδήλατο πηρες;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Bianchi.
Ψιλοζαχαρωνω να το σπρώξω και να τσιμπησω ενα Pinarello. Είναι φωτιά όμως τα γαμημένα και δεν είναι σωστές εποχές. Μόνο αν παρουσιαστεί καμία σούπερ ευκαιρία.
Δοκίμασα ένα Dogma Και το άτιμο είναι τρελό.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ερμή πάρε σιδερένιο Τομμασίνι για χαλίκι, πρόκειται για ποίημα και στην όψη και στην αίσθηση, και θα το βρουν και τα εγγόνια σου.

Εγώ επειδή είχα ήδη το ηλεκτρικό και Τομμασίνι εδώ που είμαι ούτε για δείγμα, θα έπρεπε να το εισάγω μόνος μου απ'την άλλη άκρη του κόσμου, τελικά είπα να πάρω κάτι σεμνό και βρήκα ένα Breezer Radar
https://www.alltricks.com/F-41505-velos ... _teal_blue

μια χαρά, το έχω χαρεί πολύ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Στο μεταξύ το ηλεκτρικό το έχω σκίσει, όταν το πήρα ήταν έτσι, βασικά ήταν hard tail mountain bike:
Εικόνα

Από τότε του έχω βάλει μπροστά πηρούνι Surly και του έχω αλλάξει λάστιχα, σέλα, κορμό σέλας, ποδοστήρια, λασπωτήρες, του έχω πειράξει το μοτέρ με στικάκι από Γερμανία, και του έχω αλλάξει και το λόγο στις ταχύτητες με μεγαλύτερο γρανάζι.
Εικόνα

Τώρα έχω άνετα τελική 60-65χαω :lol:
Βασικά το έχω μετατρέψει σε commuter, και του έχω κάνει περισσότερα χιλιόμετρα απ'το αυτοκίνητό μου στο ίδιο διάστημα.

Η φάση με το ηλεκτρικό είναι ότι τελικά γυμνάζεσαι και σκοτώνεσαι το ίδιο, απλά πας πιό γρήγορα. Γιατί τελικά με το ποδήλατο όσο και να πηγαίνεις πάντα θες παραπάνω και δίνεις παραπάνω. Παρόλα αυτά κάτι φορές κάνω κέφι και για κανονικό ποδήλατο, και γι'αυτό έχω το breezer
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Chilloutbuddy έγραψε: 02 Μάιος 2020, 05:14 Στο μεταξύ το ηλεκτρικό το έχω σκίσει, όταν το πήρα ήταν έτσι, βασικά ήταν hard tail mountain bike:
Εικόνα

Από τότε του έχω βάλει μπροστά πηρούνι Surly και του έχω αλλάξει λάστιχα, σέλα, κορμό σέλας, ποδοστήρια, λασπωτήρες, του έχω πειράξει το μοτέρ με στικάκι από Γερμανία, και του έχω αλλάξει και το λόγο στις ταχύτητες με μεγαλύτερο γρανάζι.
Εικόνα

Τώρα έχω άνετα τελική 60-65χαω :lol:
Βασικά το έχω μετατρέψει σε commuter, και του έχω κάνει περισσότερα χιλιόμετρα απ'το αυτοκίνητό μου στο ίδιο διάστημα.

Η φάση με το ηλεκτρικό είναι ότι τελικά γυμνάζεσαι και σκοτώνεσαι το ίδιο, απλά πας πιό γρήγορα. Γιατί τελικά με το ποδήλατο όσο και να πηγαίνεις πάντα θες παραπάνω και δίνεις παραπάνω. Παρόλα αυτά κάτι φορές κάνω κέφι και για κανονικό ποδήλατο, γι'αυτό έχω το breezer
Καταλαβαίνω σωστά ότι το πιρούνι που έβαλες μπροστά, είναι χωρίς ανάρτηση; Πώς και το αποφάσισες; Ρωτώ επειδή πέρα από τα βασικά (ισορροπία), δεν ξέρω πολλά από ποδηλασία.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Maspoli έγραψε: 02 Μάιος 2020, 07:05 Καταλαβαίνω σωστά ότι το πιρούνι που έβαλες μπροστά, είναι χωρίς ανάρτηση; Πώς και το αποφάσισες; Ρωτώ επειδή πέρα από τα βασικά (ισορροπία), δεν ξέρω πολλά από ποδηλασία.
Βασικά το μαμίσιο χάλασε ο άξονάς του, φαγώθηκαν οι εγκοπές για το κλειδί άλεν που θες για να βάλεις/βγάλεις τον τροχό πχ για ν'αλλάξεις λάστιχο, οπότε έπρεπε να χαλάσω κάποια λεφτά έτσι κι αλλιώς για να το φτιάξω. Και προτίμησα με την ευκαιρία να τ'αλλάξω εντελώς γιατί το καινούργιο είναι 2 κιλά ελαφρύτερο, γενικά πιό απλό και αξιόπιστο (τα πηρούνια με αμορτισέρ θέλουν και συντήρηση/σέρβις) και επίσης αλλάζει λίγο και τη γεωμετρία του ποδηλάτου γιατί είναι λίγο κοντύτερο. Αν δεις προσεκτικά με το καινούργιο πηρούνι όλο το ποδήλατο είναι πιό χαμηλό μπροστά, το οποίο βοηθάει λίγο αν είσαι 100% στην άσφαλτο όπως εγώ, ενώ πριν η πλάτη μου ήταν τελείως όρθια. Και επίσης στρίβει λίγο πιό απότομα, που το ήθελα κι αυτό γιατί πριν ήθελα το μισό δρόμο για να κάνω αναστροφή.

Στην πραγματικότητα τίποτα απ'όλα αυτά δεν είναι σημαντικό, μια χαρά ήταν και πριν. Αλλά έτσι είναι τα ποδήλατα, κυνηγάς τις μικρές διαφορές μία μία και τελικά συνολικά φτιάχνεις καλύτερο ποδήλατο :D
Άβαταρ μέλους
urbilum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από urbilum »

έτσι, chromoly μόνο, και rigid fork, H ποιότητα κύλισης, steel is unreal
και άσε τους άλλους να κοροϊδεύονται με αλουμίνια και καρμπόνια,ακόμα και το τιτάνιο δεν το φτάνει
πάντως εγώ αν έφτανα να δώσω 2Κ για ποδήλατο θα έβαζα rohloff hub, έχει 1000€ μόνο το hub αλλά αν κάνεις πάνω από 10Κ Χμ το χρόνο τα βγάζει τα λεφτά του γιατί τα άλλα θέλουν αλλαγή αλυσίδας και κασέτας κάθε τόσο
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Εικόνα
35χλμ
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

ωραίος
Ανηφόρες; Χρόνος;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Chilloutbuddy έγραψε: 10 Μάιος 2020, 13:26 ωραίος
Ανηφόρες; Χρόνος;
Ανηφοριές όπως ξέρεις το δρόμο είχε λίγες μόνο μέσα στο Καβούρι. Ο χρόνος επίσης θα μπορούσε να ήταν πιο κάτω αν δεν ήταν μποτιλιαρισμενη οοοοοοολη η παραλιακή

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Μακάρι να μείνει κάτι από την καραντίνα και το ποδήλατο να κερδίσει περισσότερο χώρο στην πόλη.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μακάρι. Όπως και γενικά η άθληση, αν και φοβάμαι με το που ανοίξει η εστίαση όλα θα πάνε όπως πριν.
Περιμένετε τότε όσοι θέλετε να αγοράσετε μεταχειρισμένα ποδήλατα, θα παίξουν ευκαιρίες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”